Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Budeme všetci radi, aspoň sa niečomu priučíme.liadem napsal:Dyžtak kdyby byla v nejbližší době nálada udělal bych ňákej návod jak se nafotí ňaké mašiny i s ukázkama fotek tak aby to ste se z toho to naučily jak fotit a jak zpracovat fotky které by se potom dobře nalepovaly na textury.Tak to sem dyžtak dám ke stažení.
Však ukáž nejaké skiny čo si spravil.liadem napsal:Teď je to jedna radost to skinovat.
Martens napsal:Zdravím, obrátil se na mne Vašek Macek (pro znalé jde klíčovou osobu Podbabské železniční společnosti v DDM, kde se konaly pražské sleziny) s prosbou o pomoc.
Shání balík staničních hlášení. Jde o jména stanic (nejen na Podbabské kolejiště), časové údaje a další. Pořídili si totiž tlampač na
chodbu před kolejištěm a budou s tim strašit slušný lidi.
kakawko napsal:... Som ochotný aj zaplatiť.
Já chápu, že jako soukromý podnikatel žijete trošku v jiném světě, takže nějakých tisíc sem, tisíc tam neřešíte a jste za vodou, ale můžu Vás ujistit, že 10000€ ročně v této zemi nemá ani 10% lidí, takže každá prodavačka je ráda za 10000kč měsíčně. A co se týče Slovenska netuším jaké tam jsou platové poměry, ale troufám si tvrdit, že těch 10000€ ročně tam taky nemá kde kdo.:bms:Zbyněk Šemora napsal:Zaplatím, to už jsem někde slyšel. Nějaká německá společnost. Chtěli postavit konkrétní trať se vším všudy včetně aktivit. Kolik nabízeli ? Až 10 tisíc Euro ?
Jako suma to vypadá zajímavá, ale taková práce je asi na rok a když se tato částka rozdělí, tak prodavačka v supermarketu má měsíčně víc.Děkuji, nemusím.