Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud myslíš tu 04 od Pikka, tak na jeho model mám připravený skin 06tky.Šnek napsal:Já osobně se těším na Albatros jedničkovej.
Keby sme Pikku a ja, možno aj Miran a Jarda Skůra čakali a spoliehali sa, že získame fotky na textúry - najmä na už neexistujúce stroje - nemali by sme možno ani 1/4 modelov hotových ... pomôžte si inak, čo tak použiť fantáziu a dôvtipRaCer napsal:... tak staci jen sehnat fotky na textury...
JOHNZ napsal:Racer: Len tak mimovoľne sa spýtam, či už sa niekto snažil rozpohybovať tomu čudu v MsTS kolesá :?:
Jardo, minimálně 1 člověku jsi udělal velkou radost, děkuju předemJaroslav Skůra napsal:Vzhledem k tomu, že počet hlasů v anketě se zdá být neměnný, dovolil bych si hlasování uzavřít. Většina hlasujících se přiklonila k modelu T444.0 "Karkulka", takže ji máte mít. Minimálně tedy přijde na řadu jako první :salut:
nebulus napsal:Na Karkulku sa tiež teším a pokiaľ sa nenájde iný dobrovoľník, tak by som možno skúsil spraviť kabínu...![]()
A já se starým vozem Bi.Beatlesák napsal:Vím že tu jsem asi už s křížkem po funuse ale ještě mě napadla souprava metra R1.