Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

Srandik32 napsal:
No taky si říkám ale radši se zeptám,kvůli tomu posunu ve stanici.Díky.

V reálu to dělá vedoucí posunu, dneska vysílačkou, kdysi dříve praporkem. Bez toho se dneska fíra nehne, ikdyž má postaveno. Ovšem tady se to takhle nasimulovat nedá. Leda hláškou. To už pak záleží na preciznosti vytvořené aktivity. F.

No právě proto se ptám,jestli je třeba ještě dávat hlášku pro vjezd do stanice kde budu manipulovat ;)

Francek napsal:
.... V reálu to dělá vedoucí posunu, dneska vysílačkou, kdysi dříve praporkem. Bez toho se dneska fíra nehne, ikdyž má postaveno. ....
Panebože! Vedoucí posunu (dneska vysílačkou, dříve praporkem) mi po postavení vjezdového návěstidla bude dovolovat vjezd do stanice????
Mimochodem v Radotíně žádný vedoucí posunu není, takže podle tvé teorie se tam musí u vjezdů hromadit vlaky, které neměly postaveno včas!

To Srandik32: Prosím tě, je to jednoduché - to návěstidlo je tam právě proto, aby tam pro tebe ten výpravčí nemusel chodit. Takže - je na stůj, stojíš, je na volno - jedeš.

Asi tak rozsvítí se vjezd. návěstidlo, není důvod k nějaké hlášce, popřípadě si zajisti zastavení vlaku před dopravou u výpravčího nějakou hláškou.
Jinak jsem rád, že jsi vydal Sp 1831, zase to bude něco jiného než ode mě.

Pokračování vápence pro elektrárnu Mělník.Odkaz v burze,info na stránkách.
be5ba16ad639a1952f971f138dee7d02.jpg

ff8a8e131c965893341ce303e3a3041a.jpg

Naposled editoval moderátor:
Mám rád nákladní vlaky a chtěl bych Ti poděkovat za velice pěkné aktivity Nex 45306 a dvoudílnou aktivitu Pn 65682. Obě aktivity jsem projel a byly velice pěkné.

Chci Ti popřát mnoho elánu pro další podobné aktivity :).

Honza

Nová aktivita Ec 126 Vsacan pro trať 321 akt.24.Vše potřebné na webu.

35ad69c0ee64fd9c54d4e62cfbd73aee.jpg

3029192fb9c4ca1506f18dd0f7725a9a.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, mám problém chýbaju mi vozi a je ich dosť pritom vozi mám a nejdu ani nahradiť. Je možné žeby si mi niektoré poslal ? Dík

Ved práve cez neho nejde nahradiť, neviem ako máš umiestnené zložky ale pendolíno mi chýba a všetky možné vozi ktoré mám :)

Bohužel 2. díl jsem nedojel. Při najíždění na soupravu se mi vozy ložené vápencem rozlítali po Libni a najel jsem na ně 3 km/h tak nevím kde je chyba.

Složky mám umístěné tak jak mají být,neměním umístění a pinďa je zde
S problémem při zapojení vozů neporadím,žádný jiný uživatel nic nehlásil,máš správný BIN?

Delay napsal:
Ved práve cez neho nejde nahradiť, neviem ako máš umiestnené zložky ale pendolíno mi chýba a všetky možné vozi ktoré mám :)

Jak nejde nahradit?! Tak buď s ním neumíš pracovat, a nebo vznes dotaz do příslušného vlákna.

Delayovi jsem psal sz co mu chybí ani neodpověděl.Bude to proto že nevrátil vše do trainsetu při použití Trainstore.
To Erikmír:Furt to odkládám :) Problém je že těch střídavých úseků moc v msts není.

Chciplo eso na rychliku z Prahy v Kutne Hore, nebude chtit zrat stridavinu, zacnes ve stridavych kusych, a vzhuru soupravu a dale do Brna :D

Back
Nahoře