Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Zbyněk Šemora napsal:
Není překážkou se věnovat hudbě i tvorbě do MSTS současně. Viz má videa na You Tube. Překážkou jsou jen pracovní povinnosti, která člověka živí. To je na prvním místě. Ale před MSTS je jasně priorita aktivní hudba.
To samozřejmě. Škola je pro mě priorita č.1, ale přece jenom hudba je nějaký směr, kterým chci nasměrovat svůj život. Je to moje vysněné povolání. Hrával jsem před lidma ( prakticky hraju před publikem každé úterý ) a představa, že by se tohle mělo stát mým povoláním je úžasná, proto hraju na el. kytaru většinou 90 minut denně ( hraju také na baskytaru, akustiku a klavír, ale nevěnuji tomu takový čas, který dávám do elektriky ). Není ovšem nad to rozdělat si vodní dýmku, pustit si hudbu, udělat popcorn a nachvíli odpočinout u editoru ;-) Jinak si myslím, že hudba je úžasný koníček, u kterého se hlavně nakazí ani oči, ani záda :D

Tequilla020 napsal:
.....Je to moje vysněné povolání. Hrával jsem před lidma ( prakticky hraju před publikem každé úterý ) a představa, že by se tohle mělo stát mým povoláním je úžasná....
Jooooo, ale to se budeš muset dát na nějakou "popinu", nebo hrát někde po barech, či lázeňské kapele, nebo na nějakém zaoceánském parníku. Hlavně bacha, ať to není Titanic.:D:D Jinak hudba je spíš koníček a na uživení to hold není. Teda pokud chceš dělat nějaký okrajovější styl. Jako Jazz, Rock atd. ;)
Tequilla020 napsal:
......že hudba je úžasný koníček, u kterého se hlavně nakazí ani oči, ani záda :D
Jen počkej, až budeš v nějaké kapele a budeš tahat aparaturu před a po koncertě, to si na ty záda vzpomeneš.:D:D:D

Tequilla020 napsal:
...Jinak si myslím, že hudba je úžasný koníček, u kterého se hlavně nakazí ani oči, ani záda :D
Tak to bych zrovna netrvdil. Já jsem při cvičení na svůj nástroj vždy pěkně zmordovaný. Hlavně levá ruka dostává zabrat. A kdyby někdo změřil ty decibely, tak na uši to také nebude zrovna to pravé ořechové a asi Dan by mohl za bicími vyprávět. Musíš se dívat do not, tak i oči se také opotřebovávají.
A dělat hudbu professionálně ? To pak muzikant musí být nejlepší z nejlepších a to je jen pár vyvolených. A vše ostatní je tak trochu živoření. Sázka na jistotu je učit v nějaké hudební škole a po večerech si přivydělávat po barech. Jenomže to pak člověk nehraje muziku, kterou by chtěl, ale musí se přizpůsobit publiku. A nakonec skončí ala Eva a Vašek. :D
Ale jako koníček, zahrát si jen tak pro radost, zahrát na nějaké akci, to je supr.

Bastard: Díky moc! Přehlédl jsem to...
Pavlík: Opravdu je pro tebe problém normálně a slušně odpovědět??

Luky, brzo poznáš, že někteří si myslí o sobě moc, že jsou bůhví jak důležitý a ostatní jsou pro ně špíny, podle toho se taky chovaj

Marco Polo napsal:
Luky, brzo poznáš, že někteří si myslí o sobě moc, že jsou bůhví jak důležitý a ostatní jsou pro ně špíny, podle toho se taky chovaj

Pravda, pravda, ale přece jenom Pavlík má recht. :D Na druhou stranu vždycky jde odpověď zformulovat tak, aby se to druhého nedotklo, či aby to v něm nevyvolalo negativní emoce. Mně by se taky sice nechtělo projížděť nějakých pět stránek. Jsem strašně líný co se týká čtení. :P Ovšem celkový čas mezi otázkou Lukyna-CZ a odpovědí bastarda činí nějakých 13 minut. Za skoro čtvrt hodiny by to mohl mít přečtené 3x a možná i pozpátku :D. Jinak odkaz na stáhnutí jsem zde dával i já, a to velkým, červeným písmem, ale příště to napíšu větším, aby nehrozilo přehlédnutí ;). V případě přehlédnutí odkazu bych s největší pravděpodobností napsal podobnou otázku taky.

Naposled editoval moderátor:
No já to přehlédl, četl sem to ve spěchu v práci... Každopádně trať stažená a jakmile bude čas, tak si ji projedu, už se moc těšim! Tequillo díky za ni!!

Prochy_msts napsal:
Mohl by ste mi někdo poslat aktivitu na tuhle trať?
Email: hprocha@seznam.cz

Ahoj,
tady máš 2 aktivity pro tuto skvělou trať. http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3771

Lukáš

dvacka napsal:
Prochy_msts napsal:
Mohl by ste mi někdo poslat aktivitu na tuhle trať?
Email: hprocha@seznam.cz

Ahoj,
tady máš 2 aktivity pro tuto skvělou trať. http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3771

Lukáš

Díky moc už jezdim.

Nemáš za co. :)
Doufejme, že pro tuto pěknou trať přibude více aktivit, než jsou jen tyto 2 aktivity. :)

Lukáš

dvacka napsal:
Nemáš za co. :)
Doufejme, že pro tuto pěknou trať přibude více aktivit, než jsou jen tyto 2 aktivity. :)
Vydrž, jakmile budu mít trošku více času dodělám ty svoje rozdělané a bude jich hodně.
Ale pokud jde o ostatní, nikomu nic nebráním. A jednu inspiraci přihodím - http://kzc.cz/cz/Novinky/Novinka/74

Případný jízdní řád seženu, nebo klidně vymyslím.

Ahoj, mám dotaz. Při vjezdu do stanice Paskov od FM mi na zhlavi aktivita spadne. Zkoušel jsem průjezd oběma kolejema a i s/bez trafficu. Setkal se s tim někdo prosím nebo má někdo řešení? děkuju, Marek

Back
Nahoře