haberer21 napsal:
Zdravím,
Chci se zeptat, ví že to tady nemáte rádi. Ale přesto, nemohl by autor naznačit, kdyby tak mohla byt aktualizace?
Předem moc děkuji za odpověď
Nemáme to rádi ? Kdepak, tohle byla spíš telepatie. Zrovna jdu do tohoto vlákna, abych oznámil, že do týdne chci vydat aktualizaci, protože mnozí chcete DVD jako dárek pod stromeček, ostatně jako každoročně. I když se jedná jen o pár kusovek, "sliby se maj plnit aspoň o vánocích" Zbytek si to pak stáhne z webu.
Takže je to spíš výzva pro modeláře s překvapením (takových je většina, o mnoha modelech do poslední chvíle nemám tušení ani já).
Pokud někdo se něco chystáte dokončit, ideální je pondělí, ale nejpozději, pokud není třeba další komunikace úterý, abych měl čas vše překontrolovat a zpacovat. Ale doufám, že tentokrát o vánocích nikde nerozvrtám koleje a po mnoha letech se mi podaří v případě nějakého opožděného modelu vydat malou doplňkovou aktualizaci.
Například nemáme nádraží Beroun, na nábřeží u železničního mostu je stále bílý obelisk a nemám tušení, jestli s dokončením autor počítá. V každém případě dnes tohle musím něčím nahradit, tak to tam zůstat nemůže.
Krajinově hotovo mám Praha - Střemříz vjezdové návěstidlo. Jinak je originál nádraží Žamberk, Vamberk, kde jsem včera dodělal okolí, Nádražní budovy v Kútech a Zaječí. Dál si už na nic nevzpomínám. Snad na trati Praha - Beroun některá hradla od Motoráka. Aha, ještě hrady a zámky. Kralštejn, Potštejn, Litice plus výhybna Vítkov od Aleše Slámy.
Myslím, že je se na co těšit. Já už toho mám za těch půl roku také plné kecky a snad vydáním aktualizace budu mít trochu víc klidu. (ale to si vždy každý rok jen myslím

)