Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Já jsem pro ONJ. Jestli že Martin to dává jako možnost, tak tam asi nějak být může. Argumentovat to, že ONJ má Zbyněk, je blbost. Já třeba když přijedu od Děčína na hlavák v Praze a mám pokračovat jako Sv na ONJ, tak zapínat kvůli tomu Zbyňkovu trať, to nemá smysl. Je fakt, že člověk nemůže mít všechno a hned. Jen mě to napadlo, když se bude nějak zasahovat v Praze. Přijde mi v aktivitách hezčí dovézt vlak do dep apod., než jen vyložit v cílové stanici, což je právě většinou případ hl.n.v Praze. Zrovna v Praze směr Smíchov nebo Hostivař, je to krásně průjezdný, než třeba Liběň-Holešovice-Hlavák. Jak by to ONJ tam vadilo, to by chtělo vyzkoušet, než dělat předčasné závěry.:cool:

Mě je to například úplně jedno. Já budu spokojenej až bude venku ta Martinova vychytávka pro projíždění Prahy bez pádů. Stejně si ve finále Martin postaví to, co si bude přát on.

Řeč byla o ONJ z toho důvodu, že Havíř upravuje Prahu. Když to nepostaví, je mi to jedno. Když to postaví, budu rád. S průjezdností Prahy osobně nemám problém.

Když nám dal Martin na výběr z těch dvou věcí, tak se přikláním k ONJ. Jak už tu bylo zmiňovano...tvrdit, že ONJ má v trati Zbyněk, takže u Martina být nemusí je nesmysl.

Musa napsal:
Když nám dal Martin na výběr z těch dvou věcí, tak se přikláním k ONJ. Jak už tu bylo zmiňovano...tvrdit, že ONJ má v trati Zbyněk, takže u Martina být nemusí je nesmysl.
No jo, jenže to už tu trať nastartuje jenom pár vyvolených (já to nejsem) a to pak bude po srandě. Lepší mít Stodolní než ONJ a to jsem Pražák jak poleno.

A co když rozšířím výběr na Stodolní, nebo Dresden? :D
Už toho nechte pánové, rozhodně bude udělána zastávka Stodolní, až budu předělávat Ostravsko.
Věděl jsem, že si ji vyberete, proto jsem to nabídnul, ONJ by stejně nešlo postavit, sice se nyní dá v Praze tvořit téměř neomezená krajina, aniž by to mělo vliv na stabilitu hry, ale týká se to pouze krajiny, kolejiště tam dále přidělávat nemůžu, to už by asi nedopadlo dobře...

Jo jo můdrovat vie každý
Když tak strašně chceš ten váš pseudo koridor tak si otevří editor a stavěj. Meze se nekladou, můžeš to dotáhnout až do Vladivostoku...

Naposled editoval moderátor:
Zbynda :) to nieje žiaden rozkaz, je to fórum a každý si môže povedať alebo skôr napísať svoj názor, takže editor otvárať nebudem a viem že raz sa aj toho nášho pseudo koridoru dočkáme.

Usek Bratislava-Trencin by sme si priali viaceri. Martina teraz ale bavia severne cechy tak to akceptujeme. Ako sa vyjadril sam, ze slovensko ho momentalne moc nelaka a stavba by bez jeho nadsenia nemala patricnu uroven. Ja si kludne pockam, lebo ked to Martin raz postavi s preciznostou ako je napriklad usek Praha-Bad Schandau (co dufam, ze tak postavi) tak to bude fantazia. Oplati sa cakat. Len ma trosku mrzi, ze zrejme stihne Trencin az po modernizacii. Stary usek cez mesto ma proste charizmu.

Srandičky, srandičky. Odbočku do Stodolní máš za pět minut do Drážďan za 5 dní. (při schopnostech mimozemšťana) A co zkusit Vladivostok. :)
Jinak máš můj obdiv, jak umíš i během stavění rozpohybovat obecenstvo. :) To se mi na tvém způsobu stavění tratí líbí. :)

Back
Nahoře