Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Jak jsem slíbil, blíží se zveřejnění druhého dílu aktivity EC/Ex 123 Košičan. Tentokráte v úseku Žilina - Košice.

Bendík napsal:
ad Os 6812:
- na stránkách je uveden jako Os 6821 (to je vcelku detail)
- podstatnější je, že po kliknutí na downloadů se stáhne první část aktivity EC 123 Praha-ValMez!!!

Díky za upozornění, uklikl jsem se při přidávání souboru, opraveno, je divné, že si toho nikdo nevšiml za celé odpoledne.

Zdravím, mám problém s aktivitou Pn 66860. Vždy, když dojedu do Třebušic a mám jet do boku, tak hra spadne. Pokaždé na stejném místě, po zobrazení hlášky, že mám jet až k návěstidlu. Zkoušel jsem aktivitu přeinstalovat, ale bez úspěchu... Nevíte někdo co s tím?

mervin napsal:
Zdravím, mám problém s aktivitou Pn 66860. Vždy, když dojedu do Třebušic a mám jet do boku, tak hra spadne. Pokaždé na stejném místě, po zobrazení hlášky, že mám jet až k návěstidlu. Zkoušel jsem aktivitu přeinstalovat, ale bez úspěchu... Nevíte někdo co s tím?

Zkus si stáhnout opravený soundcfg.dat ze stránek od Jacka: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/navody/vypadek_zvuku.htm
Vlož do Globalu tratě 321, nechej přepsat a starý si někam zazálohuj.

dvacka napsal:
mervin napsal:

Zkus si stáhnout opravený soundcfg.dat ze stránek od Jacka: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/navody/vypadek_zvuku.htm
Vlož do Globalu tratě 321, nechej přepsat a starý si někam zazálohuj.

opravený soundcfg stáhnutý mám... ale taky mě to napadlo.

To jsem taky zkoušel, a nic... Dokonce jsem se i zkoušel dívat z kabiny na stranu. Hra běží plynule a najednou konec...

To může dělat jeden nevyladěný model, těžko odhadnout co by to mohlo být. Třebušice jsou docela dost zaplněné.

A ještě mě napadá, jestli máš upravený parametr??
Mě něco podobného dříve vždy dělalo v Zábřeze na Moravě

mervin napsal:
Parametr zapsaný mám, ještě teda kouknu na consisty.

V jakém přesném čase ti to spadne? Podle toho může Šnek porovnat trafficy, které v tu chvíli nabíhají a najít původce chyby.

Já jsem to teda dojel v pohodě,jen někde a to přesně nevím kde to bylo,tak to spadlo. Z ulož.úkolu jsem najel do hry a na klávesnici Ctrl+Num5 - srážky vypnuté a už to bylo v pohodě,vyzkoušej.

Back
Nahoře