Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Jo už to vidím. Ale v úvodu je psáno 88 a datum také odpovídá. Opravím. Hlavně že obsah je správně.

na 120 na Blatove si nevzpominam, jen na 100. Ze to tam par lidi tech 120 z kopce mydlilo je vec druha, tedy mimo jinych fira na tom rychliku a vy :), jestli tam ale mel 120, tak ok...Ja mluvim o stavu po rekonstrukci, ktery trval max nekolik mesicu. Mimochodem z dob parniho provozu a motorovzch rychliku existuje pobliz fotka s rychlostnikem 130.

[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Ahoj všem,
mám problém s návěstidly ve stanici Vranovice.
Při tvorby aktivity jsem potřeboval, aby hráč v této stanici mimořádně zastavil. Při jízdě z Brna do Břeclavi.
Toto jsem ošetřil servisem, který blokuje odjezdové návěstidlo.
Jaké je moje překvapení, že již na vjezdovém je "Stůj!". které se ale dá naprosto v pohodě projet, i když na stisknutí klávesy TAB je odezva, že jízda je zakázána.
Když minu vjezdové, na TM skočí 0 a já v pohodě dojedu až do stanice, kde je pochopitelně na odjezdovém také "Stůj!"
To se po uplynutí stanovené doby změní na "Volno!" a odjezd je již v pohodě.
Nevím, kde může být chyba, ale vzhledem k tomu, že jsem zkoušel tři místa, kam ten servis dát a v tuto chvíli již je až za protisměrným vjezdovým, nevím co s tím.
Prosím autora trati, jestli by se na to nemohl podívat.
Děkuji, Zbyňku a přidávám dva screeny.
Mirek
b7eb7c2439cb8c941aafd84f8e6562fc.jpg
42f75590314c2b2acd0a9ca122714633.jpg

Naposled editoval moderátor:

Dobrý večer,
Aktualizoval jsem trať BP, ale teď mi při načítání spadne a napíše, že program neodpovídá. Nevíte co s tím.
Předem dík za odpověď

V aktualizaci trati není nic co by nezvládl naprostý začátečník, kromě skutečnosti, že ne všechny aktivity v nové verzi jsou kompatibilní. Takže před aktualizací přesunout do pryč všechny aktivity.

A trať do Štítů Vám nestačí ? Už mi tam chybí jen asi tři kilometry. Vlaky mají přece na starosti jiní.

Tak jsem se překonal a trať Dolní Lipka - Štíty je kolejově komplet. Aby mne někdo nepřemlouval "ještě kousek, ještě kousek :D . A hlavně, měl jsem na to náladu.

Tak to je skvělá zpráva. To znamená, že mikroregion Králicko je v MSTS už celý :)

To je paráda, díky moc za trať do Štítů. Modeláři hlaste se do SZ. Všechno do Štítů mám
nafoceno.

Armin napsal:
Tak to je skvělá zpráva. To znamená, že mikroregion Králicko je v MSTS už celý :)
No, jo. Ale slyšeli jste asi před půl hodinou tu ránu ? To mi padl kámen ze srdce. Mohlo být vše ztraceno a mohl jsem začínat od vánoční aktualizace znovu.

Dnes po obědě jsem dostal email od jednoho uživatele, že mi chybí nějaké kříže na přejezdech od Zábřehu až po Hanušovice. Tak jsem si od Štítů odskočil tohle proletět a doplnit. Postřelmov opravený a jdu ke Bludovu a málem mi vypadly oči z důlku. Někdo mi ukradl celý čtverec. Vymeteno, jen databázové šňůry po kolejích a silnicích zůstaly. Jdu na Šumperk a všude spálená země, vše zmizelo, jako by Severní Korea tam vypustila atomovku.
:( Až za Šumperkem už dobrý, ale nakonec zmizel ještě čtverec s Novým Malínem. A já si nedělal zálohy. To co mám z domova, tam je taktéž asi 6 čtverců bez jediného objektu. Tak nakonec jsem hledal podle souřadnic BK soubory. Ty naštěstí ještě existovaly, ale překvapilo mě, že zmizely z Adresáře World w soubory. Když jsem přejmenovával, tak se nic nepřepisovalo. A všechny měly datum 27.1.2013 Co jsem tu neděli vyváděl, netuším. Ale naštěstí vše dobře dopadlo.
A teď honem ještě donáspovat do Štítů a vše zazálohovat.

Zbyněk Šemora napsal:
... slyšeli jste asi před půl hodinou tu ránu ? To mi padl kámen ze srdce.
A spadl přímo na Rusko... :D

zdravim, stala sa mi neprijemna vec, poskodil sa mi disk so zalohami. podarilo sa mi zachranit vsetky okrem aktualizacie 86. Da sa este niekde stiahnut?

Nedá. Máš li funkční trať BP s novějšími aktualizacemi tak ji ani nepotřebuješ. Zazálohuj si komplet trať a máš to jako celé DVD...

Zbyňku já jsem rád za každý kilometr trati.

Ale chci se zeptat, jak to bude vypadat s úsekem 260 od Letovic do Třebové? Tam se zatím sice nehráblo, ale doufám že tam nebudou takové změny jako na úseku Brno - Letrovice.

Miran napsal:
Nedá. Máš li funkční trať BP s novějšími aktualizacemi tak ji ani nepotřebuješ. Zazálohuj si komplet trať a máš to jako celé DVD...

Nemam BP s novsimi aktualizaciami :( Aj tak dakujem, aspon to nemusim hladat.

K jakému roku je cca hotova trať Praha-Benešov-xxx? Díky

klimi napsal:
K jakému roku je cca hotova trať Praha-Benešov-xxx? Díky

Stav je v MSTS před koridorizací, která začala v roce 2005 v září úsekem Praha-Uhříněves - Praha-Hostivař

Já plně chápu dotaz "klimi" . Mě by to také zajímalo. Dle stavu trati v Mnichovicích by měla být do roku 1972. Dle stavu trati před Táborem je až po roce 1980. A teď co je pravda?

papej napsal:
Já plně chápu dotaz "klimi" . Mě by to také zajímalo. Dle stavu trati v Mnichovicích by měla být do roku 1972. Dle stavu trati před Táborem je až po roce 1980. A teď co je pravda?

Asi to bude to samé jako celá BP => Nemá žádný pevný rok podle kterého by se stavba řídila. Zbyněk to už párkrát vysvětloval. Ale po pravdě řečeno- není to jedno?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře