Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mě to chodilo s Xtrackemnebulus napsal:Technická otázka: S akým Globalom je táto trať kompatibilná?
Vrbam napsal:To mi také moc nevoní, pak z toho bude hodně lidí vykulenýchJiříkTK napsal:sloučení návěsti výstraha a vjezd odbočkou na dvouramenném návěstidle
nebulus napsal:Technická otázka: S akým Globalom je táto trať kompatibilná?
Vrbam napsal:No nevím, ale skupinovky u dvojkolejky to mi moc nevoní. Když se koukneš na již existující hlavní tratě, tak tam to není.
To som sa tam dočítal, ale nebol som si istý, či som to správne pochopil. V dnešnej dobe je takáto "univerzálne" fungujúca trať skôr zvláštnosťou.JiříkTK napsal:Měla by chodit i pod BP, a u mne chodí. Podrobnosti jsou na mých stránkách.
VolejnikTomas napsal:Když už jsme u těch technických připomínek: Trochu mi uniká existence takového množství souborů v adresáři SOUND umístěném přímo v trati. Vždycky jsem si myslel, že to, co je v ttype.dat načítá MSTS ze SOUNDU v kořenovém adresáři MSTS a to, co je v ssource.dat ze SOUNDU v trati. Pokud tomu tak je, tak jsou tam soubory beznatrat00_ex.sms apod. asi zbytečně a naopak chybí v onom SOUNDU společnému celému MSTS. Pominu-li zkutečnost, že vetšina lidí tam ty soubory stejně má z jiných tratí.
nebulus napsal:V dnešnej dobe je takáto "univerzálne" fungujúca trať skôr zvláštnosťou.
Amazon napsal:Já to mám na Globalu pro BP a zatim jsem nemusel nic doplňovat, šlape na 1 pokus![]()
Nebul, Maruš. Mne to tam chodí, tak pôjde aj tebe.Pikku napsal:Tak pokud mi nepůjde na UZK jsem v A já se tak těšil
I já běžím na X3.18 + UZK a v poho. Takže s chutí do toho.Tax napsal:Nebul, Maruš. Mne to tam chodí, tak pôjde aj tebe.Pikku napsal:Tak pokud mi nepůjde na UZK jsem v A já se tak těšil
Martens napsal:I já běžím na X3.18 + UZK a v poho. Takže s chutí do toho.Tax napsal:Nebul, Maruš. Mne to tam chodí, tak pôjde aj tebe.Pikku napsal:Tak pokud mi nepůjde na UZK jsem v A já se tak těšil
Zbyněk Šemora napsal:Tato trať je kompatibilní se vším jen proto, že obsahuje pouze základní kolejivo, tedy je prostá od angličanů a různých uhlů vyhýbek.