Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ahoj Zbyňku. Já bych se rád zeptal, kam plánuješ pokračovat z Berouna(pokud to není konečná). Jestli na Plzeň nebo na Písek a Budějovice. Díky:)

Myslím si že Beroun bude na téhle trati konečná a že Zbyněk bude tvořit spíše na Tábor a Hanušovice, ostatní bude ve hvězdách. Ale na tyhle končiny si myslím že tvořit nebude :D

Díky za odpověď... Mě ten Beroun dost překvapil, proto se ptám. Mimochodem ta trať do Berouna je pěkná.

Mimochodem potvrdíte mi někdo trhání Regionov v Novém Městě na Moravě, když přijedu od Olešné na Moravě na hlavní koleji? Do přeinstalace tratě se mi moc nechce, tak se chci zeptat, jestli je ta chyba jen u mne a nebo jestli si tím přeinstalem nepomohu. Díky

A co takhle vyzkoušet jinou soupravu, tě nenapadlo? Pokud se trhá pouze Regionoha, hledej chybu v ní....

Beroun nemusí být konečná, chci minimálně Zdice, také postaru. Jen tato trať je nějaká prokletá. Možná bych jí nezačal, kdyby nepřišel jeden modelář s mostem Inteligence a baráky až do Radotína včetně. Tak jsem si chtěl udělat náskok a položil koleje až za Řevnice a v klídku stavěl jinde. Jenomže tento modelář už neměl na tvorbu tolik času, respektive žádný, tak to zde delší dobu leželo ladem. Přišel Motorák a nadějně vymakal Smíchov a okolí, Dobřichovice, začal Karlštejn perony. Pak se učil k maturitám a asi už má jiné povinnosti než MSTS, tak to v životě chodí. On je velmi šikovný modelář a byl o něj zájem i jinde, zkrátka byl na roztrhání a umím si představit, jak mu to muselo dělat čáru přes rozpočet a ani se mu nedivím, jestli si dal od modelování pauzu nebo s tím neseknul úplně. Teď aby nám vydržel Mates a brzda1. Dle jejich exportů jsou také na roztrhání od všech možných stavitelů tratí. Zkrátka daně jsou vždy vysoké. Spíš je škoda, že většina lidí jen čeká, kdo co vypustí, ale aby pomohli, když už ne modelovat, tak alespoň kvalitně nafotit chybějící nádraží.
Na Beroun jsem se například opravdu těšil.

Jestli se trhá někde nějaký vlak, žádná reinstalace trati není řešením. Zbytečná práce a pokud nemám aktuální verzi trati, jen si vše rozdrbu. Pokud nemám jistotu, jestli náhodou nemám vadný čtverec, tak stačí jen tento jeden překopírovat. Ale spíš to bude slabým spřáhlem u Regionovy. Já s ní tudy nejel, protože adhezně nestíhala. Kdyby byla chyba trati, tak se zde trhají všechny vlaky.

[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Chtěl jsem si projet staré Tatenice, ale prosím o odborný výklad jak se to přehazuje

:D k tomu je nutné znát práci v editoru a umět pokládat koleje. Potřebné koleje na propojení se starou tratí jsou schované v okolních lesích. :D

Otevři si Route Editor a najeď do Krasíkova k Tatenickému zhlaví. Stačí smazat jeden dvoukolejný díl kolejí a místo něj použí jiný (A2t250r**d ,). Tento úsek musí být spojený z obou stran. Tedy žádné modré značky nespojené databáze. Kolejový díl otočíš podle potřeby klávesou T. Stejný postup musíš udělat i za Tatenickou zastávkou. Je-li vše úspěšně spojeno, budeš si muset v Activity editoru vytvořit nový path, protože všechny co tudy procházejí budou nepoužitelné.

Ale buď to dělat do kopie trati nebo vyhozené díly nemazat, aby se mohly vrátit po otestování zpět. Tyto koleje totiž v nabídce kolejiva v editoru nenajdete :D

Tak s trháním Regionovy bohužel v mé aktivitě nevidím řešení:( Tratí to není, protože když jsem si udělal aktivitu, kde byl jen můj vlak, tak regionova úplně v pohodě projede a neroztrhne se. Bohužel v aktivitě, kde je traffic, tak se přetrhne. Nevím proč. Nevypadá to, že by se přehodila výhybka, protože 014+814 jedou dál za mou 814. I jsem dal servis na druhou kolej, kam má přijet křižující vlak a stejně se roztrhla. Nesetkal se už někdo s takovým problémem?

Určitě se to roztrhlo na té RN? Klidně se ti mohlo v tu dobu přetrhnout i spřáhlo někde na tvém trafiku, který máš na cestě. V tom by mohl být zakopaný pes. V nevyladěných vozech.

Break ( 1.1E8N 5E8N ) tohle dej do engu a wagu, tedy místo 7. dej 8. a neroztrhneš. Regina má 7. tak se občas utrhne. To platí pro ostatní vagony co máš v aktivitě.

Alcapone díky, tohle pomohlo. Nicméně by mne stejně zajímalo, kde je problém, protože to pořád s jedním vozem pěkně škubne při projíždění tohoto místa. V jiné aktivitě je to s úplně stejným vlakem bez sebemenšího problému, dokonce i když tam dám traffic, který si po mém projetí přehodí výhybku a projede proti mě.

Mám takový problém,pokut jedu ve volné jízdě s parníma lokomotivama nemůžu zbrojit vodu do tendru..nevíte čím by to mohlo být? A ještě vás chci poprosit,je to možná nereálné,ale kdyby jste do budoucna zachoval trojúhleník v Břeclavi..Pač pro nás páraře je to jediná možná varianta jak otočit lokomotivu ! Díky moc :rolleyes:

Bobi680 napsal:
Mám takový problém,pokut jedu ve volné jízdě s parníma lokomotivama nemůžu zbrojit vodu do tendru..nevíte čím by to mohlo být? A ještě vás chci poprosit,je to možná nereálné,ale kdyby jste do budoucna zachoval trojúhleník v Břeclavi..Pač pro nás páraře je to jediná možná varianta jak otočit lokomotivu ! Díky moc :rolleyes:
O jaké mašiny jde?Takto postavenou otázku nelze zodpovědět.Pokud chceš odpověď na svou otázku,napiš,o jaké modely jde.Teprve pak je možné kvalifikovaně odpovědět.;-)

O jakékoliv ..387.0,486.0,354.1,475.1 ..Zkoušel jsem zbrojit v Kutech v České Třebové v Tišnově a nikde mně to nešlo :) ..Pokut jsem jel aktivitu tak vše fungovalo normálně a zbrojit šlo ..Jde mi o tu volnou jízdu..Děkuji za odpověď :rolleyes:

Nejde ve volné jizdě, jsou nastavené na 0, pokud děláš aktivitu musíš si je nastavit.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře