Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V asi nadpolovičnom počte prípadov jazdí na tých PP súpravách 240, alebo niečo iné, čo nekomunikuje. Aj samotné 263 často nekomunikujú, takže celá koncepcia PP je v praxi ŽSSK na dve veciPush-pull s 240? Nouzově snad ano, ale ta to snad neumí tlačit, resp. není kompatibilní s ovládáním z řidičáku. Nebo ano? Jinak 4 minuty na obrat je dost "na krev" i za normálních podmínek - stačí malé zpoždění a rozsype se celý takt.
Nedostane papat a v košickém není ani jeden v důchodovém věku.pro jízdu do Čadce. Kmenový si vleze do vozu, kde dostane papat ... A důchodci to jezdí rádi, protože je to baví.
Věř, že je. Znám osobně pár, kteří už jsou od ČD dávno v důchodu a ty Košice si střihnou. Možná vypadají tak dobře, že ti to nepřijde.v košickém není ani jeden v důchodovém věku.
Ne Bobe, kosickem turnusu opravdu zadny duchodce neni, ba ani v predduchodovem veku. Pouze jediny dohodař duchodce si obcas ty Kosice strihne, urcite ho budes znatVěř, že je. Znám osobně pár, kteří už jsou od ČD dávno v důchodu a ty Košice si střihnou. Možná vypadají tak dobře, že ti to nepřijde.
Další u LE, ale tam to jezdí bohumínská střídačka na půl.
Já jsem nic o turnusu nepsal. Oba se budete muset naučit číst pomalu a hlavně pozorněji, abyste správně porozuměli psanému textu.kosickem turnusu opravdu zadny duchodce neni
takže si podle mě poučování, jak a co má dělat, nezaslouží a já si Tě bobe dost vážím na to, stejně jako všech dalších tvůrců msts, OR a RW tady, abych se dále rejpal v té "hromádce".Věř, že je.
To moje „Věř, že je." je reakce na něco, co napsal Acatus , který tam nikde také nemá slovo turnus. Takže si ho tam dosadil sám a tudíž zasloužíte oba, jak jsem napsal. A to jeho psaní debílkovštinou zasluhuje ještě vlastní bonus.Zbynda evidentně reagoval na Tvé
bob57_cz napsal:
Věř, že je.
takže si podle mě poučování, jak a co má dělat, nezaslouží a já si Tě bobe dost vážím na to, stejně jako všech dalších tvůrců msts, OR a RW tady, abych se dále rejpal v té "hromádce".