Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V Břeclavi by se měly odpojit první dva vozy ( přídavky z Prahy ), vytahnout na zhlaví, zatlačit do šturcu a pak se samotnou mašinou přejet zpět na vlak.Ferda napsal:Zdravím,
můžu dotaz? Jedu aktivitu EC 173. Co se má dít po příjezdu do Břeclavi? Přijedu 16.53 do Břeclavi a zastavím na konci perónu. Tam svítí návěst 40 a výstraha na odjezdu a v TM bliká reverzní bod. Čekám u perónu, mezítím kolem projede nějké EC (asi) od Vídně a ksysa do Bratislavy. V 17.02 pískne vlakouš odjezd a já vyrazím. Ovšem po minutí odjezdového návěstidla skončím na Valtické strece a následuje návěst stůj. Tak to ale asi končit nemá, že? Mohl by mi někdo prosím napsat, jak to má správně být?![]()
A je toto ošetřené hláškou? Mě se nic nezobrazilo. Ještě mě napadá taková spíš zvědavá otázka. Tauruse řídím z I. stanoviště tj. černá strana lokomotivy, ale na screenech je vpředu II. stanoviště tj. žlutá strana lokomotivy. Správně by to tak asi mělo být, aby mašina měla zvednuté sběrače vzadu (nad I. st. nejdou ovládat) Jak tedy bylo zamýšleno, že lokomotiva bude v aktivitě otočena?Šnek napsal:V Břeclavi by se měly odpojit první dva vozy ( přídavky z Prahy ), vytahnout na zhlaví, zatlačit do šturcu a pak se samotnou mašinou přejet zpět na vlak.Ferda napsal:Zdravím,
můžu dotaz? Jedu aktivitu EC 173. Co se má dít po příjezdu do Břeclavi? Přijedu 16.53 do Břeclavi a zastavím na konci perónu. Tam svítí návěst 40 a výstraha na odjezdu a v TM bliká reverzní bod. Čekám u perónu, mezítím kolem projede nějké EC (asi) od Vídně a ksysa do Bratislavy. V 17.02 pískne vlakouš odjezd a já vyrazím. Ovšem po minutí odjezdového návěstidla skončím na Valtické strece a následuje návěst stůj. Tak to ale asi končit nemá, že? Mohl by mi někdo prosím napsat, jak to má správně být?![]()
Hláška je tam určitě, myslím ještě před stanicí Břeclav, zastav na konci peronu, a po zastavení by měla vyskočit hláška o odvěšení přídavků a posunu na zhlaví.alcapone napsal:Pozice loko nemá vliv, ale kde zastavil, pokud má Šnek zprvávu na místě a nechal základ, tak si zastavil za hláškou. Zkus zastavit dříve a pomalinku se posouvat, zda se nechytneš.