Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Martine, ale tomu už neříká jinak než profesionální deformace. Jasně, že každá stanice s obloučky vypadá lépe, ale myslím, že ani jeden uživatel trati nepojede do vybrané stanice a nebude to přeměřovat, jestli jsem náhodou nepoužil namísto 50 metrů kolejí o poloměru 10000m 40 metrů 2000r z dynamické koleje. Opticky to působí stejně. :D
To už bychom šli do hyperrealistů a můžeš se snažit jak chceš, stejně se najde někdo, kdo Ti práci pohaní, protože tam a tam se mu to nelíbí :D

Tequilla020

Original DynaTrack
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2805

Naše úpravy podloží
http://www.intercity-train.me.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=20&p=54#p54

Pokud nebudeš něčemu rozumět, dej vědět. Náspy nepoužívej, jsou jen pro CR_340 (opět mé začátky a nevědomost). Pokud dodáš přesné rozměry náspů jenž používáš - upravím.
Mirek

Naposled editoval moderátor:
Zdravím všechny, mám trochu problém s touto jinak skvělou tratí. Ve stanici Ostava- Kunčice mi spadne MSTS a vyhodí hlášku o tom že nejde načíst soubor s texturou či něco na ten způsob. Určitě je to Globalem. Mám BP, přesněji základní GLOBAL + rozšířený global ke trati 130. Před tím jsem měl global pod kterým jezdí Luhačovice a to padalo už ve Frýdku. Jelikož bohužel nejsem vlastník trati od pana Šemory, chtěl bych se zeptat kde by se dal sehnat aktuálnější Global.
Díky

Dlouho tu neštěkl pes, tak ukážu něco nového. :D

Trať se rozrostla o úsek Frýdlant - Valašské Meziříčí a o kousek tratě 321.. a to jest propojení stanic Ostrava - Kunčice a Ostrava - Svinov.

Zatím jsou pouze položené koleje. ValMez je postavený po konec nástupiště, tak to ještě budu prodlužovat do takové délky, ať se dá alespoň objet soupravu ;-).

Teď mě čeká ta nejhorší fáze náspy a tvarování terénu. :P

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.sdilej.eu/pics/7efdb4ab3a9d9da5790c4439f78aff0b.jpg

Tequilla020 napsal:
...
ValMez je postavený po konec nástupiště, tak to ještě budu prodlužovat do takové délky, ať se dá alespoň objet soupravu ;-).
...

Zdravím,
no,vypadá to solidně.;)
Kdyby bylo potřeba loko-video úseku Hranice na Moravě - Střelná a zpět /kvůli stavbě obou zhlaví žst. Val.Meziříčí/,stačí dát vědět.;)

Ať se dílo daří.

David

David Hájek napsal:
Tequilla020 napsal:
...
ValMez je postavený po konec nástupiště, tak to ještě budu prodlužovat do takové délky, ať se dá alespoň objet soupravu ;-).
...

Zdravím,
no,vypadá to solidně.;)
Kdyby bylo potřeba loko-video úseku Hranice na Moravě - Střelná a zpět /kvůli stavbě obou zhlaví žst. Val.Meziříčí/,stačí dát vědět.;)

Ať se dílo daří.

David

Videa mám,Mám to od hranic až do púchova.Jedno na fatře,z5 na košičanu.točeno 2008.Lukáš

KimiR napsal:
Videa mám,Mám to od hranic až do púchova.Jedno na fatře,z5 na košičanu.točeno 2008.Lukáš

Hmm,rok sedí - tak to si byl ty,co sa mi u Horního Lidča smál do pysku coby protijedoucímu kameramanovi na "obyčejném" panťáku ??? Šak dočkaj,pazůre !!! :D

David

David Hájek napsal:
KimiR napsal:

Hmm,rok sedí - tak to si byl ty,co sa mi u Horního Lidča smál do pysku coby protijedoucímu kameramanovi na "obyčejném" panťáku ??? Šak dočkaj,pazůre !!! :D

David

Davide jen to má menší háček :D,já jel v posledním voze a když jsem jel košičanem z5 tak v horním lideči přistoupil nějaký fíra a jel do vsetína.Vedl jsem sním debatu i o sklonech.a vše mám na videu,jak to říká ten fíra.Lukáš

Skvělá trať , kam budete pak pokračovat? Nechcete udělat 325? (Veřovice - Studénka)

pat.novak napsal:
Skvělá trať , kam budete pak pokračovat? Nechcete udělat 325? (Veřovice - Studénka)
No, teď pozvolna stavím trať do Valašského Meziříčí. Bude-li hotová a já budu mít chuť ještě stavět, tak bych si rád postavil trať 225. Je to sice šílený skok o pár set kilometrů, ale mám na tu trať krásné vzpomínky a upřímně mé oči neviděly hezčí trati, než je tato. Vidím to tak, že skutečnost zas bude jinak. Třeba začnu stavět úplně opačným směrem, ale je taky možné, že se začnu víc věnovat hudbě, ke které mám rozhodně blíž než k železnici, msts a vlakům celkově. :D

ps: třeba i ta traŤ Veřovice - Studénka připadá v úvahu :D

225-ka je určitě pěkná trať. ;-) Ale z Valmezu už to je do Kojetína "za rohem" :rolleyes:

Nicméně trať je pěkná a díky ní jsem objevil "krásu" 754 068 v jejím již bohužel bývalém nátěru. :(

pat.novak napsal:
Tequilla020 napsal:
....ale je taky možné, že se začnu víc věnovat hudbě, ke které mám rozhodně blíž než k železnici, msts a vlakům celkově. :D
Tak to chápu, to jsme na tom stejně :D
Není překážkou se věnovat hudbě i tvorbě do MSTS současně. Viz má videa na You Tube. Překážkou jsou jen pracovní povinnosti, která člověka živí. To je na prvním místě. Ale před MSTS je jasně priorita aktivní hudba.

Back
Nahoře