Aktivity Šnek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šnek
  • Datum začátku Datum začátku
Původně tam měla být nasazená DB 180, ale právě kvůli Berounu jsem jí vyměnil. Mašiny si organizuje dispečer Cargo kam pojedou, co se týče dispečerek, druhá věc je, jestli by fíra z Děčína měl seznání do Berouna. O tom dost pochybuji, ale je to hra.

Zdravím pánové.
Ad Děčínská dispečerka: přijedu s bastardem do Dojčlandu, odbočím v Badu na vedlejší kolej, kde dostanu hlášení o změně stanoviště a použití TAB. Zastavím, přejdu na stanoviště a mačkám TAB, což je tvrdohlavě doprovázeno hlášením, že jízda není povolena.
Co může být špatně?
Děkuji za věcné tipy.

Jedeš pozdě, musíš jet zatím osobákem nadoraz. Mne to udělalo poprvé taky, když jsem jel znovu už nebyl žádný problém.

Není zač, já jsem na poprvé dopadl jako ty. Jel jsem na pohodu, žádný bláznění a v Bad Schandau jsem měl taky smůlu.

Dečínska dispečerka: Prídem do Badu zmením stanovište stlačím tab (nehlási jazda nie je povolená) no vyhodí ma , že som prešiel návesť stoj.
Už som čítal príspevky vyššie tak so dorazil do Badu ozaj nadoraz.
Nemáte nejaký tip.

Ďakujem, už som to stihol. No v Nemecku je to divočina, 2x som prešiel návesť stoj ktorá sa na TM monitore zjavila po volne na vzdialenosť 300 m.

Ahoj všem,

Šneku, zrovna si užívám Tvoji R442 z Boh do Phy a na vjezdu do Zábřeha na Moravě se mi začíná bortit načítání objektů. Shodím hru a jdu na poslední uložený save. Ten (pak ani ty před ním) ale nedokážu nahrát. Selhává obnovení uložené hry. Trainset sice aktualizuju, ale pomalu po desítkách vozidel měsíčně, a tak mi CB u 422 vyhodil něco přes 950 chybějících vozidel. Přemýšlím, čím by to mohlo být, že nechce nahrát uloženou hru. Zatím se mi to nestalo. Až zde u 422 v CZ. Neměl byste prosím někdo zkušenosti, o co se může jednat?
Jinak Tvoje aktivity Šneku jsou fakt zážitek. Díky za ně.

Sice nejsem Šnek, ani šnek, ale zkusil si shodit komplet celé MSTS a znovu spustit s tím načtením poslední pozice?
To mi občas pomáhá ... gor pokud se jedná o objekty. ;)

dokonce jsem tu 442ku jel dnes znova z Bohumína a stejný problém jako včera večer. nenačtu. objekty se začaly hrotit na stejném místě na vjezdu do Zábřeha.

Možná by pomohlo si aktivitu uložit již dříve než se začnou bortit objekty. Jinak mě nic nenapadá.

Ukládám průběžně, ale nenačte ani žádnou dozadu. Trochu mně zneklidňuje nabídka uložených pozic, že se v zobrazení v msts neukazují časy jednotlivých savů, tak jako u jiných aktivit. Ve složce msts ty časy jsou, ale v té nabídce "nahrát uložený úkol" už ne. Tam je jen datum. Jestli toto nebude svár problému.

bob57_cz: mám při stání v Olmitz

Back
Nahoře