Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Pěkný kousek, před týdnem spatřen i v Plzni na hlavním nádraží.

Naposled editoval moderátor:
Ve spolupráci s Malardem jsme pro vás připravili další skin v podobě 371.201-5. Chtěl bych také poděkovat Malardovi za dlouhé čekání na nádraží než bastard přijede a půjde nafotit :D Již brzy ke stažení u Hekla :)
64fd2cfd77b092d78b8e719deb7df9c3.jpg

Naposled editoval moderátor:
Take diky za moc krasny skin.Akorat bych potreboval poradit.Pokud mam v Trainsetu model 371.201-5(hk) co je v Najbrtu,tak se mi tato lokomotiva (371.201-5 Innotrans) nezobrazuje v editoru.Pokud model 371.201-5 v Najbrtu z Trainsetu odstranim,tak se lokomotiva zobrazi normalne.Jinak kazdou lokomotivu mam v jine slozce.Nemuze se mi tam neco prebijet?Diky predem za radu

já jí sice ještě ztaženou nemám, ale není to např. tím, že jsou stejné názvy souborů .eng atd. ? Pokud ano, tak se to chová zdvojeně. Stačí pozměnit názvy souborů, přepsat samozřejmě i názvy v .eng a .sd a mělo by se to chovat normálně. Ale jak říkám, staženou jí ještě nemám, takže jen typ.

v 371.201-5 jsem měl zakopaného psa i já. Tloukla se s původní 371.201 v trainsetu. I po přeinstalaci se mi zobrazovala v nátěru DB, nevíc nešla vůbec spustit. Už ani nevím přesný postup likvidace, ale zřejmě jsem smazal původní 201 a nainstaloval už jen tuto.

P.S. Dejte pokoj se zamračenýma, kde s nima jako chcete jezdit?  :D Ty co jsou, bohatě stačí. Když už skiny lokomotiv, tak Krysy, Krysy, Krysy a to jak české 15x, tak slovenské 350.

Back
Nahoře