Vokýnko žádostí

liadem napsal:
Dyžtak kdyby byla v nejbližší době nálada udělal bych ňákej návod jak se nafotí ňaké mašiny i s ukázkama fotek tak aby to ste se z toho to naučily jak fotit a jak zpracovat fotky které by se potom dobře nalepovaly na textury.Tak to sem dyžtak dám ke stažení.
Budeme všetci radi, aspoň sa niečomu priučíme.:)
liadem napsal:
Teď je to jedna radost to skinovat.
Však ukáž nejaké skiny čo si spravil.

Zvuky

Zdravím, obrátil se na mne Vašek Macek (pro znalé jde klíčovou osobu Podbabské železniční společnosti v DDM, kde se konaly pražské sleziny) s prosbou o pomoc.

Shání balík staničních hlášení. Jde o jména stanic (nejen na Podbabské kolejiště), časové údaje a další. Pořídili si totiž tlampač na
chodbu před kolejištěm a budou s tim strašit slušný lidi.

Vím že to tady někde kdysi bylo, ale za boha to nemůžu najít. Díky za případné tipy.

Zdravím niekto na otestovanie jednoduchej aktivity?

dlžka cca 1hod.
! použiť TIME ACCELERATION z dovodu dlhšieho státia na stanici !

Ahoj, já ti ji klidně otestuji. Ale dneska už to nebude :)
Tak jestli chceš tak mi ji pošli.

Dík Lukáš

Edit Edie: Necitujte poslední příspěvky!

RE: Zvuky

Martens napsal:
Zdravím, obrátil se na mne Vašek Macek (pro znalé jde klíčovou osobu Podbabské železniční společnosti v DDM, kde se konaly pražské sleziny) s prosbou o pomoc.

Shání balík staničních hlášení. Jde o jména stanic (nejen na Podbabské kolejiště), časové údaje a další. Pořídili si totiž tlampač na
chodbu před kolejištěm a budou s tim strašit slušný lidi.

Ahoj Martensi,nevím jestli je to to pravé,
http://hlaseni.webnode.cz/stanice/
Mirek

Zdravím, mám problém v NCP je trať 125 ale táto trať je od Púchova po Bratislavu. Nastal problém že nikde nemožem nájsť Žilina púchov. Ak o niečom viete prosím navedte ma na cestu. Ďakujem

Košice - Kraľovany NCP 105
Kraľovany - Púchov NCP 106
Púchov - Bratislava NCP 125

http://uloz.to/xEvr3hz/ncp-2011-2012-rar

Sháním na skin foto ČDC 730, nejlépe v kombinaci červená/sl. kost, pokud možno v co nejlepším rozlišení.

Dobrý večer, možná že jsem ten příspěvek přejel, ale zajímalo by mně jestli není nějaký návod, nebo nějaká dobrá duše, na skinování rád bych s tím začal ale nevím jak. Předem dík za odpověď.

Já před lety začínal dle tohoto návod. Těžko říci, nakolik je to dnes aktuální, ale myslím, že se toho příliš nezměnilo. Snad jsem jen vyměnil paintbrush za ZPS 11.

Modelování 831.

Zdravím všechny.
Chtěl bych se zde zeptat modelářů, jesli by byli ochotný udělat model 831 167-2 & 831 105-2 podklady (fotky) dodám.

A ještě bych dodal stanoviště od každé a udělat je animovaně
Děkuji mockrát, přeji krásný den.

RE: Modelování 831.

To asi spíše skinaři. Modeláři i kabmajstři už ochotni byli ....
Proto by asi bylo lepší nasměrovat dotaz na Nabídka zextur ke skinování. A pokud někdo reaguje - domluvit se. Dost bude záležet na kvalitě nafocených podkladů.

Zdravím
Hledám kohokoli, kdo mi co nejdetailněji nafotí pluh a střechu na 750.7 s 1. verzí najbrtu.
Zbývá mi dokončit jen toto a nemůžu nikde nahnat fotky. Bude někdo ochoten???
Musí to hlavně být kvalitní fotky a mělo by to být co nejdřív...
Chci to už dodělat, ale chybí dokumentace... Je mi někdo ochoten pomoci?

[rozděleno] Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

nikto sa nechystá postaviť trať Tatranská Lomnia-Starý Smokovec-Štrbské Pleso ? Som ochotný aj zaplatiť.

Zaplatím, to už jsem někde slyšel. Nějaká německá společnost. Chtěli postavit konkrétní trať se vším všudy včetně aktivit. Kolik nabízeli ? Až 10 tisíc Euro ?
Jako suma to vypadá zajímavá, ale taková práce je asi na rok a když se tato částka rozdělí, tak prodavačka v supermarketu má měsíčně víc. :D Děkuji, nemusím.
Ale kdyby například strýček Sam z Ameriky, jak se snilo za komunistů, pustil žilou, že by člověk měl do důchodu vystaráno :D ...
Lidi, neblběte. Všichni stavíme a modelujeme tam, kde nás to baví. Odchýlit nás mohou opět jen aktivní lidé. Například nafoť a vymodeluj komplet vše z této trati a pošli to Martinovi. Pokud jej posadíš na zadek propracovaností a dodáš mu podklady, tak určitě rád udělá od své magistrály jakoukoli odbočku do všelijakých Kotěhůlek. Alespoň já jsem na tohle vždy slyšel. Ale stavět někam na přání proti své vůli, to se opravdu nedá.

Zbyněk Šemora napsal:
Zaplatím, to už jsem někde slyšel. Nějaká německá společnost. Chtěli postavit konkrétní trať se vším všudy včetně aktivit. Kolik nabízeli ? Až 10 tisíc Euro ?
Jako suma to vypadá zajímavá, ale taková práce je asi na rok a když se tato částka rozdělí, tak prodavačka v supermarketu má měsíčně víc. :D Děkuji, nemusím.
Já chápu, že jako soukromý podnikatel žijete trošku v jiném světě, takže nějakých tisíc sem, tisíc tam neřešíte a jste za vodou, ale můžu Vás ujistit, že 10000€ ročně v této zemi nemá ani 10% lidí, takže každá prodavačka je ráda za 10000kč měsíčně. A co se týče Slovenska netuším jaké tam jsou platové poměry, ale troufám si tvrdit, že těch 10000€ ročně tam taky nemá kde kdo.:bms:

Back
Nahoře