Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Možem sa spýtať, kde mala byť v Bohumíne ukončená aktivita ? Po odstavení studeného rušňa pri nástupišti som skončil späť na súprave, ktorú som doviezol....
Ale inak chválim, na to že to bolo v noci ma aktivita bavila, hlavne posuny - tie ja rád :)

... no a toto mi to napísalo na záver :)
06697962afe5aff4ff4dea7dd62cbd91.jpg

Naposled editoval moderátor:
Díky, při zpětném najetí na soupravu přejití na opačné stanoviště v Bohumíně se měla objevit hláška úkol ukončen úspěšně.

Šnek napsal:
Díky, při zpětném najetí na soupravu přejití na opačné stanoviště v Bohumíně se měla objevit hláška úkol ukončen úspěšně.

Áno presne tak to funguje. Mne sa aktivita ukončila v poriadku a s chuti som si zajazdil, paráda. Ďakujem.

Zdravim. Při aktivitě z Krásné do Bohumína jsem si před Košicama uložil aktivitu a poté znova nahrál, jenže nastal problém. Při spuštění aktivity se mi MSTS seklo a vyskočila mi tam hláška "Button load error - object notebooktabgroup does not exist" nevíte někdo jak to vyřeším? Díky.

Šnek napsal:

Jáj, ja som prehliadol že sa má zmeniť stanovište.

Jedna z dalších připravovaných aktivit EC 123 Košičan v úseku Praha Vršovice depo - Valašské Meziříčí. Když čas povolí, mohla by být v neděli večer venku.

60aa838274556ab209caeccb585f7db0.png

4647b2f758e2e48eb8804211de2e3e1b.png

Naposled editoval moderátor:
Šnek napsal:
EC 123 Košičan v úseku Praha Vršovice depo - Valašské Meziříčí. Když čas povolí, mohla by být v neděli večer venku.
Nekecal, čas povolil a aktivita přišla, před poslezinovým spánkem jsem ji ještě šoupl na WEB ;)

Ja robim EC 122 v opacnom smere a usek KE-ZA robim uz 5ty den a ty to stihnes za vikend cele cesko :D:D...co robim zle? :(

Zdar Šneku.
Tak jsem před chvíli vyrazil s Košičanem a už jsem před Pradubicema. Ty brďo, tak jsem si myslel, že jen já používám trainset s mega vozy mimo BP, ale jsem potěšen, že i ty. To jsem se pěkně zapotil, než jsem vyjel z depa.:D:D Zatím super aktivita, jen jedna věc, v náhradě za LEO Express máš v consistu H-Start špatně složenou jednotku, chybí ti v ní flirt csatles a tušim ještě něco, já jsem požil svůj con, tak už si to nepamatuju přesně.:D
Dan

Dan J. napsal:
Zdar Šneku.
Tak jsem před chvíli vyrazil s Košičanem a už jsem před Pradubicema. Ty brďo, tak jsem si myslel, že jen já používám trainset s mega vozy mimo BP, ale jsem potěšen, že i ty. To jsem se pěkně zapotil, než jsem vyjel z depa.:D:D Zatím super aktivita, jen jedna věc, v náhradě za LEO Express máš v consistu H-Start špatně složenou jednotku, chybí ti v ní flirt csatles a tušim ještě něco, já jsem požil svůj con, tak už si to nepamatuju přesně.:D
Dan
:)Je škoda nevyužít i jiné dobré vozy, pochopitelně je to pro jiné uživatele trochu složitější, ale kdo se naučí pracovat s programy na výměnu vozů, chvilku to zabere, ale není to neuskutečnitelný.
H-Start, asi by to chtělo nějak ujednotit, ať se pokusíme mít na Lea jeden Consists a jeden model. :)

Oni Maďaři tam mají svůj con,já ho teda použil ve Vsacanu ale je třeba stáhnout i ten soubor csatlas.Je to něco co odděluje jednotlivé části jednotky.

Srandik32 napsal:
Oni Maďaři tam mají svůj con,já ho teda použil ve Vsacanu ale je třeba stáhnout i ten soubor csatlas.Je to něco co odděluje jednotlivé části jednotky.
Vsacana mám rozjetého, tak na to kouknu.
Jinak Vsacan zatím dobrá aktivita.:)

Zdravím. Ex 123 dojet do cíle. Super aktivita, jen jsem nadával na dispečera, který mne v Zábřehu hodil do odbočky a pustil přede mne Pendolíno, když jsem tak krásně snižoval sekyru. :P Jinak pár kosmetických postřehů pro ty co budou tvořit v Olomouci a Pardubicích:
1. Pardubice, tam co ti stály ty Uacs tuším už si nejsem jistý, stojí vojenské Bh co jsou u Duusa na webu, to už je takový inventář Pardubic. Pantograf 640 by stál v kusé koleji z Hradce a zpět jezdí jedině z tama. U nástupiště, tam co stojí stávají osobáky do Kolína. Dále by jsi mohl do depa postavit Chrochtadlo co bylo v Třebové, je nyní v Pardubicích.
2. Olomouc, tam co stojí u depa Regina, je vždy na nějaké koleji pantograf 460, dále u rampy té dlouhé vpravo, než vjedeš do hlavního stávají vozy EŽ, ty jsi tam mohl mlasknout pro spestření taky. :-)
Dan

Napsal jsi rady hezky Dane, bo tam jezdíš každý týden několikrát, ale Šnek tam asi moc návštěv nemá, takže inprovizuje a vrazí tam co považuje za vhodné (ikdyž má jistě přistup k interním informacím), takže jako aktivitáři jsme rádi za jakékoliv podklady o soupravách ve stanicích kde tvoříme, ale za rok se tam moc nedostaneme. Asi by ti mohl Šnek také dát pár tipů při tvorbě aktivity na Šumavských tratích. ;)

Souhlas s Poisonem,navíc mi přijde zbytečné stahovat další a další modely jen proto že je hráč uvidí stát někde u depa.

No je pravda, že jsem byl za únor dvakrát služebně v Pardubicích, takže jsem koukal z mašiny co se dá, ale všechno člověk nestihne. Pardubice , většinou jsem tam viděl kontejnery, nebo cisterny.
Asi budu muset zařadit ještě mnohem víc souprav soukromých dopravců, protože Ti teď v nákladní dopravě docela vládnou.
Od Dana samozřejmě pochvala potěší.

Dan J. napsal:
Pantograf 640 by stál v kusé koleji z Hradce a zpět jezdí jedině z tama. U nástupiště, tam co stojí stávají osobáky do Kolína.

Pantera už jsem viděl i u 3. nástupiště, takže nejezdí jen z kusých...;)

Akorát stojím na hlavním v Praze se soupravou Košičana a chtěl bych se zeptat, není náhodou souprava obráceně, protože první třída a hospoda jezdí vždy vpředu směrem na východ.

Michal napsal:
Dan J. napsal:
Pantograf 640 by stál v kusé koleji z Hradce a zpět jezdí jedině z tama. U nástupiště, tam co stojí stávají osobáky do Kolína.
Pantera už jsem viděl i u 3. nástupiště, takže nejezdí jen z kusých...;)
Tak to bude hodně vyjmečné, poněvač co jezdím z Pardubek do HK, vždy z kusé. Rychlíky Liberec - Hradec přijíždí k 1. nást. hned u budovy, (843 + 2x 043) mašina se vyvěsí, odjede do těch kusých směr Kostěnice, na vozy najede posun (někdy ještě když je ještě motor u vozů) ČD 714 a odsune ty 2 vozy 043 taky do těch kusých a pak na ně najede 843 a souprava je nachystaná pro zpáteční cestu do Liberce, která jezdí od 2. nást. hned z vedlejší koleje, jako rychlík přijel. Jinak já když dělám aktivitu a dávám vozy do stanice, používám fotomapu a samozřejmě si tam i něco dodám. Ale aktivita fakt pěkná.
Prolame řazení je takové:
http://www.zelpage.cz/razeni/14/vlaky/cd-123
Takže správné.

Back
Nahoře