RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
Dnes jsem natočil video, kompletní aktivitu ze Zábřehu na Moravě přes Letohrad do Hradce Králového, kde uvidíte novinky, na které se můžete těšit na vánoční aktualizaci. Jelikož je to jízda na tři hodiny, tak jsem to rozdělil na dvě části v Letohradu, kde je asi půlka cesty. Jelikož mi stále chodí dotazy, jak se přechází na druhé stanoviště nebo na jinou lokomotivu, tak tato aktivita bude jako dobrá zácviková instruktáž pro nové strojvedoucí do MSTS.
Sice jako "instruktor" jsem nic moc, občas brzdím jako prase, občas mi joystick nechtěně zatočil kontrolerem nebo mi tam tajně šoupnul rychlobrzdu místo přídavné a já se pak nemohl rozjet... a když jsem přešel na lokomotivu 380 a popojel jako posun do trati, mašinku jsem polámal.Tiše integrovala ale nejela.

Hold první prototyp. Naštěstí pomohl restart přejití na druhé stanoviště a zpět. Za Blešnem jsem zapomněl na devadesátku, pak jsem myslel, že to ještě vyjde a nevyšlo, práskla mi brzda a díky menšímu zpoždění mě v HK vyděsil jedoucí vlak přímo proti mě, v době, kdy už jsem měl stát u peronu.
Také předvádím aktivovanou klávesu ý (sedm) a v Liticích a Potštejně, než to výpravčí odpíská se půjdeme podívat na zříceniny hradů. Určitě o této klávese hodně uživatelů neví. Ale funguje jen ve stanicích, kde jsem jí aktivoval.
Přes noc se doufám nahraje druhá část a během neděle snad i první, kde je kompletní nová trať ze Zábřehu do Dolní Lipky.
Určitě nikdo nebude koukat na celé video, ale každý si vybere úsek, který ho zajímá. Proto to zveřejňuji komplet. Pak porovnejte s videem Hanušovicko, kde je ta samá trať ještě v pustině