Pepa z Nuslí
Průvodčí
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
Máš Excelsiora.
Máš Excelsiora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo a z Prdubic do Hradce půjdu pěšky?Pepa z Nuslí napsal:Máš Excelsiora.
To odřeknutí Beskyda je kravina, právě, že to bylo i ideální spojení ráno z Prahy do Beskyd a opačně zpět. Ale proč by taky Pražáci jezdili do Beskyd, že? Proč může opačně jezdit Silesia každý den v 4:02? Jinak tím Beskydem po zkrácení té trasy nikdo nejezdí a tak je od příštího GVD zkrácen mimo neděli/pondělí jen na trasu Žilina - Ostrava hl.n.Dan J. napsal:Jo a z Prdubic do Hradce půjdu pěšky?Pepa z Nuslí napsal:Máš Excelsiora.Tam nic do rána nejde a seděl bych tam přes tři hodiny.
Prostě to, že ČD skrouhli Beskyd ve 20:11 je úplně nahov... A navíc nehorázné svinstvo, jeďte pendolinem a nebo si trhněte nohou, tak to vnímám já.
Dan
Dane, se spojením na jih Moravy je to podobné. Ostrava - Brno to sice celkem funguje a dokonce nezrušili ani večerní přípoje. Ale přes Břeclav na Brno jede poslední vlak v půl deváté večer a poslední cestující asi na nádraží zhasne. Zavedly se sice velmi šikovné rychlíky Brno-Břeclav-Olomouc, ráno by byl ideální, ale do Ostravy se od něj nedostanu. Jak píšeš. Pokračuj z Přerova dál do Olomouce a přestup do Ostravy na Pendolíno, jinak si trhni. Mě by to nevadilo, ale tomu by musely odpovídat platy. Bohužel zatím řeším nejnižší cenu.Dan J. napsal:....
Jo a z Pardubic do Hradce půjdu pěšky?Tam nic do rána nejde a seděl bych tam přes tři hodiny.
...... A navíc nehorázné svinstvo, jeďte pendolinem a nebo si trhněte nohou, tak to vnímám já.
Dan
Ty přípoje v Přerově opravdu nejsou řešeny moc šťastně, je třeba jezdit z Břeclavi do Přerova osobákem a pak jet na rychlík na Brno, což se vyplatí leda tak tomu, co jezdí od Otrokovic nahoru. Jinak je to šíleně zdlouhavá cesta. Rychlík vyjíždí z Břeclavi o hodinu později a v Přerově je o 10 minut později než osobák. Řešením by bylo jezdit v Břeclavi bez objíždění lokomotivy (nasazení řídícího vozu 961) a posunout odjezd z Brna hl.n. o 5 min. dříve, čímž by až na Moravský Písek přípoje seděly.Zbyněk Šemora napsal:
Zkus komplet setup zkopírovat na hardisk a pak instalovat z hardisku.jenula00 napsal:Dobrý den.Mám problém.Při instalaci tratě se mi objeví hláška I/O ERROR 23 Chyba při kopírování souboru.Nevíte o co se jedná a nebo jak jí vyřešit?Díky za odpověd![]()