Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Díky za radu, někam si to překopíruju k poznámkám k msts, kdyby to ještě někdy bylo potřeba. Ale právě se mi povedlo chybu odstranit. Opět tak záhadně, jako vyskakovala.
Napadlo mě u všech podezřelých vozů nahradit zápis ke zvuku zápisem ze 100% funkčního vozu. I když byly zápisy identické, chyba od této chvíle není, aktivita se spouští bez problémů. :roll: Je to zvláštní, ale asi po tom nemá cenu pátrat, hlavně, že to jezdí. :cool:
P.S. Jedině snad, že by vadila otočená lomítka u jednoho ze zápisů. Každopádně otočená je mám i u několika dalších vozů, které ale bez problémů fungují.

Tak v tom případě jsme doma... Tak to přepíšu a zdvojím u všech vozů, na které zpětně přijdu při kontrolách, případně problémech. Každopádně aktuálně naštěstí nic z toho neblbne. Samozřejmě i u všech nových, tam už to kontroluju automaticky od jisté doby. Děkuju za tip.

Přece jen neunikla skutečnost, že se mimořádně pohybovala loko řady 350 na ranním rychlíku 601 Větruše a Šnek ji pro Vás vytvořil, stahovat můžete u mě na webu.
sne_r601f.jpg

V současnosti by se dala místo 350tky použít 371-005. JŘ se v novém GVD ani neměnil, tak proč ne.

Šneku, děkuji Ti za perfektně odvedenou aktivitu Snek_R_442_Krásna_Bohumín. Nejlepší jsou "šíbovací" vložky v Košicích, v Žilině a v Bohumíně. Tato aktivita se stala mou oblíbenkyní a mám ji uloženu. Díky.

Dobrá, chyba u mne, myslel jsem, že je pro 321. Na webu opraveno, díky za upozornění, to asi to horko ;-)

U aktivity Os 3311 je dvakrát stejný obrázek (jedná se hned o ten první a druhý screen), patrně z Prosenic.

Šneku,
díky za velice příjemnou úlohu Os 8829. Skoro 2 hodiny couráku a ani chvilku nuda. A přitom člověk ani nemá pocit, že je to nějaký "den blbec". Fakt parádní a ještě jednou díky.

Snažím se co nejvíc přiblížit realitě. Jen něco msts ještě neskousne. Připravuje se R 1250, tam musím vychytat Prahu a myslím, že nudit se nebude čas. Dík patří hodně Banánovi, který mi to poctivě otestuje a spoléhám na jeho úsudek.

Šneku, děkuji Ti za perfektně odvedenou aktivitu Snek_R_442_Krásna_Bohumín. Nejlepší jsou "šíbovací" vložky v Košicích, v Žilině a v Bohumíně. Tato aktivita se stala mou oblíbenkyní a mám ji uloženu. Díky.
Budu se muset na ní podívat a asi upravit na novou aktualizaci. Jinak na testech je 442 Bohumín - Praha v současné době již s 350tkou. Tam už žádný posun není, ale nějaké mimořádnosti se najdou.

Back
Nahoře