Ahoj Šneku, tak zrovna valím R442 (no před Mohelnicí mi to zrovna sestřelil nějaký traffic (zvuk a akcelerace při Win7, kde amící jaksi onu akceleraci manuální zrušili a samozřejmě to odsr... MSTS

). Aktivita moc pěkná jako obvykle, jen bych měl jednu takovou věc, že jsem měnil vozy, to je maličkost. Oproti mojemu trainsetu to musí být pro otstní pařany brnkačka, ale nevím, zda to udělal CB, ale musel jsem měnit i z webu BOBO MSTS, v soupravě máš i uprostřed několik vozů koncových a tuším i u Easů. Dále v Olmiku u depa na těch kolejích vpravo za os. nádražím vždy stojí nějaká ČD 460ka, to jen tak pro info, až budeš tvořit další nějakou aktivitu, ty to tam máš úplně bez vozů. Nic jdu pokračovat od místa uložení. Ale aktivita fakt pěkná.
Dan
Ahoj. Tak jsem dojel do Pardubic, zatím paráda. Tady je pár postřehů, které by mi taky občas pomohly v tvorbě mých aktivit.
1. V Brandýse co ti stojí ty Gagsy stává vůz Es 1, někdy 2, ale povětšinou 1 buď se štěrkem, nebo prázdný.
2. Pardubice:
a) Vozy Uacs jsem zde nikdy neviděl, ale fantazii se meze nekladou, to je aspoň fajn pro rozmanitost.
b) Mašina co ti táhne náklad od Hradce (121 nebo 122, už nevím), no nevím, spíš by to táhla "Hrbatá" 130, ale to je taky ok.
c) Všechny motorové rychlíky do Liberce 843 + 2x 043, 943 na tomto spoji nejezdí, jednou jsem viděl 954, pokud jde o vlak směr Havlbrod, tak tam 814+914, nebo Regioshark.
d( Prosím tě, co je to za řazení toho Moravanu?
http://www.zelpage.cz/razeni/15/vlaky/cd-542 Když už máme nové skiny od Kimíra, tak se dalo postavit přesně.
3) Tak specifický nýklad jako je PKP ET41 + AWT Falls, potkat v aktivitě 2x, ta stejná souprava mně fakt praštila do očí.

Na tu druhou do Pardubic bych dal aspoň Tauruse AWT.

4( V Pardubkách jsem šekal na písemné svolení k odjezu a... nic (já tam čekal jak...

), buď jsi měl dát odjezd na píšťalku dle odjezdu až skočí volno, nebo písemnou zprávu. Já dělám 1. variantu, poněvač aby na mne pískal výpravu vlaku, když mi svítí stůj na odjezdovým je blbost. Totéž v písemných zprávách jako máš v Chocni, dal bych do té písmne zprávy čas +/-, kdy má skočit vlno a pak zprávu o škubnutí vpřed. Tím, že vím tuto anomálii, měl jsem odbržděno, jak vlakovou, tak lokomotivní a volno skočilo. To samé na bloku před Ústím n/O., pokud tam totiž hráč nechá přibržděno valkovou, tak se mu volno nepostaví, takže bych tam dal zprávu po zastavení s časem přibližně v kolik se má volno postavit (nebo že za 2. vlakem)
5) Odkud je ten PKP Bdnmu IC 2004? Vměň jej za jiný, při každé stahovačce se mu otevřou dveře.

No, douf ám, že tě neodradím od tvorby. Jak jsem psal výš, tvoje aktivity jezdím rád, proto jsem si dovolil pár připomínek. Dan