Fiktivní Dvoukolejka ČSD

JiříkTK napsal:
...Třeba ten rybník - vezme se placka vhodné velikosti, použije se textura vody v létě a snow textura ledu v zimě. A zastrčí se to do díry v terénu o vhodných rozměrech. Ale mně se s tím jednak nechtělo dělat a taky jsem chtěl využít efektu, který umožňuje, že v různých ročních obdobích může být různá hladina vody.
No je fakt, že udělat vodu jako objekt mě vůbec nenapadlo; to by se pak dalo vytvořit v podstatě nekonečné množství různých vodních ploch. Ale mě by se s tím taky dělat nechtělo :D.

Zdravím všechny. Jen chci říci, že tohle je moc pěkná trať, k té se vždycky budu rád vracet. Gratuluji a jen tak dál ...

Naposled editoval moderátor:
Za deset dní jsou Vánoce a tak jsem vám na mých stránkách nadělil předvánoční aktualizaci Dvoukolejky na verzi 1.2

Mé velké díky patří Nebulusovi za nové telefonní sloupy i za vyrobení některých modelů přímo na míru.

Jako bonus k tomu jsem přibalil čtyři aktivity. Brejlovec ČSD, který je v nich použit, by se měl objevit v Čoudově vánoční nadílce modelů.

také že se brejlovec objeví :wink: nadílka bude snad 23.12 v ranních hodinách, avšak k osobním problémům je možné, že bude i dříve nebo naopak později, což bych tedy nerad. uvidíme jak to nakonec dopadne, každopádně se těšte na své si tam přijdou jak milovníci elektrických lokomotiv, tak i motoráři a nebude chybět ani jeden motorový vůz, ale to jsem prozradil až moc, takže na závěr pouze toto: Těšte se na ježíška :lol:

Re: Fiktivní "Dvoukolejka ČSD"

Tak jsem si část tratě projel po ježíškovské nadílce a musím přiznat,že nové textury hned udělaly své :) Jinak kdyby taková trať byla i ve skutečnosti,docela rád bych na ní jako fíra jezdil.No možná by stálo za to se podívat po nějaké reálné s takovým potenciálem. :)

Šnek napsal:
Tak jsem si část tratě projel po ježíškovské nadílce a musím přiznat,že nové textury hned udělaly své :) Jinak kdyby taková trať byla i ve skutečnosti,docela rád bych na ní jako fíra jezdil.No možná by stálo za to se podívat po nějaké reálné s takovým potenciálem. :)
Honzo, jezdil jsem kolem toho autem služebně do Uh.Hradiště a taková dvojkolejka je tuším z Brna přes Slavkov? I JIřík psal, že se inspiroval nějakou jihomoravskou štrekou a řek bych, je je to ta samá.

RE: Šnek, Martens

OK chlapci, je to 340, která vede i přes Slavkov. A na mém webu se též dočtete, která nádraží a úseky byly postaveny dle skutečnosti.

Musím uznat,že trať ač fiktivní je opravdu parádní a moc se těším na další aktualizace a hlavně aktivity,kterých je zatím bohužel poskrovnu.

Dogfighter napsal:
Musím uznat,že trať ač fiktivní je opravdu parádní a moc se těším na další aktualizace a hlavně aktivity,kterých je zatím bohužel poskrovnu.
Hlavně transparenty kolem :D :D :D

Je to celkem mladá trať, aktivit jistě přibude. Navíc při dvoukolejce bude určitě snažší nasadit do aktivit více traffiků. Teď se s tím sám trochu potýkám na některých jednokolejkách a občas to dá zabrat :study:

Přidal jsem na web pás screenů a mapku tratě se zakresleným novým úsekem.

S dvoudenním předstihem jsem pro vás připravil aktualizaci Dvoukolejky na verzi 1.3. Lokálka z Křižan je prodloužena na 15 km, i za Starou Vsí je položeno pár km kolejí, jsou upraveny kopce podél trati, řada věcí je vylepšena, řada drobností opravena, ...... Takže můžete stahovat na http://jirik-msts.wz.cz

A jako bonus čtyři aktivity.

Re:

JiříkTK napsal:
Dan J. napsal:
...... Určitě událám pro tento počin pár aktivit ... .
Prosím, až je vytvoříš, pošli mi je, dám je pod Tvým jménem i na mé stránky, ať to máme vše pohromadě.
Zdravím, tak 1. aktivitu mám hotovou, chtěl jsem ti ji poslat e-mailem uvedeným na tvých stránkách, bohužel mi pokaždé vyskočí chyba, nejde odeslat, odmítnuto příjemcem, nebo tak nějak, mám jich rozdělaných víc, ale nějak nestíhám, tak jsem chtěl poslat aspoń první počin pro tuto trať. Jinak u aktivity R 141 od SSmetáka hned po vyjetí, kousek před další stanicí následuje pád do Windows bez jakéhokoliv varování. Nevím proč, ale mám obavu, že to bude mít něco společného s počasím. S pozdravem a ať se další práce daří. Dan. :D
Jestli máš ještě zájem aktivitu poslat, tak mě můžeš kontaktovat na e-mailu: salamandra5.dan@seznam.cz

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře