Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj,Pardubice-Liberec tak to je asi tak jak uvádíš,proto jsem to nekomentoval. Samozřejmě když jsem vyvážel 721 místo 853,tak +1 vůz Bnp!Včera jsem dostal meil- kolik lidí se vešlo do 721?:D Tak to zde musím uvést na pravou míru.Člověk už to bere jako samozřejmost.
Ať se daří Dane.
R.

Ahoj "šneku". Právě jsem odstavil gorilu 350015. Perfektní aktivita, stejně jako ostatní. Vůbec mne nemrzí, že se věnuješ převážně jen rychlíkům. Tvoje aktivity R_601 Ústí nad Labem - Praha hl.n., R_442 Krásna - Bohumín a R_442 Bohumín - Praha hl.n. jsou překrásné. Každá z nich má své. Od "šíbování" přes pomalé jízdy po zpoždění vlaku. Prostě perfektní. Přeji Ti dobrého ducha při tvorbě dalších aktivit.

Díky, na testech je R 1250 u Banána a když to projde, půjde ven. Tam bude šibování a výluk taky dost. S Bertou 749-264.
No kdyby jsi chtěl R 601 do letošního GVD, tak stačí změnit Gorilu za Bastarda.

Musím poděkovat za krásnou aktivitu R 1250 moc jsem jí užil. Akorát ten masakr s pády ve Vrškách a na Hlavním na začátku aktivity :mad:. Na zpáteční cestě už bylo vše v pohodě, takže ještě jednou dík a těším se na další tvé dílka.

Proto jsem psal ukládat a ukládat. Snažil jsem se co nejvíce přiblížit reálnému provozu.

Zdravím.
Chtěl jsem si po nainstalování aktualizace 26 na trati 321 projet Excelsiora, ale souprava z Prahy se mi zasekne někde na výhybce a nedojede do Ústí. Může to být chyba někde u mě nebo je problém jen v nové aktualizaci? Na webu sice je, že je pro ver. 26, ale i tak :)
Tak R 440 opraven a měl by být funkční. Opravu jsem poslal Poisonovi, tak jak to zveřejní. Musel jsem upravit trasu vjíždějící 440 do Ústí a pokrátit soupravu o jeden vůz. Nevím proč se to začalo dít po poslední aktualizaci.

Nádherná aktivita na ještě lepší trati. Mám starý PC, tak pro mne obzvlášť platí "ukládat". Já Tě "šneku" obdivuji za Tvou pečlivost a snahu o realitu. Musíš u PC sedět dlouhou dobu, ale Tvé výtvory patří k těm nejlepším.

Musím Tě Šneku taky pochválit a poděkovat Ti za R 1250. Aktivita parádní a ten "reálný" provoz na Pražském uzlu byl neuvěřitelný (to doslova "proskákání" Prahou za to stálo). A nejvíc se mi líbil návrat z Hlavního do Vršovic (zejména díky tomu vyčkávání za nějakým R).

Taky mi
Musím Tě Šneku taky pochválit a poděkovat Ti za R 1250. Aktivita parádní a ten "reálný" provoz na Pražském uzlu byl neuvěřitelný (to doslova "proskákání" Prahou za to stálo). A nejvíc se mi líbil návrat z Hlavního do Vršovic (zejména díky tomu vyčkávání za nějakým R).
Taky mi ta Praha stála nervy, ale díky patří i Banánovi, který to tam zná, jako svoje boty. Zatím rozděláno nic není, uvidíme jestli bych tedy udělal nějaký ten náklad.

Šneku, sem lehce zmaten ... zapl sem si R 601 ... přijedu do Ústí a v hlášce se píše, že 362 musi na opravu do Plzně, proč ji tedy šibuju pod skálu, oblíždím a opět připojuji k sobě a vyrážím s ní ku PRAZE? A když už ji tedy táhnu (zbytečně) do Prahy, proč nemůže ta mrtvola zůstat na konci vlaku? Mimochodem, co je za fígl v tom Ústí, už to jedu asi po třetí, ale vždycky mi "zbydou" cca 2,08 km a Ústí nejde "entnout" ...?

Šneku, sem lehce zmaten ... zapl sem si R 601 ... přijedu do Ústí a v hlášce se píše, že 362 musi na opravu do Plzně, proč ji tedy šibuju pod skálu, oblíždím a opět připojuji k sobě a vyrážím s ní ku PRAZE? A když už ji tedy táhnu (zbytečně) do Prahy, proč nemůže ta mrtvola zůstat na konci vlaku? Mimochodem, co je za fígl v tom Ústí, už to jedu asi po třetí, ale vždycky mi "zbydou" cca 2,08 km a Ústí nejde "entnout" ...?
To je lehké vysvětlení, v Ústí je jen opravna pro 363 Cargo a je dost složité si s nimi vyjednat opravu mašiny ČD a za druhé na konci vlaku by 362 musela zůstat obsazená strojvedoucím. Ten JŘ takhle z hlavy nevím.

To je lehké vysvětlení, v Ústí je jen opravna pro 363 Cargo a je dost složité si s nimi vyjednat opravu mašiny ČD a za druhé na konci vlaku by 362 musela zůstat obsazená strojvedoucím.
Takže je tedy "logické" tahat mašinu z Ústí do Prahy a z Prahy zase do Ústí aby se mohla vrátit do Plzně, místo toho aby se píchla někde v Ústí a následující "něco" by ji vzalo směr Plzeň? :eek:

Každopádně do Prahy sem nějak dojel a teď sem se pustil do Bohemky, ta prozměnu zase požaduje třeba "Unipetrol_740" či ČDC 753 758 a 759 ..., navíc se dívám, že máš v každé aktivitě jinak značeny Demovy Bee, to je pak vážně radost pohledět ...

... nějak mě vážně přestává bavit jezdit aktivity, každý si tam dá 10 veřejně neveřejných věcí, kterými se pak ostatní po různu chlubí na FB a podobně ... :(

Takže je tedy "logické" tahat mašinu z Ústí do Prahy a z Prahy zase do Ústí aby se mohla vrátit do Plzně, místo toho aby se píchla někde v Ústí a následující "něco" by ji vzalo směr Plzeň? :eek:

Každopádně do Prahy sem nějak dojel a teď sem se pustil do Bohemky, ta prozměnu zase požaduje třeba "Unipetrol_740" či ČDC 753 758 a 759 ..., navíc se dívám, že máš v každé aktivitě jinak značeny Demovy Bee, to je pak vážně radost pohledět ...

... nějak mě vážně přestává bavit jezdit aktivity, každý si tam dá 10 veřejně neveřejných věcí, kterými se pak ostatní po různu chlubí na FB a podobně ... :(

Co ti na tenhle kyd asi může někdo odpovědět? Jak se tahají kleknuté mašiny z Ústí do Plzně, je věc čistě v kompetenci příslušného oddělení ČD (v případě MSTS autora aktivity). Zkus Šneka požádat, ať ti udělá spešl aktivitu, abys tu mašinu mohl poslat přes Cheb. Nevím, kudy ji chceš jinak z Ústí posílat... :rolleyes:
Pro získání modelů vozidel, které jsou na neveřejných nebo zrušených stránkách, existuje jednoduchá metoda a tou je kouzelné slůvko "prosím". Pakliže to slůvko neovládáš a nedokážeš někoho oslovit, zda by ti jej pro NEVEŘEJNÉ použití poskytl, bude třeba použít náhradu a nebo, jak správně píšeš, se na to vysrat. ;)

Mě se spíš líbí, jak někteří stále nechcou pochopit, že byť jedno jediné neveřejné vozidlo (které samozřejmě OPĚT není zmíněno ani v readme) ve veřejné aktivitě = tolik výměn, kolikrát je aktivita stažena. Tedy pokud použiju tvůj slovník, pokud je aktivita 50x stažena = 50 nasraných uživatelů že něco musí vyměnit (konkrétně ty 753.7 tam nejsou jen jednou).

Nicméně to, že je všechno hned "kyd" už o něčem svědčí a když někdo něco někam napíše, automaticky to MUSÍ znamenat, že po někom něco chce (v tomto případě dle výše napsané rady neveřejné vozidlo po aktivitáři, který pravděpodobně nebude ani jeho autorem).

Ale jo, v dnešní době mě už nepřekvapí vůbec nic ... nic není nikoho a nikdo nic nemusí ... asi tedy budu jediný, kdo si tu aktivitu stáhl a má nějaký "problém" (ne že_bych ho pro vlastní potřebu neuměl vyřešit), ale zapomněl sem, že ozvat se s čímkoli, "kritikou" či pochvalou = povolení k volnému odstřelu. o_O

Patrně je chyba na mém přijímači, když žiju v domnění, že diskuzní fórum je od slova diskutovat, tedy sdílet své názory, případně konfrontovat ... ale (opět dle výše napsané rady) je patrně nejlepší držet hubu a krok, pak se ale nemůžeme divit, že to tady vypadá, jak to tady vypadá ...

... ale nebudeme tady tím snad zasírat Šnekovi vlákno, že? Nebo ten původní příspěvek snad byl adresován tobě?

Back
Nahoře