I já přidám hodnocení akce za náš "pracovní kolektiv".
Velice nás těší stálý zájem o tuto akci, kterou děláme s notnou dávkou nostalgie. Jsme rádi, že jste spokojeni a věříme, že se nám drobné nedostatky podaří do příště odstranit, abychom je mohli nahradit jinými.
Krátce, informačně, se tedy omluvím za nedostatek stolů, který mi byl dodatečně vysvětlen ze strany vedení. Přes Silvestra v místnosti za kinosálem (za plátnem) prasklo topení. Mimo jiné v této místnosti byly uskladněny stolní desky, které se nasákli jak houba a musely pryč.
Nedostatek židlí byl jen zdánlivý, protože za pódiem je uskladněno cca 40 skládacích židlí. Zřejmě jsem tuto informaci nezopakoval dostatečně. Což mi připomíná, že ani na pódium nebyl zakázaný vstup.
Ohledně vydýchaného vzduchu bych doporučil doinstalovat patřičný ovladač Windows, protože hardware je k dispozici, ale zřejmě chyběl software.
Krátce ještě k ceně ubytování. Tuto variantu na Klamovce zařizujeme proto, že je to pro nás organizačně nejjednodušší varianta. Také počítáme s tím, že rozsah a náplň celého srazu nevyžadují vyšší komfort bydlení, než je střecha, sucho, teplo a čistá postel. O tom, jakou kolektivní atmosféru si nastavíte, rozhodujete v první řadě vy... To neovlivníme. Stejně tak, jako neovlivníme cenu. Zdá-li se někomu za poskytovaný komfort vysoká, má plné právo najít si bydlení vlastní. Bohužel o cenách a možnostech v Praze nemám přehled. Z naší strany tedy nemůžete čekat nic moc lepšího než je Klamovka.
V každém případě doufáme, že se nám podaří připravit i 10. ročník, který poctíte svoji účastí. Co se týče programové náplně z naší strany pro příští ročník, o tom si můžeme pohovořit v jiném vlákně.
V.