Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Kdo má při neděli chuť na jeden osobáček na trati Tábor - Benešov u Prahy, nechť nahlédne na můj web kde je ke stažení čerstvý Šnekův výtvor v podání Os 8272 s "Kuřetem" v čele. ;)

Zdravím. Mám takový menší problém u aktivity Sp 1977. Na cestě zpět ze Skalice do Březové jako Lv dojedu k odjezdovému klacku v Letovicích a tam mám stůj a nic se neděje. Zkoušel jsem potáhnout i kousek zpět, ale nic.

Fauny napsal:
Zdravím. Mám takový menší problém u aktivity Sp 1977. Na cestě zpět ze Skalice do Březové jako Lv dojedu k odjezdovému klacku v Letovicích a tam mám stůj a nic se neděje. Zkoušel jsem potáhnout i kousek zpět, ale nic.
Tak to nevím v čem je problém.
Máš správný BIN?
Jinak tam by v trase nemělo nic překážet.:(

Nakonec jsem trošku šlápl do pedálu, dojel do Letovic dřív a projel jsem to. Další přakážka mě ale brzdí v Březové. Po připojení k Vindoboně mi eso vypoví službu a odmítá jet. A to i když ho od soupravy odpojím.

Fauny:Já osobně bych hledal chybu v tvým Trainsetu :study:...ale je to jen můj názor

Naposled editoval moderátor:
Tak líné eso se nakonec na 3 pokus posunu po Březové rozjelo, nevím čím to. Asi pro moje pc zakletá aktivita :)

Fauny napsal:
Tak líné eso se nakonec na 3 pokus posunu po Březové rozjelo, nevím čím to. Asi pro moje pc zakletá aktivita :)

Nemůžeš čekat s 9 vozy a chcíplým Taurusem nějaké zázraky.:)
oproti 4. vozové soupravě 1977.

:) možná jsem nakonec tu chybu udělal, ale v délce a váze soupravy to nebude. Eso nejelo ani po odpojení ze soupravy. Prostě stávkovalo, určitě to nebylo v nějaké školácké chybě, že bych třeba neměl nafoukáno, zdvihlý smeták, špatně zařazený směr, prokluz kol - nic takového :) Ale už je to pryč a já si frčím pohodovou aktivitu, díky.

Předem děkuji za obě podařené aktivity. Os 7419 projeta v pořádku a pohodičce. Os 7504 však projeta pouze do Klatov, tam posléze nejsem schopen připojit Brejlovce. Najíždím na něj a stále mi "odskakuje". Vozidla jsem neměnil, Bin 1.8xxxx. Prosím, nějaké rady?

Bendík napsal:
Předem děkuji za obě podařené aktivity. Os 7419 projeta v pořádku a pohodičce. Os 7504 však projeta pouze do Klatov, tam posléze nejsem schopen připojit Brejlovce. Najíždím na něj a stále mi "odskakuje". Vozidla jsem neměnil, Bin 1.8xxxx. Prosím, nějaké rady?

Také mi jednou odskočil, ale nepodruhé už se chytil. Mimochodem Os 7504 jsem teď dojel a musím se poklonit. Parádní práce.

Tak 754.060 se připojit nepodařilo. Pokračuji však dále po výměně za jiného "plzeňáka" 754.059.

Back
Nahoře