O jaký úsek se jedná ?E499_2002 napsal:Hezký den,
když už jste u těch zátěží pro jednotlivé řady, kde bych prosím tyto tabulky našel, krom SJŘ? Přemýšel jsem, kolik elektrických mašin bych potřeboval na 800t do stoupání 30 promile.
Děkuji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
O jaký úsek se jedná ?E499_2002 napsal:Hezký den,
když už jste u těch zátěží pro jednotlivé řady, kde bych prosím tyto tabulky našel, krom SJŘ? Přemýšel jsem, kolik elektrických mašin bych potřeboval na 800t do stoupání 30 promile.
Děkuji.
Šnek napsal:Hmotnost hnacího vozidla pohotového k službě se vždy započítává do dopravní hmotnosti vlaku
E499_2002 napsal:To je ten kámen úrazu. Já rači fikce, které nikdo nejezdí, protože tam mám volnou ruku. Na reály nemám materiály a ani ty tratě tak dobře neznám. Z refálu bych si troufnul maximálně na 324ku.
Přesně tak. Pokud by byl jeden rychlostník, platí pro všechno.Zbyněk Šemora napsal:kdyby dali jeden rychlostník 160, tak ten řeší vše i pendolino. Víc rychlostníků se dává snad jen v případě, když různé skupiny vozidel mají různé rychlosti.
Ona ta návěst dneska už neznamená pomalu pro nákladní vlaky, ale omezení dle TTPZbyněk Šemora napsal:pomalu pro nákladní vlaky 120