Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Tam je jen změněná povolená rychlost. S vlastní tratí to nemá nic společného. Ale trať po aktualizaci je pro aktivitu lepší.

poison slyší, já tam měl při opravách špatné path ve Vrutkách a na Varíně, proto jsem žádal o kontrolu funkčnosti. Na webu přepíšu verzi tratě u R 442 na 26, dík za info. ;-)

Tam je jen změněná povolená rychlost. S vlastní tratí to nemá nic společného. Ale trať po aktualizaci je pro aktivitu lepší.
Dát si tam místo 150tky 350, popřípadě 362, může být aktuální i pro letošní GVD. Jo asi tam bude chybět na Slovensku Regiojet, ale nevím, jestli v té době nějaký jede.

Zdravím.
Chtěl jsem si po nainstalování aktualizace 26 na trati 321 projet Excelsiora, ale souprava z Prahy se mi zasekne někde na výhybce a nedojede do Ústí. Může to být chyba někde u mě nebo je problém jen v nové aktualizaci? Na webu sice je, že je pro ver. 26, ale i tak :)

Excel se do pohybu dá, ale zůstane pak vyset. Zkoušel jsem to víckrát z různou délkou popojetí vzad.

Souhlasí, mě se toto na altualizaci 26 stalo rovněž (nová instalace traťi z nového DVD), taky sem různě cukal, ba až odjížděl na Západ a souprava mi zůstávala "vYset" pod (před) návěstidlama od Prahy ... :mad:

Teď zápasím s Os 6812, ten prozměnu strašně rád různě padá od "severu" až po Bohosudov a po asi 20tém pádu sem to dočasně vzdal ...

šneku, je o mě známo, že nemám rád nic jiného, než nákladní vlaky. U Tebe je to jinak. Už se těším na další aktivitu, i když netvoříš nákladní vlaky. A tvoje nejnovější aktivita R 442 BOHEMIA je pro mne přímo pohádková. Realizuje tak trochu skutečný provoz. Opravdu jsem si ji vychutnal. Škoda, že Martin neudělal ONJ, to by byla přímo nádhera. Děkuji Ti a přeji mnoho takových nápadů.

Ahoj, zkouším aktivitu R442 a za boha nemůžu sehnat cd_servis_prov_nast170m_3k.
Neví někdo prosím, odkud se dá dostahovat?

šneku, je o mě známo, že nemám rád nic jiného, než nákladní vlaky. U Tebe je to jinak. Už se těším na další aktivitu, i když netvoříš nákladní vlaky. A tvoje nejnovější aktivita R 442 BOHEMIA je pro mne přímo pohádková. Realizuje tak trochu skutečný provoz. Opravdu jsem si ji vychutnal. Škoda, že Martin neudělal ONJ, to by byla přímo nádhera. Děkuji Ti a přeji mnoho takových nápadů.
Jeden náklad tam snad mám, nebo malej z Mostu do elektrárny Mělník.:)

Ahoj Šneku, tak zrovna valím R442 (no před Mohelnicí mi to zrovna sestřelil nějaký traffic (zvuk a akcelerace při Win7, kde amící jaksi onu akceleraci manuální zrušili a samozřejmě to odsr... MSTS :-)). Aktivita moc pěkná jako obvykle, jen bych měl jednu takovou věc, že jsem měnil vozy, to je maličkost. Oproti mojemu trainsetu to musí být pro otstní pařany brnkačka, ale nevím, zda to udělal CB, ale musel jsem měnit i z webu BOBO MSTS, v soupravě máš i uprostřed několik vozů koncových a tuším i u Easů. Dále v Olmiku u depa na těch kolejích vpravo za os. nádražím vždy stojí nějaká ČD 460ka, to jen tak pro info, až budeš tvořit další nějakou aktivitu, ty to tam máš úplně bez vozů. Nic jdu pokračovat od místa uložení. Ale aktivita fakt pěkná.
Dan

Ahoj. Tak jsem dojel do Pardubic, zatím paráda. Tady je pár postřehů, které by mi taky občas pomohly v tvorbě mých aktivit.
1. V Brandýse co ti stojí ty Gagsy stává vůz Es 1, někdy 2, ale povětšinou 1 buď se štěrkem, nebo prázdný.
2. Pardubice:
a) Vozy Uacs jsem zde nikdy neviděl, ale fantazii se meze nekladou, to je aspoň fajn pro rozmanitost.
b) Mašina co ti táhne náklad od Hradce (121 nebo 122, už nevím), no nevím, spíš by to táhla "Hrbatá" 130, ale to je taky ok.
c) Všechny motorové rychlíky do Liberce 843 + 2x 043, 943 na tomto spoji nejezdí, jednou jsem viděl 954, pokud jde o vlak směr Havlbrod, tak tam 814+914, nebo Regioshark.
d( Prosím tě, co je to za řazení toho Moravanu? http://www.zelpage.cz/razeni/15/vlaky/cd-542 Když už máme nové skiny od Kimíra, tak se dalo postavit přesně.
3) Tak specifický nýklad jako je PKP ET41 + AWT Falls, potkat v aktivitě 2x, ta stejná souprava mně fakt praštila do očí. :) Na tu druhou do Pardubic bych dal aspoň Tauruse AWT. :)
4( V Pardubkách jsem šekal na písemné svolení k odjezu a... nic (já tam čekal jak... :)), buď jsi měl dát odjezd na píšťalku dle odjezdu až skočí volno, nebo písemnou zprávu. Já dělám 1. variantu, poněvač aby na mne pískal výpravu vlaku, když mi svítí stůj na odjezdovým je blbost. Totéž v písemných zprávách jako máš v Chocni, dal bych do té písmne zprávy čas +/-, kdy má skočit vlno a pak zprávu o škubnutí vpřed. Tím, že vím tuto anomálii, měl jsem odbržděno, jak vlakovou, tak lokomotivní a volno skočilo. To samé na bloku před Ústím n/O., pokud tam totiž hráč nechá přibržděno valkovou, tak se mu volno nepostaví, takže bych tam dal zprávu po zastavení s časem přibližně v kolik se má volno postavit (nebo že za 2. vlakem)
5) Odkud je ten PKP Bdnmu IC 2004? Vměň jej za jiný, při každé stahovačce se mu otevřou dveře. :-)
No, douf ám, že tě neodradím od tvorby. Jak jsem psal výš, tvoje aktivity jezdím rád, proto jsem si dovolil pár připomínek. Dan

Naposled editoval moderátor:
To je všechno v pohodě. Dnes jsem se vrátil ze Slovenska, tak jsem zase zkouknul co kde se děje.

Ahoj.
Tak dohráno. Super, z Pardubic do Prahy jsem už nic nenašel, jen na vjezdu do Kolína od Prahy zůstal bloklý ešus a na dalším úseku stál tím pádem rychlík. Ale to nevím, zda to nebyl záměr.
Dan

Záměr to nebyl. To by mi Banán jistě poinformoval.:)
A i kdyby to byl záměr,tak je něco špatně? Já myslím že určitě ne. Jak bloklý ešus? Fíra mimořádně stojí z důvodu
opravy a za ním se to tím pádem začne štosovat-normální stav.
Bod 2/b- Dane na tom není nic zvláštního,jsem na dráze zatím jen 27 let,ale co by jsi říkal když jsem vyvážel
na os.vlak 95xx Mělník před pár lety místo turnusové 853ky- lok.ř. 721?! I teď je běžná výměna místo turnus.
854 za 810,samozřejmostí jsou trasy jako Mělník,Všetaty,Byšice. Takže mimořádnosti jsou na dráze běžná věc.

Ahoj, jasně. Ale každopádně, na motorovém rychlíku Pardubice - Liberec 843 + 2x 043 (pokud by mměla být mimořádnost, tak by tam byl vložen aspoň jeden vůz 043 a pak tedy 943, ten jsem tam sle nikdy nepotka) Na nákladu budiž (k bodu 2b), jinak jasně, nechci se nimrat v titěrnostech a být hnidopych, jsme v MSTS a v aktivitách se meze nekladou, já to napsal jako info, která bych někdy potřeboval i já, když tvořím mimo Ostravsko a Hradecký kraj. Ten bolký Ešus, to bylo taky info, že něco MSTS neudělal správně a vlak nevjel, na chod aktivity to ale vliv naštěstí nemělo, na jednokolejce by to bylo v... :-)
Dan
Ps: nicméně mne jízdy na R442 poňoukla k tvorbě jiného nočního spoje, tak jsem zvědavý, jak se s tím poperu. :-)

Back
Nahoře