Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Se skinem já jezdim v pohodě...To, ze neumite vyměnit zvuky nebo cab neznamená, ze je autor skinů na hovno... Když si projedete skin CB na hledani chyb, nic se nenajde a se skonem se da jezdit :)

No evidentně je to nepoužitelné...

Liadem, trochu soudnosti a pokory by neuškodilo. K čemu je skin, u kterého musím polovinu věcí překontrolovat, vyměnit, přepsat, nehledě na čas, který strávím objevováním chyb. Jako autoři textur jste dobří, ale jako skinaři jste na baterky... Proč hrabete do engů, když tomu nerozumíte? Je takový problém naklonovat vyladěný eng? Je problém použít jiné názvy textur s příslušným zápisem v *.s, aby člověk nepřepsal jiný skin? Promiň, ale to jsou základy. Tu aroganci si nech pro své vrstevníky, nesprávný počet světel je kritická chyba, která shodí AE bez jediné hlášky. A je úžasné, když člověk AE spustí až po delší době a neví co je příčinou...

Nevím, když něco vydám, těší mě, že to lidi používají. Některým asi stačí to "opsíčkovávání"

Tak vás více nebudu trápit. Jsou tam tyto chyby. Za prvé špatný počet světel místo 33 je v engu nadefinováno 29. Další chyba je v řádku MaxVelocity buď se použije ( 62.1mph ), nebo MaxVelocity ( 100km/h ). Dále je špatné definovaný odkaz na cab. Pro tento eng je správná definice CabView ( "../../common.cab/cab750/750cd.cvf" ).Tento cab je nutno použít z důvodu to co je nadefinováno v engu je propojeno z animací cvf. souboru.Pokud někdo použije jiný cab je potřeba podle cvf. souboru předefinovat eng. soubor.Prosím pokud někdo nezná jak se má správně upravit eng. nezasahujte tohoto souboru.Originální tento eng nastavil Comment ( Eng created by ZSR - http://csd.webzdarma.cz ).

TY tři rozdíly jsou v pluhy pak zásuvky dálk. řízení a potom mi přijde ten prostor nad nárazníky takový moc velký :). Pokud jsem něco přešel pak se omlouvám už špatně vidím :).

Tých rozdielov je tam mrte. Autor otázky to kapánek nedomyslel........Hlavný rozdiel je v autoroch modelu.

Aby jste neřekli, ze nic nedělám, tak se s vámi podělím o novinky z mé dílny. Jedná se o velkou spolupráci s Pikkem, kterému děkuji za úpravy modelu na mé přání i s úpravou mapování, dále Hememu, ze mi umeje Mašínů na myčce,vylešti včetně střechy a dale mi ji nafoti. Model dostal i 3D cab od jednoho modeláře z RW, který ji vymodeloval, otexturoval a spojil s tímto modelem,který bude jak do MSTS, tak do OR ale i RW. Na screenech je ukázka střechy jedné 714, mého skinů 714 004 a cab v aktuálním stadiu. Snad se bude líbit. :)
received_1254281408012304.jpeg received_1254280054679106.jpeg received_10202818597822945.jpeg received_1347619041927455.jpeg

Nechci být neslušný a určitě to od někoho schytám, ale proč rozděláváš další skin, (navíc mašiny, která už do MSTS/OR existuje od Daniela Marka) místo toho, abys dokončil/vydal to, co máš rozpracované? Pořád čekám, kdy vydáš 750.333 ČDC nebo 843.025 ČD, chybí mi to do aktivit.

Liadem: Možná to vyznělo trochu jinak, než já jsem chtěl, nu ale nevadí. Samozřejmě to, že já čekám, neznamená, že ten skin doděláš, jenom by bylo docela fajn a i logické, kdybys nejdřív dokončil a vydal to, co máš rozdělané, než začínal něco nového a to nedodělané hodit do šuplíku kvůli něčemu jinému, co už navíc existuje (ano chápu, že tahle má víc vyblité [chtěl jsem říct vybledlé] barvy a kvůli tomu vypadá jinak). Mimochodem - to, že jsem řekl, že na ty skiny čekám, jsem nemyslel tím, že je musíš hned dodělat a vydat tak jak já si nadiktuju (pozn. - v životě by mě nenapadlo něco tak neehozrázného!), chtěl jsem říct jen to, že prostě čekám na to vydání, abych i já mohl pokračovat v tvorbě a taky něco vydat. Rozumím tomu, co jsi napsal dávněji, že je třeba, aby Pikku předělal model, ať můžeš pokračovat na "lachtanech", ale to, proč děláš stále nové a nové skiny a mraky starých a téměř hotových (např. ta 750.333) necháváš ležet, nad tím mi rozum zůstává stát.

Pokud však neplánuješ skiny vydat, tak nechápu, proč se chlubíš tím, že všude dáváš obrázky a natahuješ lidi, nicméně se hluboce omlouvám.

Hold mam chut na něco jineho
A čemupak holduješ? Není čemu takovou odpovědí.
Z českých znaků jsi objevil jen ě, ale na té klávesnici jsou i ty ostatní, hledej pečlivěji.
Jak k písmu, tak k dílu. Prostě flákárna bez pořádného dotažení. Plexiho kritika je plně oprávněná.

Autorom sa nerozkazuje ani nenariaďuje ani nevyčíta to čo tvoria......Ak ti niečo chýba, môžeš si to spraviť sám. Keby sme nerobili to čo nás práve baví, tak by vlastne nič nebolo.......

Ja ako modelár mám toho rozrobeného a ukázaného mrte.....A napriek tomu vždy začnem niečo nové. A vždy pracujem len na tom načo mám práve chuť. Na vašom mieste by som sa nesnažil nijak znechucovať autorov, lebo ešte sa vám to náhodou podarí a môžte to zabaliť.

Nikomu jsem nic nerozkázal. Pokud náhodou ano, ukaž mi, kde. Ono je docela těžké tvořit aktivity, když do nich nemáš co dát za vozidla. Příkladně ta skoro hotová 843.025. Kdyby ji Liadem pustil do světa, už máme další barevnou kombinaci. Místo toho můžu do aktivit dávat jen dva ty samé skiny (843.014 od Tovačovského a 024 od Ricara, protože to jsou jediné slušné a použitelné skiny této řady [a to prosím bez toho, aniž bych zamýšlel urážku autorů jiných skinů, jen prostě na dnešní dobu už nejsou postačující, myslím kvalitativně]).

Je taky něco jiného být modelář a skinař. To jsou dvě naprosto nesrovnatelné osobnosti, zatímco modelář potřebuje hodně času na vymodelování, detaily, otexturování a otestování, což trvá roky, skinař nalepí fotky, barevně srovná skin, uhladí přechody a vyspraví chyby. Když se podíváš na FB stránku s Liademovými skiny, tak 750.333 byla dokončená 10. 6., "Apollo" už dokonce o měsíc dřív s komentáři, že se "dolaďují poslední detaily". Rozumím, že proběhlo léto a autoři také chtějí víc času např. na práci, rodinu a nebo VŠ, ale 3 měsíce nechat lidi natažené? To spíš skinař znechucuje lidi tím, že je nechává slintat jako Pavlovovy psy, ale místo zvonění zvonečku se jim ukáže obrázek, a ono žrádlo představuje skin, kterého se onen pes/aktivitář/obyčejný hráč (prosím vás, ať vás nenapadne brát to tak, že lidi přirovnávám k psům!) nedočká.

A teď do mě vlci, roztrhejte mne jako ovci.

Je taky něco jiného být modelář a skinař. To jsou dvě naprosto nesrovnatelné osobnosti, zatímco modelář potřebuje hodně času na vymodelování, detaily, otexturování a otestování, což trvá roky, skinař nalepí fotky, barevně srovná skin, uhladí přechody a vyspraví chyby.
Tak s týmto musím súhlasiť, hoci som len líčiteľ a produkujem predhistorické omaľovánky ;) Aj to len občas, pretože jednoducho nie vždy mám čas na hranie sa s vláčikmi ;)

V tom kontexte v ktorom to píše on nesúhlasím. Aj skinár robí len to na čo má chuť a čo ho baví. Mimochodom Plexi si si práve dal odpoveď sám čo máš robiť namiesto týchto príspevkov.

Napísal si : skinař nalepí fotky, barevně srovná skin, uhladí přechody a vyspraví chyby.

Takže za ten čas čo tu diskutuješ si už mohol mať nalepené fotky. Zajtra si to mohol farebne zladiť a pozajtra uhladiť prechody a opraviť chyby. Na štvrtí deň to vydať aby bolo čo dávať do aktivit.....a nie čakať až to niekto spraví za teba...
Nikomu jsem nic nerozkázal. Pokud náhodou ano, ukaž mi, kde

Je zaujímavo, že si si vybral práve to čo sa ťa netýka a to čo tam je pre teba si nechal bez povšimnutia.......Náhoda ? Je tam spomenuté aj vyčítanie. Ja som len spomenul všetko to čo autora irituje v jednej vete.....

Back
Nahoře