9. setkání příznivců MSTS, Praha

Zbyněk Šemora napsal:
Martens napsal:
...

A vzduch v zasedačce - pokud se nestalo nic od minula, tak by tam měly jít normálně otevřít okna, co jim mříže dovolí. Jak prosté milý Watsone :D
...
Však doplazení k oknu a jeho otevření mne zachránilo před otravou nějakým oxidem :D I organizátor Vašek tam s námi odmítal sedět, když chtěl dělat školení kolem mašinek. A hodnocení kvality ovzduší v klubovně, ostatně jsem jen citoval jeho slova. :D
No vidíš Zbyňku, a ty okna mohlo jít otevřít hnedle a bez zbytečných keců :D - to, že se to tam rychle vydejchá bys měl jako starý slezinový harcovník vědět ... a to už bylo za dob PPoolllla, který na ty okna upozorňoval ... takže příště podle jistého velmi podobného hesla - Nekecat a větrat :D

No byl tam sice smrádek, ale teplo. A z nistorie není známo že by někdo umřel smrady, zato je popsáno mnoho případů, kdy spousta lidí zmrzlo.:D:D:D:D:D:D:D
Ale jinak souhlas s Martensem

No já hodnotím víkend taky kladně,měl jsem v Praze dvě úspěšné akce,
slezinu a stěhování dcery z podnájmu do nového podnájmu.
Děkuji všem za pokec a pořadatelům jako vždy za perfektní práci.
Ps.Martesi příště mně nemusíš rozmazlovat,stačili párky ,ty byly letos taky super,o Pepovi klobásky byl ale boj:D

Pepo, jsem rád, že volba párků a tím pádem i změna dodavatele na Kostelecké uzeniny byla dobrá volba (pravda - zapláčou ti, kteří se těšili na to, jak budou celý víkend svlékat alespoň striptízky :D) ...

ad rozmazlování - on už se příště někdo zase najde ..... už teď hledám, kde budou mít nejlepší taliány :D

Miran napsal:
... A z historie není známo že by někdo umřel smrady, ...
Pravda, ale já jen polemizuji, co mne tam vždy odpoledne tak vysaje z energie. Jednou jsem kolem 15. hodiny dostal průjem, jindy na mne šly horečky a tentokrát jsem také nebyl moc ve formě. Ale mnoho vás odpadlo už předem od nemoci. Hold leden/únor bývá virózový až chřipkový. A tělo je oslabené. Vždyť po obědě jen dvě piva. Večer jsem do sebe dostal tři a už mi pěna šla krkem zpět a víc bych do sebe nedostal. Brácha za ten čas udělal asi 5 a ještě doma se dorazil 4 lahváčema.
Ale vše jezdilo jak hodiny a dokonce ani z té Hradčanské na nádraží Dejvice to není tak daleko, jak jste mě strašili.
Ale musím pochválit, že mi bodlo kafe po obědě. Možná mne i probralo. Až na ty historické plastové lžíčky, jak soudruzi z NDR někde udělali chybu. Já na to zapomněl a až jsem lžíci vytáhl...to už znáte z Pelíšků. Příště si vezmu raději svou kovovou :D

Už Tě Zbyňku začínal podezírat, že si tam ty NDR lžičky vozíš schválně :D .... u prvních kafí jsem byl a bylo vše v pohodě .... ale pak mi došlo, že vlastně nemuselo ... s klukama od vláčků jsme vytáhli i přebytky z loňska a vloni to fakt bylo asi z produkce NDR.

Tak to ber prostě tak, že jsi si vytáhnul Černého Petra :D

Ale jinak díky za připomenutí - konečně začínám chápat Jána Pátroviče :D

Tax napsal:
Myslíš jako,že: Skásl kema klapka hajfu na roli a pustil do ní rum a stehno husí a "když mu nedá tak ,že prej ju vosolí oprubovat její šortky musí" ??
A ona na to: vařila,že hodí čučku k Rajtrovi a on na to "nejeď křiví války"

Martens napsal:
Už Tě Zbyňku začínal podezírat, že si tam ty NDR lžičky vozíš schválně :D ...
To víš, tenkrát za východní Marku jsi toho dostal hafo, tak se to kupovalo ve velkém, když je to tam tak laciné.....:D
Člověka spíš potěší, že ne vše co člověk vidí natočené od filmařů hlavně v komediích nemusí být jen vymyšlená ptákovina, ale realita i po dlouhých 45 letech. :) To nebyl Černý Petr. Pil tam kávu i Tax a jedna paní a jen jsme porovnávali, komu se lžíce víc zakroutila. Až bude desáté výročí slezin, přivezu si svou kovovou lžíci a vyzkoušíme, jestli je pravdivý i film Matrix, kde se myšlenkami ohýbala kovová lžíce. :D

Relativně na srazu židle nechyběli.Vašek mi ukázal kde jsou,tak jsem je tam všechny nanosil a povídal kdyby bylo málo,tak za podiem jich bylo ještě kvantum skládacích.Nojo,ale já jsem byl asi tolik zabraný do debaty,že jsem si nevšimnul,že někdo nemá kde sedět,abych alespoň předal informaci dál :(

Zbyněk Šemora napsal:
... Pil tam kávu i Tax a jedna paní ...

Ty tiež musíš hneď všetko vyklábosiť
Takto nemôžem poslať kompromitujúce fotky manželke istého nemenovaného modelára jak si kofolou maskuje rum a vysedáva vedľa neznámej mladej slečny

Naposled editoval moderátor:
I já přidám hodnocení akce za náš "pracovní kolektiv".
Velice nás těší stálý zájem o tuto akci, kterou děláme s notnou dávkou nostalgie. Jsme rádi, že jste spokojeni a věříme, že se nám drobné nedostatky podaří do příště odstranit, abychom je mohli nahradit jinými.
Krátce, informačně, se tedy omluvím za nedostatek stolů, který mi byl dodatečně vysvětlen ze strany vedení. Přes Silvestra v místnosti za kinosálem (za plátnem) prasklo topení. Mimo jiné v této místnosti byly uskladněny stolní desky, které se nasákli jak houba a musely pryč.
Nedostatek židlí byl jen zdánlivý, protože za pódiem je uskladněno cca 40 skládacích židlí. Zřejmě jsem tuto informaci nezopakoval dostatečně. Což mi připomíná, že ani na pódium nebyl zakázaný vstup.
Ohledně vydýchaného vzduchu bych doporučil doinstalovat patřičný ovladač Windows, protože hardware je k dispozici, ale zřejmě chyběl software.

Krátce ještě k ceně ubytování. Tuto variantu na Klamovce zařizujeme proto, že je to pro nás organizačně nejjednodušší varianta. Také počítáme s tím, že rozsah a náplň celého srazu nevyžadují vyšší komfort bydlení, než je střecha, sucho, teplo a čistá postel. O tom, jakou kolektivní atmosféru si nastavíte, rozhodujete v první řadě vy... To neovlivníme. Stejně tak, jako neovlivníme cenu. Zdá-li se někomu za poskytovaný komfort vysoká, má plné právo najít si bydlení vlastní. Bohužel o cenách a možnostech v Praze nemám přehled. Z naší strany tedy nemůžete čekat nic moc lepšího než je Klamovka.

V každém případě doufáme, že se nám podaří připravit i 10. ročník, který poctíte svoji účastí. Co se týče programové náplně z naší strany pro příští ročník, o tom si můžeme pohovořit v jiném vlákně.

V.

Venco s ubytováním paráda, vzal jsem zpět a pochválil reko v DDM na Klamovce, jen "příště" pro jistotu pořešíme rezervaci v Restauraci Klamovka, abychom šli na jisto. Díky za vše. :)

VencaM napsal:
...
Ohledně vydýchaného vzduchu bych doporučil doinstalovat patřičný ovladač Windows, protože hardware je k dispozici, ale zřejmě chyběl software.
...
Já se připojil na síť až odpoledne a po aktualizování ovladače už to okno otevřít šlo :D

Takže problém nebyl v tom, že by selhala organizace, ale v tom, že až do Zbyňkova příchodu tam nebyl nikdo s dostatečnými oprávněními a kvalifikací pro spuštění aplikace OtevritOkno.exe :D

No jestli ta aplikace byla nainstalovaná v C:\Program Files, tak máš asi pravdu. :D

Jinak bych chtěl taky poděkovat za super setkání.

Ahoj všem.Přidám tu fotku kterou bych považoval za velmi důležitou,je to noční posezení v Pizzerie Klamovka.Kde se v hojném počtu pokračovalo do zavíračky.Hold změna je život.U této jedinečné fotky pořízenou mnou.Zrovna probíhala debata na odlasy místní Pizzerie když se otřásala v základek s Deteriovým klaksonem :D.Co je na tom zajímavé,že až budete na něho mluvit.Tak mu rovnou řekněte Drž už hubu ! :D a když na vás bude mluvit otázkou Co ? .Tak mu dejte lepáka,aď se mu provětraj uši.Bo je hluchej jak poleno.Ještě že Slečna v pizzerii měla už připravenou Izolačku :D o kterou poprosil Poison,pak Deterio už konečně držel hubu :D. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/858474_10200116931859310_1812238736_o.jpg .Zleva Poison,Mouka,TAX,Deterio,Dvacka a Gajdma.Zároven chci poděkovat Dvackovi za vynikající kremrole :).To byla ale dobrota.Povedli se :). Lukáš

Zbyněk Šemora napsal:
...
Já mám trochu alergii na ten hustý vydýchaný vzduch v klubovně. Pokaždé tam na mě po obědě přijde nějaká menší únava, ...
Nyní už mám jasno. Musela tam poletovat nějaká breberka. Za tři dny v úterý škrabání v krku a ve čtvrtek už malátnost, tak jsem odpadl do postele, abych se do soboty vyležel, protože jsem měl zkoušku. Trochu se to sice zlepšilo, ale celou neděli mám pro změnu slznou rýmu. Že ty sleziny jsou vždy pro mě tak destrukční ? Ale když jsme jezdili autem se Sponkou, tak jsem takové problémy nikdy neměl.
Jenomže ono něco musí řádit celostátně, protože v sobotu jsem telefonoval kamošovi, jestli by pro mě nezajel autem večer do Šakvic po fidlání. (můj pravidelný odvoz pro sněhovou kalamitu se nedostal z garáže) a cestou jen tak mimo mi říká, že jej hrozně pálí v krku, zkrátka měl nezávisle na mě úplně ty samé příznaky.
Jestli je to nějaký druh chřipky, tak asi do pátku ještě nebudu úplně fit (8 dní) , Ale do práce už musím, protože dochází peníze.

Back
Nahoře