Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravim,

reinstalace neni potreba. U me pomohlo smazani default trati a zapl jsem to. Doufam, ze to pomuze i Vam.

Inak pri hraní v zime (úsek Poprad - Košice, ale predpokladám, že to bude robiť aj inde), mi spúšťaní aktivity vyhadzuje chýbajúcu textúru
...routes/trat321/textures/snow/CI_highwaybridge.ace

Umiestnenie som skontroloval, súbor tam nie je. Ako náhradu som použil súbor
...routes/trat321/textures/CI_highwaybridge.ace

Hra sa potom spustila pekne.

zbynda napsal:
U mně stejná chyba jako u Poisona atd. Asi nejlepší je reinstal a nahodit znova zálohy :)
Tak mě pomohlo udělat sólo složku Routes s tratí 321 a Tutorial Route

Mnohokrát jsem upozorňoval, že Trať 321 má svůj vlastní Global a tento Global není určený pro žádné jiné tratě, ve složce Routes musí být pouze samotná Trať 321, nic dalšího.
Dříve Vám tento Global mohl fungovat i pro více tratí, ale teď jsem ho dost razantně upravil a proto pokud máte ve složce Routes ještě další tratě, můžou nastat problémy.
Takže znovu upozorňuji, v Routes mít pouze Trať 321 a používat Global určený pro tuto trať.

Jinak za chybějící zimní textury, špatně nastavené návěstidlo v Olomouci a možná ještě další chybičky, se omlouvám, do příště opravím :cool:

Zdravím,
nainstaloval jsem aktualizaci 24, ale když otevřu Train Store, stále vidím, že mám aktualizaci 23. Zkusil jsem znovu a stále stejně.

Milan Vašata napsal:
Zdravím,
nainstaloval jsem aktualizaci 24, ale když otevřu Train Store, stále vidím, že mám aktualizaci 23. Zkusil jsem znovu a stále stejně.

Pravděpodobně jsi to naistaloval v této podobě : C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator takže smaž u Program Files toto:(x86). A naistaluj znovu.

Zdravím, vše běhá tak jak má, ale mám některá návěstidla potmě. Nevíte prosím proč ? např. odj. Smíchov směr hlavák, cesťáky hlavák a Libeň někdy i na trati. děkuji moc

Já to nainstaloval a rozjel bez problémů (samozřejmě před instalací smazat u Program files "x86", jak už bylo psáno), ale editor tratí mě od té doby nechce...
Každopádně mám ve složce s tratí 321 i trať 183, vždycky to spolu chodilo a trať 183 jsem využíval ve složce 321 pro rychlejší spouštění editoru při tvorbě a úpravě souprav. Zkusím to tedy dle rady výše rozdělit, editor se třeba rozjede. Bylo to takhle pohodlnější.:D

Teď už moje poznatky: Praha je už dobře průjezdná, před Libní sice tradiční cca 0,5 s. zásek, ale po něm naskočí nádraží a baráky, ne už holá placka.
Ten Most je vynikající, čuměl jsem jak puk, že jste si dali práci i s vymodelováním a osazením přestěhovaného kostela a té poslední zbylé ulice Starého Mostu u něj. Ostatní baráky jsou na chlup jako ve skutečnosti, Chanov doznal značných zlepšení, integrační fondy EU budou mít radost.:D

Milan Vašata napsal:
Zdravím,
Škoda, že člověk, který Martinovi dělá instalátor cestu nezadává podle registrů. Pak by se vždy každému vše nainstalovalo tam kam patří. Mě to kdysi vymýšlel Tomi a funguje to.

ML636 napsal:
Já to nainstaloval a rozjel bez problémů (samozřejmě před instalací smazat u Program files "x86", jak už bylo psáno), ale editor tratí mě od té doby nechce...
Každopádně mám ve složce s tratí 321 i trať 183, vždycky to spolu chodilo a trať 183 jsem využíval ve složce 321 pro rychlejší spouštění editoru při tvorbě a úpravě souprav. Zkusím to tedy dle rady výše rozdělit, editor se třeba rozjede. Bylo to takhle pohodlnější.:D

Teď už moje poznatky: Praha je už dobře průjezdná, před Libní sice tradiční cca 0,5 s. zásek, ale po něm naskočí nádraží a baráky, ne už holá placka.
Ten Most je vynikající, čuměl jsem jak puk, že jste si dali práci i s vymodelováním a osazením přestěhovaného kostela a té poslední zbylé ulice Starého Mostu u něj. Ostatní baráky jsou na chlup jako ve skutečnosti, Chanov doznal značných zlepšení, integrační fondy EU budou mít radost.:D
Jenže, četl si to, Martin psal, že udělal úpravu globálu, tedy nejspíše už tratě, které tam máš ti nepůjdou, tedy už mít 3 globály.

Alcapone: Já mám pro každou trať zvlášť i složku Global, tohle byla výjimka, že to jelo společně.

no dobre hoši, ale čo ked MAM msts nainstalovany presne v tej zlozke C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator ???

aj tak mam odtial to x86 mazat ?

mam 64-bitovy windows a to mi preto tak nainstalovalo

marios napsal:
no dobre hoši, ale čo ked MAM msts nainstalovany presne v tej zlozke C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator ???

aj tak mam odtial to x86 mazat ?

mam 64-bitovy windows a to mi preto tak nainstalovalo

Mysli hlavou! Když máš MSTS v x86, tak to x86 asi mazat nebudeš, protože by se ti pak soubory vybalily úplně jinam!

Delay napsal:
A v com je lepsie mat msts v program files ako v program files (x86) dik za odpoved
Pokud mas windows 64bit, tak se ti hry a programy pro 32bit verzi instaluji do slozky Program files (x86), to x86 znamena prave 32bit. Nechapu, na co mas pocitac, kdyz takove zaklady neumis. Doufam, ze jsem to napsal dobre.

Back
Nahoře