Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Fiideell napsal:Ahoj,
zkouším si udělat aktivitu pomocí Editoru úkolu. Ale věčně mi to po chvíli zahlásí program neodpovídá. Jako bych měl 100 let starej počítačDělám něco špatně nebo to je normální?
Miky945 napsal:Fiideell napsal:Ahoj,
zkouším si udělat aktivitu pomocí Editoru úkolu. Ale věčně mi to po chvíli zahlásí program neodpovídá. Jako bych měl 100 let starej počítačDělám něco špatně nebo to je normální?
Podívej se na nastavení hloubky obrazu monitoru.MSTS AU většinou chce 16 bitovou hloubku.
Mirek
lukas matura napsal:Pokud používáte Train Store tak jste nepoužil funkci Vrátit vše zpět do MSTS.
To ti spadne ještě před výběrem tratě?Jaká trať?Kontroloval si vozidla přes Conbuilder nebo jiný program?Verze Binu?Používáš TrainStore?Musíš trovhu konkrétněji.erikmir napsal:Čaute, mám rovnaký problém. Spustím editor úkolu, dám vytvoriť nový, zadám názov úkolu a po chvíli mi vyhodí, že program neodpovídá. Robí mi to jak na slabšom tak aj na výkonnejšom PC. No a zníženie hĺbky obrazu nepomohlo.
Vedel by mi niekto poradiť, čo s tým ?
erikmir napsal:Naraz sa mi to nechcelo opravovať lebo tam mám spolu asi 600 chýb.
erikmir napsal:Odstrániť 600 chýb ? To by som pri tom musel stráviť celú svoju mladosť![]()
---