750.7

Šeba, zbytočne si priznal to fotenenie mobilom. Mal si to kľudne vyfotiť a poslať a boli by všetci spokojní :cool: Niektoré dnešné mobily totižto dokážu urobiť celkom slušnú fotku.

Já vím, že to umí, ale potřeboval bych vidět alespoň jednu fotečku na posouzení kvality, abych pak neobdržel nějaké mazanice...

No...to mas pravdu Orlove ;) .. je pravda, ze kdyz jsem s nim fotil, tak ty votky byli perfektní, ale me je to jedno, já to nepotřebuju :)

Tak si dovolím zase sem něco vložit.
Už to dělám zase znova, ale tentokrát opravdu pořádně, abych to už opravdu konečně dokončil, takže se piplám s každou věcí, aby to sedělo a já měl tuhle loko konečně za sebou.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/60Evoluce_tvorby_750_tn.7_tn.jpg[/URL]
Ta 750.704-9, to je práce od včera až do dnes.. Chybí ještě střecha, rám, a odvrácené strany skříně, které nejsou vidět...
No doufám, že to alespoň bude koukatelné a že se vám to bude alespoň trochu líbit.
Jako menší bonus jsem si dovolil vám ukázat, jak to vlastně s tím mým "slavným" skinováním bylo.
Vše začalo takovým pokusem- 750 702-3.
750 701-5 hned vedle té 750 702-3 je první verze na nový janišův model- 753.7. Vedle ní je tentýž stroj s texturami o rozměru 2048x2048pix no a poslední verze je 750 704-9- k ní popis viz. obrázek.

Dane teď už to jenom dokončit. Doufám že se ti to podaří a že Deklovo rady, taky nepřijdou v niveč ;)

No stačí jen zkopírovat odvrácené strany a pak udělat komplet novou střechu.
Potom musím nějakým způsobem odstranit odlesky. Sice mi Hekl poradit čím, ale techniku mi neprozradil..

Jestli jsou ty odlesky rovnoměrně po obou stranách, tam je tam nech, ne? Jen ať se to leske jak psí kulky. :)

E499_2002 napsal:
Jestli jsou ty odlesky rovnoměrně po obou stranách, tam je tam nech, ne? Jen ať se to leske jak psí kulky. :)

Ne každému se odlesky líbí.
Nevím, co si mám představit pod pojmem "rovnoměrné odlesky".

Až dodělám odvrácené strany, vložím ještě jeden screen, kde bych pak poprosil o nějakou kritiku a vyjádření se k barvám apod..
Zkrátka, aby to byl pohledný skin.

Luky napsal:
Dandiouse: Tvoje poslední verze Brejlovce 750.7 je moc pěkná, ale přeci jen by jsi tam mohl nechat decentní, nepatrný odlesk, aby mašina vypadala jako nová. Ladění budeš mít nové přímo pro brejlovce 750.7, nebo jiné? Opravdu moc hezká mašina.

Děkuji za chválu.
Ladění ještě není snad žádné...

Odlesky budu muset prodiskutovat s autorem modelu..

Dandiouse napsal:
Potom musím nějakým způsobem odstranit odlesky. Sice mi Hekl poradit čím, ale techniku mi neprozradil..

Hekl ti techniku poradil, len sa treba naucit pracovat s klonovacim razitkom, to je zaklad, bez neho skinovat podla mna ani nejde:)

Hekl338 napsal:
Dandiouse napsal:

Hekl ti techniku poradil, len sa treba naucit pracovat s klonovacim razitkom, to je zaklad, bez neho skinovat podla mna ani nejde:)

To sice poradil, ale nepopsal dále, jak s ním zacházet..

To predpokladam ako zakladnu vec, ktory si clovek dokaze najst na nete. Gugel a hned prvy odkaz http://photoshop.apple-mac.cz/ Mne nevadi niekomu poradit, ale nie v pripade, ze je to vseobecna vec, ktora sa da lahko dohladat:P

Ten rám ještě douprav at neni prostredek tmavsi bez okraje u prechodu na celo.Podvozky malinko ztmav a pak malinko odstiny na boku vylepsi at nejsou ttak studene a bylo by to fajn[/align]

pokud toto vlákno ještě někdo čtete, tak mi prosím (kdo bude ochoten mi pomoci) pošlete někdo pořádně nafocenou střechu, pluh a prázdné místo mezi kabinou a hlavním větrákem u kabiny číslo 2 (levý bok, na druhém boku je pak žebřík... ten ale nepotřebuji...)
Uvítám víc verzí, jen ale aby to bylo kvalitně, fotky nebyly šumivé a nebyly příliš tmavé, abych to mohl zakomponovat do mé textury, aniž by to vypadalo blbě. Hlavně to musí být starý najbrt (nejlepší by byly fotky z jednoho z pražských strojů 1-4)
Pokud někdo máte fotku loga ČD, které je na boku, kde není žebřík a je přes lichoběžníkový větrák, přijde také vhod..
zkuste se prosím strefovat při focení do barev, jaké vidíte na screenu. Dost mi to ulehčí práci..
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/18brejlak_tn.jpg[/URL]
Proč si to nenafotím sám??? Protože jednak nemám furt čas, nejsem věčně doma a protože teď tanvaldy jezdí spíše katři a berty... Takže pokud někdo bude ochoten vyfotit tyhlety detaily, tak pak už to snad konečně opravdu dodělám, protože jak jsem slyšel, někteří u jsou velmi hladoví a já nemám rád nátlak, proto budu rád, když mi nějaký ochotník fotkami pomůže z té šlamastiky ven....
Děkuji předem za fotky, pokud někdo bude ochoten nafotit...

Back
Nahoře