Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E499_2002 napsal:Jestli jsou ty odlesky rovnoměrně po obou stranách, tam je tam nech, ne? Jen ať se to leske jak psí kulky.![]()
Luky napsal:Dandiouse: Tvoje poslední verze Brejlovce 750.7 je moc pěkná, ale přeci jen by jsi tam mohl nechat decentní, nepatrný odlesk, aby mašina vypadala jako nová. Ladění budeš mít nové přímo pro brejlovce 750.7, nebo jiné? Opravdu moc hezká mašina.
Dandiouse napsal:No stačí jen zkopírovat odvrácené strany a pak udělat komplet novou střechu.
Potom musím nějakým způsobem odstranit odlesky. Sice mi Hekl poradit čím, ale techniku mi neprozradil..
Hekl338 napsal:Dandiouse napsal:No stačí jen zkopírovat odvrácené strany a pak udělat komplet novou střechu.
Potom musím nějakým způsobem odstranit odlesky. Sice mi Hekl poradit čím, ale techniku mi neprozradil..
Hekl ti techniku poradil, len sa treba naucit pracovat s klonovacim razitkom, to je zaklad, bez neho skinovat podla mna ani nejde![]()