Aktivity Srandik32 (se značkou sr)

Klokan 35 napsal:
Takže pánové pravděpodobně jsem přišel na chybku, která to dělala v consists : sr_ec126_awt řazená: EngineData ( AWT_750199et AWT_750 ) !! vyměnil jsem jí za verzi bez elektrického topení a aktivita jde naprosto bez problémů načíst.
To by bylo fajn zjištění ale proč to někomu jede a někomu ne?

Nejede to zřejmě proto, že v souboru AWT_750199et je nějaká chyba. Buď si dotyčný chybu najde, nebo si vymění vozidlo :). Jsem rád, že Klokan 35 dotyčnou chybu objevil a ve fóru s ní ostatní seznámil :).

Podle mne bude asi problém v engu, ale nechci to tvrdit na 100 %. Ať se na to podívá někdo kdo tomu, rozumí. Jinak jsem si s tím hrál skoro celý večer a dnes dopoledne. Ovšem stálo to za to, po přidání tohoto conu se MSTS i hned odporoučel. Je pravda, že když jsem ho otevřel tak mne hned ten AWT Brejlák s topením práskl do očí. Poprvé vyměna za ČD 754 a jelo, podruhé výměna za verzi AWT 750 klasika a jede to. Myslím si prostě že MSTS je někdy prostě nevyspitatelný.

papej napsal:
Nejede to zřejmě proto, že v souboru AWT_750199et je nějaká chyba. Buď si dotyčný chybu najde, nebo si vymění vozidlo :). Jsem rád, že Klokan 35 dotyčnou chybu objevil a ve fóru s ní ostatní seznámil :).

Tak to je snad normální, jelikož mne to vrtalo palicí skoro tři dny. :D

To by bylo vážně super,tak prosím ostatní co jim to nejelo aby vyměnily loko v conu awt jak psal Klokan a potvrdili jestli je vše ok.Klokanovi 35 tímto děkuji za pomoc !! ;-)

Jo máš pravdu, takže záhada objasněna. Tím pádem je asi vše jasné Dělal to ten eng, ale neměl jsem již na to sílu ho zkontrolovat.

Naposled editoval moderátor:
Takže pánové já mám eng v pořádku,patrně bylo víc verzí engu a proto to někomu šlo a někomu ne.Doufám že je to ten řádek co je na obr?

8bfd79af96e243f7a532d19bc7341aac.jpg

Srandik32 napsal:
Takže pánové já mám eng v pořádku,patrně bylo víc verzí engu a proto to někomu šlo a někomu ne.Doufám že je to ten řádek co je na obr?

8bfd79af96e243f7a532d19bc7341aac.jpg

Jo to je on, já ho měl špatně a kontrola neproběhla. Teď to mám již v pořádku. Až to to dojedu tak to schválně vyměním zpět. Ale důležitější je že jsme to společnými silami dali do kupy. ;)

Tak to určitě Nicméně nebudu znovu riskovat a než to dám znova na web tak ta verze s el.topením tam už určitě nebude.:)

Tak i mě po výměně brejlovce AWT 750 za jinou loko aktivita funguje.
Takže děkuji Klokanovi 35 za nalezení této chyby. Moc jsi mi pomohl, protože chyba v nějaké loko by mě nenapadla.

Srandik32 napsal:
... ,patrně bylo víc verzí engu a proto to někomu šlo a někomu ne ....

Spíš si to ti, kterým to jede, už po instalaci a následné kontrole opravili.
Já to našel, až když jsem to znovu nainstaloval a projel Convoiem.

Jak to píše Lukáš, ale myslím si že OR tady řešit nebudeme. Mne to taky na OR chodilo,ale jezdím MSTS a tam to bohužel nešlo ! Důležitý je že jsme to rochodili a já přišel na tu hlavní chybu.

Proto platí stále omílané,jak přidám vozidlo do trainsetu,hned kontrola,pak se nemusí takový věci vůbec řešit.Jinak jsem si vyzkoušel že Convoi tu chybu skutečně najde ale jen pokud je zaškrtnuto "zkontrolovat také název".Jinak ne.

Back
Nahoře