Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
173ku jsem dojel do Brna a lambada. I když se z Prahy jelo o 3 minuty později, v Kolíně včas. Celou cestu jsem valil 160 a na sjř jsem na rozdíl od Dana s prominutím prděl.:-) V Perníkově asi +8minut a v Brně přesně na minutu. Jen v Březové jsem výpravčího o půl taura přejel:-), chůze ještě nikoho nezabila... P.s hrozně moooc se mi líbila jízda po Hrabovce.

Zdravím,
můžu dotaz? Jedu aktivitu EC 173. Co se má dít po příjezdu do Břeclavi? Přijedu 16.53 do Břeclavi a zastavím na konci perónu. Tam svítí návěst 40 a výstraha na odjezdu a v TM bliká reverzní bod. Čekám u perónu, mezítím kolem projede nějké EC (asi) od Vídně a ksysa do Bratislavy. V 17.02 pískne vlakouš odjezd a já vyrazím. Ovšem po minutí odjezdového návěstidla skončím na Valtické strece a následuje návěst stůj. Tak to ale asi končit nemá, že? Mohl by mi někdo prosím napsat, jak to má správně být?:)

Ferda napsal:
Zdravím,
můžu dotaz? Jedu aktivitu EC 173. Co se má dít po příjezdu do Břeclavi? Přijedu 16.53 do Břeclavi a zastavím na konci perónu. Tam svítí návěst 40 a výstraha na odjezdu a v TM bliká reverzní bod. Čekám u perónu, mezítím kolem projede nějké EC (asi) od Vídně a ksysa do Bratislavy. V 17.02 pískne vlakouš odjezd a já vyrazím. Ovšem po minutí odjezdového návěstidla skončím na Valtické strece a následuje návěst stůj. Tak to ale asi končit nemá, že? Mohl by mi někdo prosím napsat, jak to má správně být?:)
V Břeclavi by se měly odpojit první dva vozy ( přídavky z Prahy ), vytahnout na zhlaví, zatlačit do šturcu a pak se samotnou mašinou přejet zpět na vlak.

Šnek napsal:
Ferda napsal:
Zdravím,
V Břeclavi by se měly odpojit první dva vozy ( přídavky z Prahy ), vytahnout na zhlaví, zatlačit do šturcu a pak se samotnou mašinou přejet zpět na vlak.
A je toto ošetřené hláškou? Mě se nic nezobrazilo. Ještě mě napadá taková spíš zvědavá otázka. Tauruse řídím z I. stanoviště tj. černá strana lokomotivy, ale na screenech je vpředu II. stanoviště tj. žlutá strana lokomotivy. Správně by to tak asi mělo být, aby mašina měla zvednuté sběrače vzadu (nad I. st. nejdou ovládat) Jak tedy bylo zamýšleno, že lokomotiva bude v aktivitě otočena?

Ferda: Měnil jste lokomotivu hráče? I tauruse 1216.210 za stejného, pokud ano, tak autor měl mašinku otočenou, ale to by mělo být jedno. Jak jste zastavil v Břeclavě? V reálu se zastavuje(zastavavolo - stará Břeclav, nová v trati 321) něco za žlutou boudou, kde sídlil výpravčí.

Pozice loko nemá vliv, ale kde zastavil, pokud má Šnek zprvávu na místě a nechal základ, tak si zastavil za hláškou. Zkus zastavit dříve a pomalinku se posouvat, zda se nechytneš.

alcapone napsal:
Pozice loko nemá vliv, ale kde zastavil, pokud má Šnek zprvávu na místě a nechal základ, tak si zastavil za hláškou. Zkus zastavit dříve a pomalinku se posouvat, zda se nechytneš.
Hláška je tam určitě, myslím ještě před stanicí Břeclav, zastav na konci peronu, a po zastavení by měla vyskočit hláška o odvěšení přídavků a posunu na zhlaví.

U mě na WEBU můžete stahovat první vlaštovku od Šneka na trati 310 v podání rajcovačky s kredencem na vlacích MOs 23661/23664

Naposled editoval moderátor:
První vlašťovka na trati 240 Brno Jihlava v podání Os 4875 vedeným motorovým vozem 854 s novou kabinou od Čoudy je ke stažení na WEBU ;)

Letošní premiérou na trati Bratislava - Praha je obrat osobních vlaků 14822/14819 mezi Žďárem nad Sázavou a Havlíčkovým Brodem. Stahovat můžete na mém WEBU ;)

Další novinkou tentokrát na trati 321 je osobní vlak 6812 Děčín - Bohosudov, stahujte na mém WEBU

První vlaštovka od synátora, tedy Šneka mladšího, je ke stažení na mém webu a jedná se o obrat R 1159/1160 na trati 321.

I já přidám pochvalu pro Šneka mladšího. Hlavně zápletka v Děčíně se mi moc líbila. Krásné poježdění v akurátní délce.
Jen tak dál!

Tvůrčí apetit pokračuje dalším kouskem tentokrát na vlastní trati 180/183 v podobě Os 7407 Domažlice - Plzeň. Stahujte na mém webu ;)

Chlapi aktivita toho ossbáku 7407 do Plzně dobrá,docela mazec trefovat s takovouhle soupravou perony,aby jsi se vešel. Ale zjistil jsem jeden podstatný problém,aktivita není ukončena tak jsem v na hlavním v Plzni stál jako k...t až do 7:45. Pak jsem otevřel editor a bylo mi to hned jasný. Chybí událost úkol úspěšně ukončen. Ale jinak .

Já jí tam měl, ale pak jsem jí nakonec smazal, protože u mě funguje, když potvrdím příjezd v Plzni enter, tak jak skončí čas nastupování, skočí hláška úkol ukončen.
Ale jinak je tohle maličkost ( snad ):):)

Back
Nahoře