Jenže, jenže. Ono je to také o tom, že když napíšu ná Fórum, že bych potřeboval s něčím hejfnout ta se ozve kdo? Namátkou jmenuju: Carlos, Jarda S., Pikku, Tax, Dem, Dan.J., Ronoath, Neznamsebe, ..... Ti nejaktivnější a také nejzaneprázdněnější. Ti ostatní jen chtějí, žádají a mnohdy vyčítají a krititují.
Na mém HD se najde leccos, co jsem nedal do světa já ani mí kamarádi. Prostě to máme pro sebe a pro ty, co ochotně poradí a pomůžou. Lid MSTS si bude muset zvykat, že bude-li k tvůrcům přistupovat způsobem, jakým přistupuje = hloupě kritizovat, nemotivovat, zneužívat jejich trpělivosti a jen žádat a žádat, bude čím dále více podpultovek.
A nikdo se nemůže vymlouvat, že to neumí. Když jsem potřeboval helfnout s přestěhováním webových stránek, kolik myslíte, že jsem dostal nabídek?
--------------------------------------------
A dovětek dodatečně: Mně osobně vůbec nevadí a vůbec se mi nepříčí jezdit po fiktivních tratích fiktivními nebo polofiktivními stroji jako třeba M291 Arpád či T679.3 Nohab, ve fiktivních aktivitách s fiktivním řazení vlaků. Důležitější z mého pohledu je, že to člověku působí radost a přispívá k životné pohodě. Na rozdíl od mnohých výlevů na tomto Fóru v poslední době.