Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Jo takhle, já spíš myslel že postavíš trať do chebu + pak budeš dělat / dokončovat 1. koridor :-p. Ale jak vidím, myšlení je matka omylu :-)

Takže příště raději nemysli, a když už, tak si výsledek nech pro sebe, autory nech dělat jejich práci podle toho jak to mají naplánované, a nezasírej vlákno zbytečnými dotazy....

Miran napsal:
Takže příště raději nemysli, a když už, tak si výsledek nech pro sebe, autory nech dělat jejich práci podle toho jak to mají naplánované, a nezasírej vlákno zbytečnými dotazy....

no, Vážený moderátore... občas by trošku toho "nadhledu" neuškodilo. Tak se Marco slušně zeptal, Martin mu odpověděl a je vyřešeno. A třeba zrovna tohle zajímá více lidí. Ale hned výrazy typu "nezasírat"... ?!

mimochodem, Váš příspěvek toto vlákno (s prominutím použiji Váš výraz) "zasral" v daleko větší míře.

ps.: nechci se hádat a taktéž "zasírat", ale tohle mi fakt nedalo.

Marco Polo napsal:
Jo takhle, já spíš myslel že postavíš trať do chebu + pak budeš dělat / dokončovat 1. koridor :-p. Ale jak vidím, myšlení je matka omylu :-)

Já dělám všechno najednou, upravuji stabilitu Prahy, rekonstruuji úsek Praha - Přerov a do toho ještě stavím novou trať z Bíliny směrem na Cheb, takhle je ta práce zajímavější.
Do konce roku bude upravená Praha, bude opravený úsek z Prahy do Přerova a nová trať z Bíliny do Chebu, tam to záleží na zbytku času, co se stihne udělat...

PS: "Do konce roku", tím samozřejmě myslím datum vydání aktualizace, což většinou bývá několik měsíců po Vánocích :D :P

Miran napsal:
Ehm ehm...Vážený pane moderátore. V popisu máte "Asi protivný moderátor". Ten, kdo to napsal, by měl spíše vypustit to "Asi".

Vám nadhled opravdu chybí. Nechci "zasírat" vlákno, ale nedá mi to.

Děkuji.

Stavitelxx napsal:
Marco Polo napsal:

Já dělám všechno najednou, upravuji stabilitu Prahy, rekonstruuji úsek Praha - Přerov a do toho ještě stavím novou trať z Bíliny směrem na Cheb, takhle je ta práce zajímavější.
Do konce roku bude upravená Praha, bude opravený úsek z Prahy do Přerova a nová trať z Bíliny do Chebu, tam to záleží na zbytku času, co se stihne udělat...

PS: "Do konce roku", tím samozřejmě myslím datum vydání aktualizace, což většinou bývá několik měsíců po Vánocích :D :P
Jenom by mě zajímalo, co myslíš tou "stabilitou Prahy".
A jenom se zeptám, kam je až trať dotažena z Bíliny, resp. z odbočky České Zlatníky???

Pepa z Nuslí napsal:
Ehm ehm...Vážený pane moderátore. V popisu máte "Asi protivný moderátor". Ten, kdo to napsal, by měl spíše vypustit to "Asi".

Vám nadhled opravdu chybí. Nechci "zasírat" vlákno, ale nedá mi to.

Děkuji.

Najlepšie na tom je, že už predošlá stránka je statočne "zasratá", no tam nenapíše ani ň, keďže sú to jeho kamaráti, ale bože chráň, aby sa opýtal niečo pre neho neznámy človek. Na každého tu platí dvojaký meter, ale to sme si už zvykli, že? :P

Přijde ti snad, že má Čouda nějaké úlevy na permanentním banu díky tomu, že něco pro MSTS udělal? Držkovat umí každej, že? ;).

Písal som niečo tebe? Nezdá sa mi, a keď už si tu, mohol by si prečistiť toto vlákno, čo ty na to?

Zbyněk Šemora napsal:
Když už tam budeš s foťákem, tak jej nafoť i s pilířema. Je pod mrakem, na textury ideální počasí. A když hodně budu prosit, třeba nám jej Mates vymodeluje. Jen předpokládám, že to každý vyesíčkujeme trochu jinak. Respektive už je vyesíčkováno.

Tak zkusíme poprosit ? Most jsem nafotil tak nějak, fotky viděl Deterio a říkal, že pro něj vyhovují :-P Ted je otázka kdo to dřív udělá ;-)

Deterio na mě asi před rokem pospíchal, abych mu poslal pracovní aktualizaci, že potřebuje na míru upravit most přes Lužnici v Táboře. Aktualizace vyšla v prosinci a nic. Nyní máme pomalu květen a stále nic. Jelikož se ptal nedávno po pracovní aktualizaci, že by osadil v Přerově perony, tak konstatuji, že most je někde v šuflíku. Chápu, možná nemá čas, má jiné povinnosti, ale zase není fér dělat druhým zbytečné iluze, že něco bude. Člověk se pak těší a nic. Ani s Přerovem si moc nedělám nějaké naděje :( Lepší se netěšit, pak není zklamání.

Zbyňku, jen jeden dotaz, Přerov děláš po staru, nebo koridorový?

Pepo, stabilitou Prahy je myšleno to, že můžeš Prahu projíždět bez restartů hry, nebude nikde mizet krajina, nebudou se objevovat chybové hlášky "sms" a můžeš tam mít i vlaky traffic v aktivitách.
Problémy tam může mít maximálně ten, kdo má hodně slabý počítač, nebo ho nemá vhodně nastavený (podle Zbyňkova desatera), ale za to už já neručím...

Z Bíliny Ti neřeknu, kam až povede trať směrem na Cheb, protože to nevím, psal jsem tu, že to záleží na tom, kolik bude času na stavění do konce roku 2013.

Martine, postaru, postaru. Mě se líbí kombinace koridorů a starých nádražích. Ostatně videa mám z této doby. Sranda je, že 150 let nikdo takové starosti neměl, tratě se moc neměnily, maximálně se přecházelo z mechaniky na světla.

Tak to bude dobrý, v jednom okamžiku ty budeš vydávat ve své trati Přerov po staru a já zmodernizovaný :D

To jo, 150 let se jezdilo po starých tratích a proto jsem strašně rád, že žiju a stavím právě v této době, kdy se budují koridory, nic lepšího jsem si ani nemohl přát :)

Nakonec MSTS bude časem jediná možnost, jak ještě zažít starou podobu některých tratí.:) Mně se takhle líbí benešovská trať, kterou pamatuju ještě jako capart právě v podobě jak je na BP a současný koridor se mi vůbec nelíbí.
Naopak v 321 si rád vyjedu po Novém spojení a zase prskám nad Hrabovkou, nedá se tam tolik krátit.:D Každopádně je dobře, že jsou k dispozici obě verze Wilsonu.

Zdravím,
dle zprávy kolegy od SŽDC by se měl v sobotu 18.5. konat něco jako "Den otevřených portálů nového tunelu" v Mostech u Jablunkova s tím, že provoz v něm má být zahájen dne 30.5.2013 v pozdních odpoledních hodinách.

David

Back
Nahoře