Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
fallow-x napsal:Nedá mi to, ale musím souhlasit s moderátorem. ....
Já jsem zase znechucen tímto příspěvkem.fallow-x napsal:.Člověk jako já, který se zajímá o vaší tvorbu je tímto dost znechucen pročítat celé stránky balastu.
Prosím tímto o pročištění.
Zbyněk Šemora napsal:....Modelář Mates je určitě na kole nonstop a těžko si vozí na řídítkách notebook a u šlapání modeluje.....
A právě v té brašně měl notebook s modelovacím programemdvacka napsal:...
Měl s sebou kolo a velkou brašnu na zadní stojan. ...
Takže jak píšete vy, je okurková sezóna a moc se do MSTS nedělá.
Lukáš
Honzik napsal:Zdravím Zbyňku,
vím, že jste zastánce starých času. Proto jsem vyštrachal na želpage stanici Lichkov po staru. Já jen kdyby ste to tam chtěl předělat po staru.
...
Zbyněk Šemora napsal:To se ti nedivím, také jsem alergický trať stylem protihlukové zdi vlevo vpravo, je to jak tunel bez stropu. A o účinnosti protihlukových zdí jsou vedeny pochybnosti.Honzik napsal:...
Historii mám rád, ale modernizaci se nebráním. Jen mi vadí nonstop protihlukové zdi a na takové tratě mám alergii a ...
Vrbam napsal:JJ. plný souhlas a rozmanitost stanic a perónů je taky ta tam. Kdysi když člověk někam dojel, tak mělo vše své kouzlo, teď je to všechno sjednocené, typ nástupišť podchody, tak trochu mi to připomíná německou železnici a o sjednocování nátěrů vozů do Najbrta se raději ani nebudu vyjadřovat... Proto jsem rád, že je trať BP v MSTS taková jaká je, když si projíždím Choceň, tak si vzpomenu, když jsem tama jezdil v 90. letech každý týden ve skutečnosti. No a teď tamtudy jezdím každý týden znovu a po trati Č. Třebová - Zábřeh n/M. taky a je to děs. A po zkušenostech s ČD, kdy jsem zjistil, že se člověk nedostane po 20. hodině z Ostravy dál jak do Olomouce, tak si říkám, na co že to vlastně ten koridor za tolika peněz je...Zbyněk Šemora napsal:To se ti nedivím, také jsem alergický trať stylem protihlukové zdi vlevo vpravo, je to jak tunel bez stropu. A o účinnosti protihlukových zdí jsou vedeny pochybnosti.Honzik napsal:...
Historii mám rád, ale modernizaci se nebráním. Jen mi vadí nonstop protihlukové zdi a na takové tratě mám alergii a ...