Fiktivní Dvoukolejka ČSD

Martens

Strojvedoucí
Správce
Narazil jsem na další rodící se trať - byť fiktivní, tak vypadá zajímavě.
Autorem je Jirik.TK, link je zde http://jirik-msts.wz.cz/index.htm

Šnek napsal:
Myslím,že Tax bude mít radost.
Tax by mal radosť, keby ovšem autor trate nemal preplnenú mailovú schránku a bol by odpovedal na mail. Ináč trať vypadá pekne a rozsahom je tak akurát.

Omlouvám se za přeplněnou schránku, byl jsem na dovolené.
Jinak trať již čeká jen na to, až testeři dokončí její projetí a upozorní mne na chybky typu létající objekty či nějaké anachronismy. Pak se tu rýsuje nové počasí a budu muset reagovat na padání MSTS při přechodu z denní na noční kabinu a naopak, jelikož používám i animované objekty.

Dvoukolejka verze 1.0 je hotova. Můžete stahovat. Link a podrobnosti najdete na mých stránkách http://jirik-msts.wz.cz

Trat jsem stahnul bez problemu a musi rict je to :ole: Bezi bez problemu, dobre fps, krasna krajina, snad jedina vec, co mne osobne nesedi jsou rychlostniky. Chtelo by to spise odrazkovou verzi. :wink: Jdu se prohanet dal.

Tak som si aj ja stiahol túto trať a hneď som si aj prešiel aktivitu, ktorá bola na stránke. Naozaj parádne spracovaná fiktívna trať.

Dole klobúk!!!

Zaujalo ma najmä množstvo detailov, ktoré robia trať zvláštnou a zaujímavou. Myslím, že niektoré objekty použité v tejto trati by našli uplatnenie aj v súčasných reálnych tratiach a urobili by ich ešte reálnejšími...

Naposled editoval moderátor:
Hezký den. Dneska jsem si taky stáhnul trať a hned jsem projel i aktivitu a můžu jen konstatovat, že jsem zůstal s otvřenou pusou (ten plagát s tím Leninem nemá chybu). Fakt povedené dílko. Určitě událám pro tento pčin pár aktivit, až dokončím co mám rozdělané v PC. Ale na tvorbu aktivit pro Dvojkolejku se fakt těším. :D S pozdravem Dan.

Stale ked sa rozhodnem po format C viac neinstalovat MSTS tak sa objavy nieco co ma presvedci ze to zas instalujem. Uz len podla screenov na tvojej stranke vidim ze je to super trat. Uz si pripravujem Pikkove pary a Taxove a Pikkove historicke vozy. To bude parada. Alebo klasicke osobaky ako ich poznam smerom na Prievidzu s Novych Zamkov. Gratulujem ti k perfektnemu dielu.

Dan J. napsal:
...... Určitě událám pro tento počin pár aktivit ... .
Prosím, až je vytvoříš, pošli mi je, dám je pod Tvým jménem i na mé stránky, ať to máme vše pohromadě.

Hekl338 napsal:
.... snad jedina vec, co mne osobne nesedi jsou rychlostniky. Chtelo by to spise odrazkovou verzi. ..
Ono tam (zatím ??) nesedí víc věcí. Stavba tratě je věc časově dost náročná a modelovat se asi nestihnu naučit. Pokud ovšem o takových modelech rychlostníků víš, tak mi dej vědět.

Trat vypada velmi pekne, koukam, ze i memu nadrazicku Mstetice se dostalo te cti a stanulo vedle koleji. :eek:

Vzdyt ty rychlostniky by stacilo jenom preskinovat. Novy model by byl zbytecny, pokud tedy nechces mit vymodelovane i ty odrazky :) .

Pawlik napsal:
... Vzdyt ty rychlostniky by stacilo jenom preskinovat. Novy model by byl zbytecny, pokud tedy nechces mit vymodelovane i ty odrazky :) .
Přeskinovat to je jednoduché. Jen mám obavy, že ty odrazky ještě sníží čitelnost číslic, která už teď není nijak valná. Já bych raději použil rychlostníky (a předvěstníky) nepředpisově třeba o 10-20 cm větší, ale čitelnější.
No, až se nahromadí připomínky, upozornění na chyby a náměty, udělám opravu na verzi 1.1

Neodolal jsem a kousek si projel, vypadá to moc pěkně. Navíc je to další trať kam skvěle zapadnou modely od Pikka a Taxe.

Kank napsal:
Neodolal jsem a kousek si projel, vypadá to moc pěkně. Navíc je to další trať kam skvěle zapadnou modely od Pikka a Taxe.
Musím se taky připojit,to fakt nemá chybu!!!!!!Je to prostě nádhera!!!

Pawlik napsal:
Novy model (rychlostníků) by byl zbytecny, pokud tedy nechces mit vymodelovane i ty odrazky :) .

Fórum zafungovalo skvěle, model rychlostníků s odrazkami je na světě a do verze 2.0 se určitě dostane.

Back
Nahoře