Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Něco málo z připravované aktivity Os 9323 Praha Mas. - Kolín.
Kdyby někdo z modelářů uměl udělat servis jako je výpravčí s červeným terčem, ale servis s cedulí konec nástupiště a k tomu přimáznul kousek sypaného perónu pro půlku panťáku, bylo by to pro současnost naprosto autentické. ;)
a1a484eabfc533dc4c42754151c7adbb.png
5d190007c0e4a08431336f246e96c0a6.png

Naposled editoval moderátor:
Aktivita Os 9323 je moc pěkná akorát musím opravit zastavování: Běchovice, Tuklaty, Rostoklaty pouze první dveře. Klánovice a Úvaly provizorní nástupiště u nulté koleje a vystupuje všemi dveřmi i při dvojité soupravě. Nedovedu si představit, jak na těchto dvou frekvenčně zatížených stanicích chytáme po pěti minutách sekeru než to vystoupí a nastoupí prvními dveřmi.

Já vím, ale ono to na vliv aktivity nemá zas takový význam. Bohužel to v msts stejně nedokážeme nakamuflovat.

To je v pohodě a naprosto to chápu , že někdy prostě realita do MSTS dostat nejde. Jinak moc pěkná aktivita se super nápadem takže pánové jednoznačně

No tak to určitě. Klidně bych aktivitu upravil. Myslím, že by se to hodilo i pro jiné tvůrce.

Moc pěkné a myslím, že pro dotčený úsek mezi Běchovicema až Rostoklaty naprosto super.

poison napsal:
Soundcfg.dat jest upraven? (S každou instalací BIN se brací z5)
Tahle fáma se tady šíří už delší dobu. Chce to jen bezhlavě nezaškrtávat při instalaci vše mi co mi nabízí, a souncfg se nezmění! ;) I když je pravda že, kdyby popis zatržítka místo "Navýšení zvukových buflerů" byl "Přepsat soundcfg.dat", bylo by po problému. :)

Ahoj, mám s Excelem taky problém. Odmítá mi spolupracovat jeden vůz se soupravou, takže aktivita sice po odklikání hlášek naskočí, ale při jakémkoliv uložení už nenaskočí bez poruch textur okolo tratě, protože chybný vůz je stále nablízku (v soupravě).
Hláška zní, že je špatně zapsaná cesta ke zvuku u jednoho vozu ZSSK. A teď:
- Otevřením všech wagů inkriminovaných vozů zjišťuji, že je vše v pořádku
- Commander nenalezl tuto hlášku v celém simulátoru. Tedy zápis jakoby neexistoval
- Opakovaným stažením aktivity se nic nezmění
- Náhradou zmíněného, ale i všech vozů v Activity Converteru hra nejde spustit vůbec. Vše černé a přepsáno, ale vyskočí hláška, že dotyčný vůz chybí.
- Vložím tedy opět dotyčný vůz, kde jsem předím zkontroloval wag, zápis je tam správně a jsme opět na začátku: Zvuk špatně zapsán.

A takhle pořád dokola. Už nevím co s tím. Myslím, že jsem se snažil přijít na kloub téhle záhadě všeljak, ale jsem v šachu. Čím to může být? Děkuju za rady.

V tom problém asi nebude. Všechny vozové wav jsem teď zběžně prolétl a jsou v pořádku, a jiné vozy fungují bez problémů. Tady je problém s konkrétním vozem, nějaké Bc to je, ZSSK 005 tuším.
Bude špatně zápis, protože je tam místo jednoho lomítka písmeno. Takže je v pořádku, že vůz vyhazuje chybu, ale už je problém, že ve wagu tohoto konkrétního, ale i dalších potenciálně možných vozů, tu chybu nemůžu najít a vůz nelze ani nahradit, protože to z nějakého neznámého důvodu od toho Converteru hra nebere. Což se mi teď stalo poprvé a to nahrazuji vozy poměrně často.
Jediné co mě napadlo, že mám tento vůz třeba dvojmo a při načtení hry se nasosá ten zdvojený, který je třeba špatně a já ho neobjevil. Ale to je velmi nepravděpodobná možnost a navíc se to vylučuje s tou záměnu v Converteru.:roll: Je to pes zakopaný...

reaktor: Díky za rady. Jen jaksi trochu nechápu "zakomentovat" link, když oficiálně neexistuje a nelze ho najít. :roll: Mimochodem, včera jsem měl v jiné aktivitě podobné problémy, zápisy šly všechny normálně nahradit a vše funguje. Jen tento pořád vzdoruje.

Back
Nahoře