Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
vždyť já ani nejsem schopný dokončit lokálku do Budišova

...a to ti zrovna na ní tolik záleží, že? :D
Za tu se teda přimluvím, i když to není moje hobby :P :D
Mě osobně je jedno, kdy kde co se postaví, jsem rád za to, že se najde někdo, kdo se tomuto věnuje a chápu, v jaké situaci jsou stavitelé. Sám jsem kdysi pro TRS stavěl.. :)
Jakmile bude ale chvilka času (nejspíše teda v létě), mám v plánu si pár věcí nastudovat, potom popadnout foťák a fičet alespoň něco nafotit (teda pokud by byl zájem). Otázka je, kdo by to později zpracoval. Na to si zatím netroufám, nejen z časových důvodů. Ale co není, může být :roll:

klimi napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
KJ_Ross napsal:
Tak když nemůže být alespoň část ONJ kolejově, tak je mi to jedno :D Jezdím si Prahu - Děčín jak v MSTS tak v mašině, sem tam zajedu do Bíliny a to mi bohatě stačí :D Ale vidím, že Martinovi to Sasko nedá spát asi, tak Drážďany taky nebudou na škodu, kde to v povodí Labe také znám jak své boty.
Ale krajinově to tam potom až moc tak zajímavé není (řeka, sem tam silnice, Karlovy Vary), ale musím říct, nejzajímavější na trati 140 je ten poslední úsek Tršnice - Cheb, kde vlastně v Tršnici odbočuje trať na Fr.Lázně a tvoří jakýsi trojúhelník.

Ale dost řečí. Martin si rozhodne sám, kam tu trať dovede :D

Trať tam zajímavá není? Chceš snad říci, že trať v údolí Ohře není zajímavá/krásná?...
To jsem neřekl, to jsi řekl ty :D

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den.
Dělám aktivitu R 706 Galán, podle GVD 2011/2012 a vždy když jedu z Prahy hl.n do Praha Smíchov, tak mi to buď na úrovni nebo na železničním mostě napíše "Úkol ukončen - vlak vykolejil." jak po 1.TK i 2.TK. Když jsem zkusil udělat jen samostatnou aktivitu z Praha Vyšehrad na Smíchov se stejný ročním obdobím a časem bylo vše OK. Už si nevím rady a to jsem zkoušel i jiná vozidla a vagony a pokaždé to udělá.

Děkuji za radu Ofso

ofso napsal:
Dobrý den.
Dělám aktivitu R 706 Galán, podle GVD 2011/2012 a vždy když jedu z Prahy hl.n do Praha Smíchov, tak mi to buď na úrovni nebo na železničním mostě napíše "Úkol ukončen - vlak vykolejil." jak po 1.TK i 2.TK. Když jsem zkusil udělat jen samostatnou aktivitu z Praha Vyšehrad na Smíchov se stejný ročním obdobím a časem bylo vše OK. Už si nevím rady a to jsem zkoušel i jiná vozidla a vagony a pokaždé to udělá.

Děkuji za radu Ofso

Vypni traffic a vyzkoušej. Pokud bude vše v pořádku, hledej chybu tam.

Stavitelxx napsal:
Přesně tak, všechny plusy mají i své mínusy a pokud chcete mít pořádně udělané Ostravsko, bude to na úkor zrušení lokálek...
Ahoj, to pak ale nebude to správné Ostravsko.:D Vždyť právě ostravský uzel byl základ tvé tratě a díky za něj. Už v plenkách této tratě jsem dělal aktivity přes Frýdek, Hnojník atd.
Stavitelxx napsal:
......musel bych je stavět všechny znovu a to ode mě čekat nemůžete, vždyť já ani nejsem schopný dokončit lokálku do Budišova :D
Myslím, že jako mistr stavitel to určitě zvládneš :D, Byla by to opravdu velká škoda zlikvidovat uzel kolem Kunčic a Těšína. Víš jak se tam dá krásně vyřádit na nákladních vlacích a posunech. Nehctěj prosím původní 321čku dehonestovat na holou "koridorovku" odsouzenou jen na tvorbu "icéček". :P
S přáním hodně zdaru ne jen v MSTS Dan.

Pepa z Nuslí napsal:
Já zase dělám aktivitu Os 5018/5008/9340 a vždy když stojím v zastávce Praha - Kyje, tak to bez varování spadne.
Přetrasuj sebe nebo trafik, je tam špatná vyhybka. Tedy musí se držet na hlavní trase a pak do odbočky.
Já měl dojem, že to Martin opravoval.

Opravoval jsem výhybku v Libni, ale před pár týdny jsem zjistil, že je ještě další špatný kus koleje vedle výhybky, takže jsem to musel znovu opravit a po další aktualizaci už by to mělo být v pořádku.

Stavitelxx napsal:
Opravoval jsem výhybku v Libni, ale před pár týdny jsem zjistil, že je ještě další špatný kus koleje vedle výhybky, takže jsem to musel znovu opravit a po další aktualizaci už by to mělo být v pořádku.
No prosím, a já měl pořád za to, že mám moc aktivit v Train Store. Už je mi to jasný!

Problém je, když něco jede z Libně na Masaryčku - v Libni rovně přes křížovou výhybku, tam to dělá problémy.
Už je to spravené, musíte ale počkat do aktualizace, prozatím je třeba jezdit přes jinou výhybku.

Dan J. napsal:
Stavitelxx napsal:
Lokálky to mají spočítané, některé zůstanou, ale některé půjdou zrušit, protože až budu předělávat Ostravsko, musel bych znovu postavit i navazující lokálky a to se mi rozhodně chtít nebude...
Takže si ještě užívejte ježdění do Frýdlantu, Hnojníku, Zwardoně, po modernizaci Ostravska už tyto lokálky v Trati 321 nebudou.:cool:
Martine, to snad nee, vždyť je to paráda, jezdit po okolí né jen Ostravy a vlastně odepíšeš i moji aktivitu OKD šichty, která se aktualizuje průběžně s ubdate tratě.:(
Dan

Takže MSTS sa o riadny kus priblížil realite - už aj tu sa rušia lokálky

Naposled editoval moderátor:
Chýba mi súbor CD_brana_pol_1k_asym_B.s, neviete poradiť ktorú aktualizáciou som vynechal? Dal som nanovo 22 ( plus oprava 1,2 ) a 23, ale nepomohlo.

Back
Nahoře