Model na přání komunity MSTS

Kterému modelu dáváte přednost

• T678.0 "Pomeranč"

Hlasů: 0 0.0%
  • T444.0 "Karkulka"

• E669.0 (180) "Šestikolo"

• Hlasovalo členů
    0
vůz DDm

Hrubý model vozu DDm je hotový, teď ho čeká jen očesání + textury. Dokončení bude dle volného času.

Racer: Len tak mimovoľne sa spýtam, či už sa niekto snažil rozpohybovať tomu čudu v MsTS kolesá :?:

RaCer napsal:
... tak staci jen sehnat fotky na textury...
Keby sme Pikku a ja, možno aj Miran a Jarda Skůra čakali a spoliehali sa, že získame fotky na textúry - najmä na už neexistujúce stroje - nemali by sme možno ani 1/4 modelov hotových ... pomôžte si inak, čo tak použiť fantáziu a dôvtip :wink: ?

JOHNZ napsal:
Racer: Len tak mimovoľne sa spýtam, či už sa niekto snažil rozpohybovať tomu čudu v MsTS kolesá :?:

Nedelam si iluze, ze tento model spatri nekdy svetlo sveta v MSTS... Ale do budoucna... MSTS snad nebude jen jediny vlakovy simulator...

Vzhledem k tomu, že počet hlasů v anketě se zdá být neměnný, dovolil bych si hlasování uzavřít. Většina hlasujících se přiklonila k modelu T444.0 "Karkulka", takže ji máte mít. Minimálně tedy přijde na řadu jako první :salut:

Jaroslav Skůra napsal:
Vzhledem k tomu, že počet hlasů v anketě se zdá být neměnný, dovolil bych si hlasování uzavřít. Většina hlasujících se přiklonila k modelu T444.0 "Karkulka", takže ji máte mít. Minimálně tedy přijde na řadu jako první :salut:
Jardo, minimálně 1 člověku jsi udělal velkou radost, děkuju předem

Naposled editoval moderátor:
Na Karkulku sa tiež teším a pokiaľ sa nenájde iný dobrovoľník, tak by som možno skúsil spraviť kabínu... :roll:

nebulus napsal:
Na Karkulku sa tiež teším a pokiaľ sa nenájde iný dobrovoľník, tak by som možno skúsil spraviť kabínu... :roll:

Vrbam: Tak to mě těší, docela jsem na ni zvědav, je tak trochu z jiného soudku, ale 180.0 bude taky, ta udělá zase radost mě :D
Nebulus: Jakákoliv pomoc je samozřejmě velmi vítána :!:

Model 124.6

Dnes jsem podal oficiálně žádost na přednostu výzkumného ústavu o focení v areálu VUZ Velim pro nafocení 124.6 s možností projetí na malém okruhu kvůli zvukům. Drzte mi palce ať to dopadne. Informace jak o tomhle modelu tak i o novém City Elefantu můžete sledovat na adr.

http://www.lokomotivy-cd.estranky.cz/stranka/msts

průběžně budu informace upřesňovat zatím zde nic zajímavého není
jakékoliv dotazy pište do soukromých zpráv nebo do komentářů na uvedené adrese

Back
Nahoře