Aktivity ofso

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna ofso
  • Datum začátku Datum začátku
R 706 Galán

Vážení příznivci mých aktivit,
Dnešním dnem na webu midrafon-msts.webnode.cz byla uveřejněna aktivita R 706 Galán. Doufám, že se Vám bude líbit. Zde přidávám i odkaz:
http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-321/aktivity-ofso/trat-321/r-706-galan/

Dobrej den ofso muzes mi poslat alebo odkut si mam stahnout cd_bdmteeo.wag a nl_aaec_sdggmrs717_mmp/aae_sdggmrs_136-003-a

Vse je na strankach midrafon-msts.webnode.cz, v sekci "Vozidla mimo trainset". Jsou tam i odkazy na stránky, kde se to da stáhnout.

kakawko napsal:
Skoda na mojom NB jedna z tych nehratelnych aktivit si to tam riadne naplacal :D

No prave, ze to je naplacane malo Snad u Prerova je toho trochu vice. Moc nakladu to nema a osobni doprava je dle JR. Me se to ani moc nesekalo. Jinak co jsem delal aktivity pred tim, tak jsem to musel trochu ubrat. Ale u R 706 jsem to moc neplacal.
Mrzi me, ze ti to nefunguje a na nasich strankach to i pan Jarda Brabec pochvalil.

Skoda na mojom NB jedna z tych nehratelnych aktivit.....

Na mém NB jedna z parádně hratelných aktivit.
Fidorka.

Skusim to este nadefragmentovat a precistit...o traffic nejde ale hlasky musim hned zatvarat a potom neviem co robit :D :D

...o traffic nejde ale hlasky musim hned zatvarat a potom neviem co robit
Aha,a hlášky opakují stejné zadání,nebo jsou přeházené a nedávají smysl?

Až vyjde, tak vyjde! Nepřijde ti trochu drzý takovým tónem? Třeba nevyjde vůbec a Ofso si jí nechá pro sebe. Teprve když zkusíš sám aktivitu vytvořit, zjistíš, že to není taková psina.

prolam napsal:
Až vyjde, tak vyjde! Nepřijde ti trochu drzý takovým tónem? Třeba nevyjde vůbec a Ofso si jí nechá pro sebe. Teprve když zkusíš sám aktivitu vytvořit, zjistíš, že to není taková psina.

Mas pravdu. Po tomto dekuji za podporu a uvazuji, ze vydam vse tri dily najednou, pokud budou takive otazky.
Takze odpověď na predchozi otazku je uvidite sam.

tizi8 napsal:
kdy vide ec 177 slovenska strela

Jinak neni to prdel delat neco dle JR. Musis se ridit i SJR. Takze na aktivitě dělám teprve asi 10 dni. A dnes jsem zacal vkladat cony dle SJR. A Prolam ma pravdu. Co jsem psal do jeho odpovedi je odpoved i pro Tebe. A dej na jeho doporuceni a zkus se stat akedpin na chvili aktivarem a uvidis, ze to neni zrovna lehke.

Zdravím příznivce,
Právě teď jsem odeslal 1.díl EC 177 Slovenská strela na test. Snad to dobře dopadne a mohlo by to být vydáno. Na 2.díle právě pracuji.

S pozdravem OFSO:):):):):)

EC Slovenska strela 2.dil

Po měsíčním čekání na opravu monitoru jsem zpět a tak druhý díl mé aktivity je na světe a právě je testován. Ale musím oznámit, že aktivita bude na tři díly a všechny vyjdou na jednou. Počítám do měsíce bude i třetí díl.

ofso napsal:
Bohužel musim oznamit, že monitor po 19 dnech je opet na oprave. Takze třetí dil se opozdi.

Proč si nekúpiš nový? Je to lacnejšie než oprava. Okrem toho LCD monitory sa prakticky neopravujú ... Predpokladám, že máš Acer alebo Asus

EC 177 Slovenska strela - 3.dil

Mily hráči mych aktivit. O vikendu jsem dokončil poslední dil me 3.dilne aktivity. Třetí dil právě projíždím a bude se připravovat na testování. Tak snad všechno dobře dopadne a bude se moci jiz cela aktivita vydat najednou.

Tax napsal:
ofso napsal:
Bohužel musim oznamit, že monitor po 19 dnech je opet na oprave. Takze třetí dil se opozdi.

Proč si nekúpiš nový? Je to lacnejšie než oprava. Okrem toho LCD monitory sa prakticky neopravujú ... Predpokladám, že máš Acer alebo Asus

Jo mam ASUS a nekoupim si novy z důvodu, že mam prodlouženou záruku a penez nemam moc, jelikoz mam sve problémy.

Back
Nahoře