Marco Polo
Pokladník
Kdypak Martine můžeme očekávát revoluci na 1. koridoru
? Do 2 let nebo to vypustíš dřív
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miran napsal:Takže příště raději nemysli, a když už, tak si výsledek nech pro sebe, autory nech dělat jejich práci podle toho jak to mají naplánované, a nezasírej vlákno zbytečnými dotazy....
Marco Polo napsal:Jo takhle, já spíš myslel že postavíš trať do chebu + pak budeš dělat / dokončovat 1. koridor. Ale jak vidím, myšlení je matka omylu
![]()
Ehm ehm...Vážený pane moderátore. V popisu máte "Asi protivný moderátor". Ten, kdo to napsal, by měl spíše vypustit to "Asi".Miran napsal:Takže příště raději nemysli, a když už, tak si výsledek nech pro sebe, autory nech dělat jejich práci podle toho jak to mají naplánované, a nezasírej vlákno zbytečnými dotazy....
Jenom by mě zajímalo, co myslíš tou "stabilitou Prahy".Stavitelxx napsal:Marco Polo napsal:Jo takhle, já spíš myslel že postavíš trať do chebu + pak budeš dělat / dokončovat 1. koridor. Ale jak vidím, myšlení je matka omylu
![]()
Já dělám všechno najednou, upravuji stabilitu Prahy, rekonstruuji úsek Praha - Přerov a do toho ještě stavím novou trať z Bíliny směrem na Cheb, takhle je ta práce zajímavější.
Do konce roku bude upravená Praha, bude opravený úsek z Prahy do Přerova a nová trať z Bíliny do Chebu, tam to záleží na zbytku času, co se stihne udělat...
PS: "Do konce roku", tím samozřejmě myslím datum vydání aktualizace, což většinou bývá několik měsíců po Vánocích![]()
![]()
Pepa z Nuslí napsal:Ehm ehm...Vážený pane moderátore. V popisu máte "Asi protivný moderátor". Ten, kdo to napsal, by měl spíše vypustit to "Asi".
Vám nadhled opravdu chybí. Nechci "zasírat" vlákno, ale nedá mi to.
Děkuji.
Zbyněk Šemora napsal:Když už tam budeš s foťákem, tak jej nafoť i s pilířema. Je pod mrakem, na textury ideální počasí. A když hodně budu prosit, třeba nám jej Mates vymodeluje. Jen předpokládám, že to každý vyesíčkujeme trochu jinak. Respektive už je vyesíčkováno.