Model na přání komunity MSTS

Kterému modelu dáváte přednost

• T678.0 "Pomeranč"

Hlasů: 0 0.0%
  • T444.0 "Karkulka"

• E669.0 (180) "Šestikolo"

• Hlasovalo členů
    0
Bohužel hoši z K-reportu to udělali tak nějak malinký :( . Ťuk a Bzuk jsou na čelníku, kdyby je náhodou někdo neviděl. Lepšího fota se můžete dozajista dobrat na "Káčku" v sekci lokomotivy 770/771

No a ja som ešte zabudol na jednokusový prototyp MVTV-01, špeciálne pre trať ŽSR130 :lol: .

Pěkný den,
je vidět, že co člověk to názor, takže bych si dovolil rekapitulovat to co mě zaujalo a do čeho bych se mohl s chutí pustit :D

Několikrát jsme tu měli:

- nový model "Pomeranče"
- sériová "Berta"
- "Karkulka" T444.0
- "Kapesní bobinka" řada 100 (dříve E422.0)
- šestikolo řada 180.0
- nějaké ty pracovní a speciální stroje jako MVTV atd ...

Sériová Berta se u mě nabízí, když už jsem udělal prototypy, ale zřejmě už ji má někdo v "merku", takže ji dělat nebudu.

Mám dojem, že MVTV jsem už taky na kolejích msts viděl, takže to by bylo nošení pražců na nádraží .....

Opravdu hodně mě zaujala posledně jmenovaná rekordmanka ř.124, kdyby někdo mohl sehnat podrobnou dokumentaci (foto pro textury, foto detailů, typový výkres) tak bych o ní tak na 90% uvažoval, ale to by nebylo v rámci tohoto vlákna, ale opravdu hodně mě zaujala :!:

Do finále se tedy dostaly tyto mašinky:

1) Nový model "Pomeranče"
2) "Kapesní Bobinka" E422.0
3) "Karkulka" T444.0
4) Šestikolo řada 180.0
5) Rekordmanka ř. 124

Mohu slíbit, že minimálně dvou modelů z tohoto seznamu se ode mě dočkáte v nejbližší době :!: Nekoukejte na toto pořadí. První z modelů by mohl vyjet na koleje během měsíce září, druhý bude ode mě k vánocům pod stromeček :D

Je zajímavé sledovat jakým směrem se který uživatel obrací, co koho zajímá. Pokud jsem někoho zklamal a nevybral jsem jeho oblíbenou, tak se omlouvám, ale aspoň si další modeláři mohou udělat obrázek :!:

Všem Vám děkuju za Váš názor a za to, že jste tohle vlákno nepředurčili ke smazání, dřív, než se mohlo rozjet.

Naposled editoval moderátor:
Mňa by len zaujímalo, prečo - ak by prišlo na modelovanie - zase robiť karkulku, keď už vlastne existuje ?? Ondra urobil podľa mňa celkom kvalitný model a na betón viem, že Pikku naskinoval variácie na model pod označením T444.0, hmm.

A hneď som prišiel na svoj omyl. Model T444.0 síce existuje, ale pre vyššie série. No aj tak tak to nič nemení na predchádzajúcej veci. To ako keby niekto začal požadovať so stavbu modelu 771, pričom 770 existuje a k úprave na 771 stačí celkom málo.

Z T444.1 sa dajú na T444.0 použiť maximálne podvozky a možno rám. Celý vrch je úplne iný....

Prečo fikcia? T444.0 bol jeden rad a T444.1 a T444.02 boli vzhľadovo totožné. T444 02 boli bez parného generátora.

Škoda jen, že tam není mezi nima Kraken, pan Skůra má perfektní modely (a není jediný), doufám, že ho HarkIV dokončí. Vzhledem k tomu, že to nemodeluju to já, jako že sem nic neřek :)

mám nějaké technické údaje a možná výkresy aj. ale asi si je každý najde na netu, ale přece jen: Dráhový generátor TD812, Budič D207A, MPD.2(motorový plošinový vůz), UK 25/18,1.

Naposled editoval moderátor:
Presne tak, T 444.0 je úplne iná mašina ako T 444.1 alebo 02, spoločné majú hádam len motor.

Ahoj měl bych návrhy třeba na motorový vůz 860,motorovou lokomotivu 716 nebo (to by možná chtělo víc lidí) parní lokomotivu 310 jelikož to byla jednou z nejrozšířenějších v ČR a ta podle mě chybí. :wink:

Back
Nahoře