Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Srandik32 napsal:U mně v pohodě,volnou jsem nezkoušel,pouze svou aktivitu a bez pádu.
Tak mě pomohlo udělat sólo složku Routes s tratí 321 a Tutorial Routezbynda napsal:U mně stejná chyba jako u Poisona atd. Asi nejlepší je reinstal a nahodit znova zálohy![]()
Milan Vašata napsal:Zdravím,
nainstaloval jsem aktualizaci 24, ale když otevřu Train Store, stále vidím, že mám aktualizaci 23. Zkusil jsem znovu a stále stejně.
Škoda, že člověk, který Martinovi dělá instalátor cestu nezadává podle registrů. Pak by se vždy každému vše nainstalovalo tam kam patří. Mě to kdysi vymýšlel Tomi a funguje to.Milan Vašata napsal:Zdravím,
nainstaloval jsem aktualizaci 24, ale když otevřu Train Store, stále vidím, že mám aktualizaci 23. Zkusil jsem znovu a stále stejně.
Jenže, četl si to, Martin psal, že udělal úpravu globálu, tedy nejspíše už tratě, které tam máš ti nepůjdou, tedy už mít 3 globály.ML636 napsal:Já to nainstaloval a rozjel bez problémů (samozřejmě před instalací smazat u Program files "x86", jak už bylo psáno), ale editor tratí mě od té doby nechce...
Každopádně mám ve složce s tratí 321 i trať 183, vždycky to spolu chodilo a trať 183 jsem využíval ve složce 321 pro rychlejší spouštění editoru při tvorbě a úpravě souprav. Zkusím to tedy dle rady výše rozdělit, editor se třeba rozjede. Bylo to takhle pohodlnější.
Teď už moje poznatky: Praha je už dobře průjezdná, před Libní sice tradiční cca 0,5 s. zásek, ale po něm naskočí nádraží a baráky, ne už holá placka.
Ten Most je vynikající, čuměl jsem jak puk, že jste si dali práci i s vymodelováním a osazením přestěhovaného kostela a té poslední zbylé ulice Starého Mostu u něj. Ostatní baráky jsou na chlup jako ve skutečnosti, Chanov doznal značných zlepšení, integrační fondy EU budou mít radost.![]()
marios napsal:no dobre hoši, ale čo ked MAM msts nainstalovany presne v tej zlozke C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator ???
aj tak mam odtial to x86 mazat ?
mam 64-bitovy windows a to mi preto tak nainstalovalo
Pokud mas windows 64bit, tak se ti hry a programy pro 32bit verzi instaluji do slozky Program files (x86), to x86 znamena prave 32bit. Nechapu, na co mas pocitac, kdyz takove zaklady neumis. Doufam, ze jsem to napsal dobre.Delay napsal:A v com je lepsie mat msts v program files ako v program files (x86) dik za odpoved