Něco pro zasmání

A znáte tenhle:
Sovětský komobaj kosí nekonenčný lán ukrajinské pláně, když v tom byl napaden americkým letounem,
neváhal, vzlétl a opětoval útok.

Pawlik napsal:
A znáte tenhle:

Já to znám takhle:
Agentura TASS: Dnes ráno na sovětsko-čínské hranici skupina čínských tanků vstoupila na území Sovětského Svazu a napadla tam poklidně orající traktory. Traktory palbu opětovaly a po zničení všech tanků odlétly zpět na svou základnu.

Zdravím,
není tomu tak dávno,co se z Brna hl.n. vydal osobní vlak na cestu ku Č.Třebové bez strojvůdce. Naštěstí jel jen třicítkou /rychlost navolena na mašině/ a nakonec ho "vykolejili" ve Skalici nad Svitavou.V celém vlaku jela jen jediná cestující - studentka a tak pak novinářům na dotazy odpovídala,že v Brně po nasednutí do vlaku usnula a když se vzbudila u Blanska,bylo jí divné,že vlak jede nějak pomalu a nikde nestaví. Nebudu zde řešit proč a jak tomu kdo napomohl,ale jisté je,že se na účet onoho strojvůdce bavila velká část železničářstva ...
... k peronu přijela souprava v čele s Brejlovcem a protože do odjezdu zbývala nějaká ta desetiminutovka,fíra si odskočil k výpravčímu uvařit vodu na čaj.Když se po několika minutách vrátil na peron,souprava tam nebyla.:cyclops::cyclops::cyclops:
Fíra tedy pelášil zpět k výpravčímu a hlásil :"Ty vole,ujel mi vlak !!!." Výpravčí mu na to s klidem sobě vlastním odpověděl :"Šak klíííd,za hodinu Ti jede další."

David

Možná jsem to už vyprávěl, ale dodnes koluje příhoda, jak před Střekovem na konci šichty lokomotivní četa zastavila se štokrem
na permanentně přetížené trati těsně za vlakem, který stál před nimi. Od kotle bylo pěkně teplo, tak oba usnuli,
načež po protější koleji projížděl rychlík, s mašinou to trochu zacloumalo. Topič se vzbudil a první co viděl bylo míjení se s rychlíkem po jeho levici, spousta páry a vlak těsně před nimi. Ty vole, vlak! Oba si "zachránili" život a polámali nohy výskokem z lokomotivy.
Jak moc se to opírá o pravdivou událost, už ovšem nevím.

Rýchlobrzdu som už dal aj ja proti stoj. Mal som obrat v stanici Podhájska. A odchod až ráno. No a podarilo sa mi trochu pospať, a prvé čo som videl keď som sa prebral z mrákot bolo stoj odchodového návestidla. V momente som šľahol rýchlobrzdu a až potom mi zaplo, že stojím.

Dem:
Lepší než si zalejvat kafe studenou vodou. To sem si tudle dělal v prácí kafe a že musím napustit vodu do konvice. No zkrátka sem nasypal kafe do hrníčku a šel napouštět vodu. Jenže v tom někdo něco hulákal do vysílačky tak sem poslouchal a nevšim sem si, že leju studenou vodu přímo do hrníčku s kafem místo do rychlovarný konvice.
Jedna rada na závěr. Nepracujte na dráze nebo se zblázníte a potom budete dělat takový debility jako já a Dem.

dem napsal:
...
V momente som šľahol rýchlobrzdu a až potom mi zaplo, že stojím.

Hmmm,tak zde se nabízí možnost úpravy mobilní části VZ LS IV tak,že by se TB muselo obsluhovat i při stání stroje.;)
No nic,v pondělí v práci projdu schémata a zkusím nějaké to relé v reléovém panelu "vyšlusovat". Patřičnou úpravu MIRELu prodiskutuji s kolegy na motorové hale. :D

David

Obávam sa toho, že toto je taká hovadina, že keby si to navrhol tak to schvália.

Jedna prihoda od znameho:
Na nechranenom priecesti sa stala nehoda. Vlak narazil do auta.Ked prisli policajti tak vodicka sa zacala rozculovat ze ona isla z pravej strany a vlak jej mal dat prednost takze by mali pokutovat rusnovodica.Vodicke po tychto slovach okamzite zobrali vodicak.

Aj taketo veci sa stavaju :D

augustus napsal:
Jedna prihoda od znameho...

To mi pripomina jedneho kamosa, ktory sa rozculoval ze preco ma vlak prednost. Pri mojej otazke kolko ton ma lokomotiva mi odpovedal, ze isto nie viac jak nejaky Wartsburg :D Pri mojej odpovedi ze loko ma cca 80 ton mu klesla sanka. Takze radsej ani nechcem vediet aky ludia vlastnia vodicaky.

Řidičák má už kde kdo . I já :D
Ale u mamky v práci dělá chlap v ostraze a ten ho neudělal ani na 7 pokus. A policisté ho chytli jak jel bez řidičáku tak má smůlu.

augustus napsal:
Na nechranenom priecesti sa stala nehoda. Vlak narazil do auta.Ked prisli policajti tak vodicka sa zacala rozculovat ze ona isla z pravej strany a vlak jej mal dat prednost takze by mali pokutovat rusnovodica.Vodicke po tychto slovach okamzite zobrali vodicak.

Občas se stane, že řidič po nehodě tvrdí, že podle jízdního řádu žádný vlak jet neměl.

pavouk napsal:
Občas se stane, že řidič po nehodě tvrdí, že podle jízdního řádu žádný vlak jet neměl.

Tak takovou příhodu vyprávěl jednou pan Šimral na sešlosti v Ústí.

Musim taky se svou spetkou.To bylo v nekdy v 74 roce jsem jel na sve asi treti sichte osobak Skalice - Chornice tusim ze zrovna na Matejovi a do kopce na Sebetov mi fira rika "priloz jedeme do kopce-a kde mas vlastne lopatu?" a po mem bezradnem pohledu na pec zastavil a sel do tendru pro druhou.Ja po zbytek cesty a nasledne ve vytopne mel z ostudy kabat,myslel si ze to nepreziju az me pak jeden kolega rekl "nic si z toho nedelej,to prisel cvicak v Tisnove na rychlik,ukazoval topicovi jak se priklada a do Brna dojeli na terc

David Hájek napsal:
Zdravím,
není tomu tak dávno,co se z Brna hl.n. vydal osobní vlak na cestu ku Č.Třebové bez strojvůdce. Naštěstí jel jen třicítkou /rychlost navolena na mašině/ a nakonec ho "vykolejili" ve Skalici nad Svitavou.V celém vlaku jela jen jediná cestující - studentka a tak pak novinářům na dotazy odpovídala,že v Brně po nasednutí do vlaku usnula a když se vzbudila u Blanska,bylo jí divné,že vlak jede nějak pomalu a nikde nestaví. Nebudu zde řešit proč a jak tomu kdo napomohl,ale jisté je,že se na účet onoho strojvůdce bavila velká část železničářstva ...
... k peronu přijela souprava v čele s Brejlovcem a protože do odjezdu zbývala nějaká ta desetiminutovka,fíra si odskočil k výpravčímu uvařit vodu na čaj.Když se po několika minutách vrátil na peron,souprava tam nebyla.:cyclops::cyclops::cyclops:
Fíra tedy pelášil zpět k výpravčímu a hlásil :"Ty vole,ujel mi vlak !!!." Výpravčí mu na to s klidem sobě vlastním odpověděl :"Šak klíííd,za hodinu Ti jede další."

David
No jo.Brněnský fíra přezdívaný ,,sandokan". To nebyl jeho jediný průser. Ale jak mu tan vlak ujel dlouho dělal v depu,než ho pustili zpátky na trať(byly to roky).

Chcete vědět proč dnes ráno kolabovala žel. doprava v okolí Kolína a proč byly tak velké zpoždění. Protože vlaky z Kolína na Prahu jezdily přes Znojmo. Nevěříte, koukněte na to co dnes v 08:45 hod vypadlo z Babitronu. :D

Back
Nahoře