Pěkný den,
je vidět, že co člověk to názor, takže bych si dovolil rekapitulovat to co mě zaujalo a do čeho bych se mohl s chutí pustit
Několikrát jsme tu měli:
- nový model "Pomeranče"
- sériová "Berta"
- "Karkulka" T444.0
- "Kapesní bobinka" řada 100 (dříve E422.0)
- šestikolo řada 180.0
- nějaké ty pracovní a speciální stroje jako MVTV atd ...
Sériová Berta se u mě nabízí, když už jsem udělal prototypy, ale zřejmě už ji má někdo v "merku", takže ji dělat nebudu.
Mám dojem, že MVTV jsem už taky na kolejích msts viděl, takže to by bylo nošení pražců na nádraží .....
Opravdu hodně mě zaujala posledně jmenovaná rekordmanka ř.124, kdyby někdo mohl sehnat podrobnou dokumentaci (foto pro textury, foto detailů, typový výkres) tak bych o ní tak na 90% uvažoval, ale to by nebylo v rámci tohoto vlákna, ale opravdu hodně mě zaujala :!:
Do finále se tedy dostaly tyto mašinky:
1) Nový model "Pomeranče"
2) "Kapesní Bobinka" E422.0
3) "Karkulka" T444.0
4) Šestikolo řada 180.0
5) Rekordmanka ř. 124
Mohu slíbit, že minimálně dvou modelů z tohoto seznamu se ode mě dočkáte v nejbližší době :!: Nekoukejte na toto pořadí. První z modelů by mohl vyjet na koleje během měsíce září, druhý bude ode mě k vánocům pod stromeček
Je zajímavé sledovat jakým směrem se který uživatel obrací, co koho zajímá. Pokud jsem někoho zklamal a nevybral jsem jeho oblíbenou, tak se omlouvám, ale aspoň si další modeláři mohou udělat obrázek :!:
Všem Vám děkuju za Váš názor a za to, že jste tohle vlákno nepředurčili ke smazání, dřív, než se mohlo rozjet.