erikmir
Posunovač
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Díky, při zpětném najetí na soupravu přejití na opačné stanoviště v Bohumíně se měla objevit hláška úkol ukončen úspěšně.
Šnek napsal:Díky, při zpětném najetí na soupravu přejití na opačné stanoviště v Bohumíně se měla objevit hláška úkol ukončen úspěšně.
Dan J. napsal:Zdar Šneku.
Tak jsem před chvíli vyrazil s Košičanem a už jsem před Pradubicema. Ty brďo, tak jsem si myslel, že jen já používám trainset s mega vozy mimo BP, ale jsem potěšen, že i ty. To jsem se pěkně zapotil, než jsem vyjel z depa.Zatím super aktivita, jen jedna věc, v náhradě za LEO Express máš v consistu H-Start špatně složenou jednotku, chybí ti v ní flirt csatles a tušim ještě něco, já jsem požil svůj con, tak už si to nepamatuju přesně.
Dan
Vsacana mám rozjetého, tak na to kouknu.Srandik32 napsal:Oni Maďaři tam mají svůj con,já ho teda použil ve Vsacanu ale je třeba stáhnout i ten soubor csatlas.Je to něco co odděluje jednotlivé části jednotky.
Dan J. napsal:Pantograf 640 by stál v kusé koleji z Hradce a zpět jezdí jedině z tama. U nástupiště, tam co stojí stávají osobáky do Kolína.
Tak to bude hodně vyjmečné, poněvač co jezdím z Pardubek do HK, vždy z kusé. Rychlíky Liberec - Hradec přijíždí k 1. nást. hned u budovy, (843 + 2x 043) mašina se vyvěsí, odjede do těch kusých směr Kostěnice, na vozy najede posun (někdy ještě když je ještě motor u vozů) ČD 714 a odsune ty 2 vozy 043 taky do těch kusých a pak na ně najede 843 a souprava je nachystaná pro zpáteční cestu do Liberce, která jezdí od 2. nást. hned z vedlejší koleje, jako rychlík přijel. Jinak já když dělám aktivitu a dávám vozy do stanice, používám fotomapu a samozřejmě si tam i něco dodám. Ale aktivita fakt pěkná.Michal napsal:Pantera už jsem viděl i u 3. nástupiště, takže nejezdí jen z kusých...Dan J. napsal:Pantograf 640 by stál v kusé koleji z Hradce a zpět jezdí jedině z tama. U nástupiště, tam co stojí stávají osobáky do Kolína.![]()