Vokýnko žádostí

Zeptal bych se pamětníků/lidí z provozu: Jak vypadá pobyt Rn vlaku přepravující spěšniny ("raketa") ve velkých stanicích (Kolín, Pardubice, ČT, Olomouc..)? Vlak prostě zastavil u peronu a tam probíhala nakládka/vykládka, nebo byl součástí pobytu i posun s vozy?

Dobrý den,
nemohl by prosím někdo v Přerově nafotit překrásně zrezlý starý Postw na textury? Obávám, že pokud z něho nevznikne 954, tak půjde určitě do šrotu. Je vidět z nástupišť. Dále Vsa, které stojí bokem dále. Asi někdo, kdo pracuje na dráze a má povolení pro vstup do kolejiště. Kvůli těm remontům bych to tam teď bez něho raději nezkoušel. Děkuju.

skoro napsal:
Zdravím nevie niekto, kde by som mohol stiahnuť tabuľku traťových pomerov pre ČD Trate ?

Ahoj, zkus tady http://provoz.szdc.cz/portal/ViewArticle.aspx?oid=594598 jestli myslíš toto.

Lukáš

skoro napsal:
Zdravím nevie niekto, kde by som mohol stiahnuť tabuľku traťových pomerov pre ČD Trate ?

Ahoj, zkus tady http://provoz.szdc.cz/portal/ViewArticle.aspx?oid=594598 jestli myslíš toto.

Lukáš

skoro napsal:
je to dobre ale ja potrebujem osadenie kilometrovnikov (kôli aktivite)
Ahoj, rád bych Ti i pomohl, ale poněkud to nechápu.
Kilometrovníky jsou osazené po kilometru od začátku tratě a koneckonců, v TTP nic takového ani není! ;)

už to mám ja jsem potreboval vedet co se v kterem kilometru nachazi podla TAbulky Tratovych pomeru :)

Zdravím,může mě někdo nakopnou na model předvěstních upozorňovadel s červeným bleskem? (.s,.sd a .ace)
Díky Mirek

Dobrý večír. Měl bych prosbičku, nebo spíš prosbu. Cestoval dnes někdo nějakým vlakem z následující nabídky? 731, 801, 1701, 622, 758 a 757 - Pokud ano a našel v něm modrou mikinu, ať se mi prosím na email lukas.matu@seznam.cz děkuji moc. Lukáš

Tak chlapy nech Vás netreba stále prosiť o to aby ste napísali o čo ide. :) Model by som testol, aktivitu nie. Pekný deň.

Zdravím.
Snad se na mě nebudete zlobit, když budu mít maličkou prosbičku.

Pokud tu jakákoli dušička má trochu slušně nafocený rám jakéhokoli pražkého kundála (nejlépe 750.704-9), prosím, prosím, pošlete mi fotečky. Budu strašně vděčný.

Děkuji.

Šak jsme to řešili. Stačí nějakej lepší grafickej program a není problém si to srovnat jak potřebuješ ;)

Hodně uživatelů prostě si neumí nafotit pořádně ňákou mašinu na skin a potom to také neumí zpracovat na model.Mě nedávno naučil jeden MSTSák jak se pořádně nafocuje 74x za což sem mu velice vděčný.Teď je to jedna radost to skinovat.Dyžtak kdyby byla v nejbližší době nálada udělal bych ňákej návod jak se nafotí ňaké mašiny i s ukázkama fotek tak aby to ste se z toho to naučily jak fotit a jak zpracovat fotky které by se potom dobře nalepovaly na textury.Tak to sem dyžtak dám ke stažení.Snad se potom najdou nový a kvalitní skinaři aby bylo více skinů pro neelektrifikované tratě protože těchto stroju které sou kvalitní je hodně málo.

Back
Nahoře