Něco pro zasmání

No tak to je gól. Hlavne , že je to bezpečnostný zámok , ku ktorému je problém vyrobiť klúče v prípade straty a poriadne za to zaplatíš.
ad2 : návod pre ďalších niekoľko sto magorov. :)

Podle mě fake....:-) ale jinak dobrej nápad. Připomíná mi to otevírání auta pomocí tenisáku, paralizéru a další blbosti...

Proč FAKE? Když se zamyslíš tak tam máš akorát variabilitu ve žláblu což není nic moc a v pozicích těch nizoučkých prohlubní. Ani to není nijak moc náročný na stranové umístění prohlubní. Akorát že s takovým dřevěným klíčem si moc dlouho odemikat nebudeš.
Bezpečnostní klíče se tomu říká pouze proto že ti je nevyroběj (teoreticky) bez původní originál karty. Nikoliv kvůli tomu že by to byly zcela bezpečné systémy. Nepleťte si pánové význam těchto pojmů.
Vím o systému klíčů kde pro různé kombinace klíčů existují různé dveře které se dají tím konkrétním klíčem otevřít. Například vchod a 1 či 2 kanceláře. No a šotek jaksi funguje i zde. Některé klíče prostě nedorazíš až na konec (necháš o ten jeden zub povytažené) a odemkneš si bez násilí i další dveře.

Edie napsal:
Podle mě fake....:-) ale jinak dobrej nápad. Připomíná mi to otevírání auta pomocí tenisáku, paralizéru a další blbosti...

S týmto by som ja opatrne Edie. :) Za pomoci mobilu som si auto už odomkol.

Msts by zvladlo aj viac. To je ten problem :) A kludne to odtiahne jeden rusen radu 810.

No tak mě spíš šlo jestli by zvládl počet vagonů :) ...ale jako je mi jasný že by to ta 810 utahla po menších upravách sama :)
Já to asi zkusím a do čela zapřahnu 8x ČKD ČME-5 :D jen teda nevím kdo tam za mě namlátí ty vagony :D

Je celkom možne ze ti zamrzne PC. :) Ale inak dám ti radu. Napíš si consist ručne a bude to jednoduchšie.

to je asi taky fakt.. Consist Builder zvládne jen 317 vozů jako naklikaný to tam bylo celkem rychle, zbytek se bude muset udělat růčo
Takže msts to nezvládá.... :D jako ani se moc nedivím :D
Takže msts to nezvládá.... :D jako ani se moc nedivím :D

Naposled editoval moderátor:
Keď je otvorená táto téma, tak ja pridám odkaz na ten najdlhší vlak na svete z Austrálie.

Prajem príjemnú 8 minútovú podívanú :D

Inak, v ConBuilderi sa dlhá súprava dá nasúkať pomerne ľahko, a to kliknutím na ikonu so žltou šípkou smerujúcou na obidva strany a potom už len zadaním počtu max. 100. Zopakovať 3 krát a máme súpravu s 300 vozňami.
Ak by som poskladal megarýchlik o zložení 4x 350 + 296 x Bmeer by mal podľa CB 7882 metra, takže by bol ešte o 529 metrov dlhší než ten v austrálii :D

Dnes jsem vyzkoušel 500 os. vozů a jako vlakovou jsem použil 753. Nakonec jsem to rozjel až na 100Km/h.

No já na 500 vozú nemám pc :D už při 300 vozech se mi nechtěla zobrazovat krajina.. a tak když sem se kouknul na zadek soupravy tak sem jel pouze po zelený placce :)

Lukash napsal:
Inak, v ConBuilderi sa dlhá súprava dá nasúkať pomerne ľahko, a to kliknutím na ikonu so žltou šípkou smerujúcou na obidva strany a potom už len zadaním počtu max. 100.

Vďaka za info. O tomto som nevedel. Vyskúšal som a funguje to ako píšeš. Zas som sa niečo naučil...:idea:

Také jsem nahlédl do CB a s němým úžasem jsem zjistil, že CB umí opravovat i loose consisty. :)
Měl jsem za to, že to nejde.

Zdravím,
včera jsem na K-reportu skoukl vlákno věnované strojům ř.350 a docela mě rozesmála hláška zapsaná do knihy jisté lokomotivy uvedené řady.
Zhruba šlo o to,že si fíra v zápise stěžoval na skutečnost,že lokomotiva se při rychlosti 120 km/h a výše moc třese. No a chlapci od údržby pod tento zápis uvedli,že závada se při prohlídce v depu neprojevila.:D

Přesné znění si můžete najít na zmíněném K-reportu.

David

Tak dnes som skúsil v MSTS brutálnu súpravu v zložení: 5 x 350 + 290 x Bmpeer + 5 x 350. Pokým mi súpravu po odbrzdení natlakovali kompresory, prešlo asi 15 minút. Potom som začal rozbeh, ktorý prebiehal na moje počudovanie pomerne hladko a rýchlo. No ale 10 krát 4000 kW výkonu má svoj efekt :D
Takže dosiahnuť 100 km/h nebol až taký problém.

Dem: Rado sa stalo. ;-)

David Hájek napsal:
Zdravím,
včera jsem na K-reportu skoukl vlákno věnované strojům ř.350 a docela mě rozesmála hláška zapsaná do knihy jisté lokomotivy uvedené řady.
Zhruba šlo o to,že si fíra v zápise stěžoval na skutečnost,že lokomotiva se při rychlosti 120 km/h a výše moc třese. No a chlapci od údržby pod tento zápis uvedli,že závada se při prohlídce v depu neprojevila.:D

Přesné znění si můžete najít na zmíněném K-reportu.

David

To je klasický obraz údržby našich lokomotív s firmou čo má ISO9001.(zásluhu má na tom rovnakým dielom aj ZSSK, lebo je im to jedno) V NZ v depe píšu do knižky na požiadavky že H.... má to byť skratka že hotovo, ale mne sa veľakrát zdá že ide o skratku toho hnedého, mazľavého a smradľavého.......

Back
Nahoře