Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Já jsem opravdu nikdy nic neplánoval kromě trati z Břeclavi do Prahy. Vše navíc mají na svědomí modeláři nádražíček a mě pak už připadalo nefér k těm vymodelovaným nádražíčkům dopokládat koleje. A jak to nakonec dopadlo je vidět na podrobné mapě na mých stránkách :D Teď plánuji, respektive prakticky pracuji na úsecích, kde koleje položené jsou, modeláři ještě ne, ale je i tak nutné to ještě zastavět a zalesnit. Konkrétně Bludov - Šumperk - až na konec položených kolejí směr Troubelice :D

Jen taková odbočka - máme už skoro přes 4 roky vymodelovanou staniční budovu v Hronově a zastávku ve Žďáru nad Orlicí. Je nějaká šance, že by koleje vedli z Týniště i tudy?

Jejda oprava - Žďár nad Metují :)

Pavlík napsal:
Jen taková odbočka - máme už skoro přes 4 roky vymodelovanou staniční budovu v Hronově a zastávku ve Žďáru nad Orlicí. Je nějaká šance, že by koleje vedli z Týniště i tudy?
To má i Heme přes čtyři roky vymodelované nádraží Ostrov na 250, koleje položené stejně dlouho jsou, ale nádraží je stále jen někde v šuflíku z důvodu, že prý bude lepší, jak tlumočil Deterio. Podobně dopadly i další nádraží. Koleje jsem připravil ale na druhé straně se to nějak zaseklo.
Od Pavlíka bych spíš očekával, že má vymodelovaný Přerov a čeká jen na koleje, abych to konečně propojil :D Takto se budu stále věnovat odlehlým lokálkám a na propojení Rohatce s Olomoucí čas opět nebude. A je jisté, že na tohle propojení čeká většina uživatelů. Pokud postavím nějakou zapadlou lokálku, tak uspokojím jen 0,00001 % uživatelů. No schválně, kdo paříte na lokálce Židlochovice - Hrušovany ? Nebo Baňa Čáry - Kúty ? Ale tohle si zase Nebulus zasloužil a nelituji toho, stejně jako Deterio Židlochovice - Hrušovany, kde obojí nádraží také vymodeloval. Tak jsem za tyto kuriozity, kde už se nejezdí rád.

Co bych dělal v Přerově když teď bydlím na 026.

Jsou tu: http://mates-msts.uvadi.cz/_strankaobjekty026.htm

A pro koho se to tenkrát modelovalo ? Nebo to Mates spíchnul jen tak z dlouhé chvíle ? Ale ruku na srdce, ty rozmazané textury nic moc. Jinak je to smutné, když někdo tady na fóru rozhlásí že například začíná stavět trať 026, že shání modeláře, někdo se skutečně najde, obětuje čas, vymodeluje několik staveb a "pan stavitel" neumí nést zodpovědnost, projekt nedokončí a čas strávený na modelech přijde v niveč. Mám dojem, že i Nebulus něco modeloval pro nějakého stavitele, který pak práce na projektu ukončil a zůstal jen jeho model nádraží.
Když v něčem jedu sám, kdykoli s tím mohu praštit, ale jakmile v tom jede víc lidí, kdy jeden spoléhá na druhého, pak už se to do nějakého konce dotáhnout musí. V tomhle musím pochválit téměř všechny modeláře, kteří pro BP modelovali, když už na modelování čas neměli, nikdy nenechali nic rozpracovaného. A také obráceně, já zase nikdy nenechal jejich model jen tak na okrasu bez přivedených kolejí. Naposledy to byl Motorák s nádražím Červená Voda a Deterio s mostem přes Lužnici na bechyňce. Jééé Deterio. Kdysi po mě chtěl pracovní aktualizaci, aby na tomto mostě upravil koncové pilíře podle sklonů trati a jaksi na to úplně zapomněl.

Zbyněk Šemora napsal:
...kdo paříte na lokálce Židlochovice - Hrušovany...

Do čtvrtka jsem tam řádil s M240.0113 :) hold místo Pohořelic oživli Židlochovice :)

Z dlouhé chvíle jsem Hronov ani Žďár nad Metují nedělal.Někdo to moc potřeboval a dodal i fotky,já tam nikdy nebyl.Na Hronov mě i myslím přemlouval,protože se mi fotky nelíbily.Ale hledat nebudu,nepamatuji se kdo to byl,třeba se ozve a možná i ty objekty v nějaké trati používá.

Mates napsal:
....Někdo to moc potřeboval a dodal i fotky,....
Takže Pavlík má odpověď, že tato trať už 4 roky někde existuje, jen to vygooglit :D
Ale určitě už Googlil a kdyby existovala, určitě by se o ní vědělo.

Já jsem dnes dělal zástavbu v místech, kde možná nikdo jezdit nebude a to mezi Šumperkem a Novým Malínem. Nějaký manipulák tam zajet může. Cestou do Šumperka je nějaká zrušená vlečka, tu jsem také obnovil. Nevíte jak se to tam jmenuje ? Zatím jsem pojmenoval koleje "Vlečka letiště", které je vedle. V Bludově už mám také hotovou vlečku, na tu mne upozorňoval Dan, že jí bude potřebovat, abych jí tam dostavěl. Zkrátka celý letošní rok se piplám s tak krátkým úsekem a stále nemám hotovo. A to jsem začal už v loni :D

Na té zrušené vlečce mezi Šumperkem a Malínem bylo za komančů skladiště benzínu a nafty . Zděné nádrže už vzal zatu dobu čas. Odbočka do skladu vzala zasvé v roce 2001 po tragické nehodě. http://zpravy.idnes.cz/nehoda-na-trati-skoda-pres-dva-miliony-dx1-/krimi.aspx?c=A010718_175448_olom_cernakr_boh

Objekty Hronov a Žďár nad Metují bylo pro mě,ale jelikož jsem měl problémy s datábazemi kolejiva,tak se trať přestala stavět,teďka se snad k tomu zpátky vrátím a objekty tam budou.Lukáš

Lukáši, ty jsi měl jednu dobu ambiciozní projekt, propojit celou Českou Republiku, ale dá se to vůbec???

Pepa z Nuslí napsal:
Lukáši, ty jsi měl jednu dobu ambiciozní projekt, propojit celou Českou Republiku, ale dá se to vůbec???

Koukni na Martina,zatím spojit celou čr se mu daří a né jenom čr ale i sk,zbyněk taky se snaží propojit celou čr.

KimiR napsal:
...Zbyněk taky se snaží propojit celou čr.
Já se o tohle nesnažím, propojovat celou republiku jsem nikdy nechtěl, ale to co vzniká, to nějak samo :D.

Za chvíli tady budeme mít celou Transverzálku...máme Jihlavu-Brno, Brno-Veselí a trať Luhačovice, tak nám zbývá jenom Veselí - Jihlava :D

ale co takhle propojit na BP, HB z Jihlavou to pak se dá lépe přesedat na BM - Jihlava ;)

Vlečka v Bludově do (Achabka) se určitě bude hodit :) A jsem rád že trat ve hře ještě není elektrifikovaná. Doufám že se trat někdy povede dostavět až do Kout. Bylo by to pěkné zpestření .)

Zdravím, prosím vás po aktualizacií BP 86.1 šla ešte nejaká alebo potom už iba BP 87 a 88? Ďakujem pekne, dlhšie som trať BP nehral a neaktualizoval.

Myslím že po BP86.01 išla ešte BP86.02 a až potom BP87

Tak teda ešte raz chcem poprosiť, može mi niekto na email zaslat aktualizaciu BP 86.02. Mail --> michaelcandrak@gmail.com . Ďakujem pekne.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře